Wpisy 2 117 294 – 2 117 393
26 sierpnia 2014 20:32 → 26 sierpnia 2014 21:29, 100 wpisów
Db. zrobimy tak, Ty zgrywus śpiewaj (tylko ładnie ) a ja idę po herbatę...Oki?
No to jeszcze raz, od początku.... ładnie, nie pod nosem, bo Cię słychać nie było. No raz raz. Postawa! Prezencja, głos!
Myślałam, że zaczniesz od "wlazł kotek..." A Ty poważny repertuar od razu
Rob ..a wracając do testów bo cos tam napisałes ..twarda sztuka zalicza wszystko albo ja juz spotulniałem
Najlepiej nie jeść (ponoć) całą dobę... głos jest nośny i "trzewiowy"
Witam
Lila
dionicos
cóż - z jednej strony - nie ma bonusa i jest mniej stopni wygranych, z drugiej - patrząc na cenę, na trafialność, to dobry pomysł
MAX
kto wie, kto TO może wiedzieć
z pewnością
lila
cóż - z jednej strony - nie ma bonusa i jest mniej stopni wygranych, z drugiej - patrząc na cenę, na trafialność, to dobry pomysł
MAX
kto wie, kto TO może wiedzieć
z pewnością
lila
zgrywus zaśpiewaj nam coś.Ale nie fałszuj bo my tu mamy słuch absolutny
Ale mnie tu dawno nie było
Lila ..zobacz ze ta z kokardą całuje pierwsza wiec nie wypada panom ich używac
Cześć kable u nas będą zakładać co Internet będzie szybciej chodził we wioskach.
ja nie wiem po kiego hoja usówać stare niki i błagać o to a potem wskakiwać na nowych
kable nowe, to przecież oznacza jeszcze więcej gości z
Kół Gospodyń
Dzisiaj grałęm dwa mecze w debla raz z woznym to wygraliśmy 6-3, 6-4 z 19 latkami co koło tego i z kolegą mojego rocznika też wygraliśmy jeden grał w pierwszym meczu a drugi doszedł.
Zgrywus, a no widzisz ? ? Znów w panikę wpadłeś...? Oddychaj, oddychaj.... gleebooko. Tak! Zuch chłopak! A teraz się uczesz... i okaż się publiczności ładnie.
oj nie wiem czy jestem godzien zaśpiewać przed takim znamienitym gronem
Już karwa na nowych smigają ju szukaja maagi do zupy lub ....dodupy
MAX ja byłam u Ciebie,Ty u mnie,ja u Ciebie ,i teraz Ty do mnie bo ja nie mam siły
wujek nie wprowadzaj hojowej atmosfery bo Ciem pintolnemnerwy to wiesz gdzie
Lila..to moze szkoda czasu ..zamieszkajmy razem i nigdzie nie bedziemy juz jeżdzić
2 117 384. EstyMy 2014-08-26 (21:25)
Db., koniec wygłupów. Kot czeka na mięso. Bye.
Tylko najpierw kota Se umyj
Db., koniec wygłupów. Kot czeka na mięso. Bye.
Tylko najpierw kota Se umyj