Wpisy 211 709 – 211 808
20 stycznia 2011 18:24 → 20 stycznia 2011 21:04, 100 wpisów
@@@ żółwik ze Wszystkimi 
Szczery , wędruś śnił mi się olbrzymi tygrys... wyszedł zza krzaczorów prosto na mnie....O Jezusiczku kochany...nigdy się tak szybko nie obudziłam , a serducho waliło jeszcze przez długi czas ...
.....a zapowiadało się tak pięknie ...byłam w tropikalnej dzungli....niesiona na rękach przez jakiegoś przystojniaka ...było miło
aż tu nagle pojawił się ten skubaniec
i...przerwał te mizoły 
Powinnam była napisać z rańca, bo teraz to już pewnie PO PTOKACH

Szczery , wędruś śnił mi się olbrzymi tygrys... wyszedł zza krzaczorów prosto na mnie....O Jezusiczku kochany...nigdy się tak szybko nie obudziłam , a serducho waliło jeszcze przez długi czas ...
.....a zapowiadało się tak pięknie ...byłam w tropikalnej dzungli....niesiona na rękach przez jakiegoś przystojniaka ...było miło
aż tu nagle pojawił się ten skubaniec
i...przerwał te mizoły 
Powinnam była napisać z rańca, bo teraz to już pewnie PO PTOKACH

Eryka1.
Liczba z Twojego snu: .......29.
Liczba z Twojego snu: .......29.

hośka
te 29 to o cycki chodzi czasem nie pomyl.. ja ***ziule hośka taki sen i TYYYYY śmiałaś się przebudzić, masz racje po ptokach.. nie wiesz co było dalej
a tak wracajec do tego snu hosiu "no łoczy miałaś zamknitę.. to jak go widziałeś"
mówię o tygrysie
te 29 to o cycki chodzi czasem nie pomyl.. ja ***ziule hośka taki sen i TYYYYY śmiałaś się przebudzić, masz racje po ptokach.. nie wiesz co było dalej
a tak wracajec do tego snu hosiu "no łoczy miałaś zamknitę.. to jak go widziałeś"
mówię o tygrysie
jasne ,że potrafi, tylko tego dawno nie robił
najlepiej to mu wychodzi : jak tak głęboko w "ślepia" popatrzy ,brrrr i zobaczy... jeden to "widzioł" noski butów .. a Wędruś to nie wiadomo... tak "se" po necie wędruje tu się zatrzyma i tam.. hyyy.....
najlepiej to mu wychodzi : jak tak głęboko w "ślepia" popatrzy ,brrrr i zobaczy... jeden to "widzioł" noski butów .. a Wędruś to nie wiadomo... tak "se" po necie wędruje tu się zatrzyma i tam.. hyyy.....
Hosia.
Liczba z Twojego snu. 35 i 6. Zwróc uwagę na nie przez klika dni.
Liczba z Twojego snu. 35 i 6. Zwróc uwagę na nie przez klika dni.
aa proszę
Wędruś Ty jesteś?? " to pierunie za ciebie odpowiadom a Ty .. w ukryciu"
Wędruś Ty jesteś?? " to pierunie za ciebie odpowiadom a Ty .. w ukryciu"Zeby te sny zrozumiec co znacza, przed świetami sniło mi sie ze mam dwie piersi po tej samej stronie widziałam 2 sudki jedna pod druga a wieczorem sie okazało ze liczby kture wysyłam w lotto były wylosowane wszystkie w multi były by pieniadze na sw a tak 0 miałam nerwy.
kosmaty" tak Ci po cichu powim""chopoki z moi służby to zapasowe galoty muszą nosić"

Ja piszę z komórki, a to trochę zajmuję czasu. :-(
Z kart nie wróżę. Tym się nie zajmuję.... .
Z kart nie wróżę. Tym się nie zajmuję.... .
dzięki wędrowco za odpowiedź i pozdrawiam a jeśli znasz się na znaczeniu snów to co oznacza czarno biały welon
no "....nie godej Wędruś kiedyś godołes som .. ,że na tarocie się znosz.. mosz karty po babce"
widocznie wędrowca zaczął się bać wiara katolicka uważa że to są karty diabła
Hosia.
Jeśli możesz, to sen opisuj rano, bo liczby ze snu są na PIERWSZE losowanie.
Jeśli możesz, to sen opisuj rano, bo liczby ze snu są na PIERWSZE losowanie.
hoska>>" ja ci powim tak, kiedyś od jakigoś czasu jak się rano budziłam ciągle mnie nogi bolał.. kude fele tak z tydziń.. mówię sobie co jest.. i tak postanowiłam ,że tara od ty nocy to byda czujni spać...no i tak znowu mnie guni jakiś zakapturzony facior..... a ja nie ucikom tylko stoje a ta cholera mnie mija i zapier.....la "

Kasika- ja NIE umiem wróżyć z kart.

wędrowco netowy a mi sie co jakiś czas sni cale losowanie mm od pczadku do końca 20 liczb a jak sie budze to pameitam ze 4
Wędrowco przecież ja nie twierdze że umiesz to meg tak twierdzi pytałam Cię tylko co oznacza jak welon czarnobiały się śni
Kasika.
Ja nie opisuje znaczenia snów... .
Ja nie opisuje znaczenia snów... .
mała1438....zabrałam Ci 4zł...w zdrapce kupionej na stacji we Wrześni
z góry przepraszam..to była zdrapka szykie 50..
skromy sukces ale dziękuje

ja nie miałam dzisiaj szczęścia w zdrapkach.... chociaż nie.... mąż wydrapał 2 zł tez w tej samej zdrapce
uściskaj małą śnieżynkę ze zdjęcia....
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,119117,sortuj,sm,st,34427,pozycja,2,Wystraszony_piesek
luknijcie on wie co dobre
luknijcie on wie co dobre
oglądałeś korn748????

witaj dream oo tak kawe pijesz ja tez chce bo zasypiam

pije bo lubie ahh, korn wysłałam i wydałam 15 zl na mm i 4 na zdrapki
ale inne liczby, w jednym mam 23, zdrapki, jas i szybkie 50, jas-zdrapałam 2zł a szybkie 50 0zł
Witaam.Sory,że tak długo mnie nie było,w tak zacnym towarzystwie
miałem trochę problemów z natrętami,co się na czacie naczytali
i nie zrozumieli(puste pały).mag.. ,to o mnie piszesz w poście
,że cytuję"kapnęłam i go nie widuję" mag..-trafiłem z naszych
liczb:1x7/7 kilka6/7 kilkanaście5/7 większej wygranej trafić
nie mogę,aczkolwiek trzymam się marzeń

miałem trochę problemów z natrętami,co się na czacie naczytali
i nie zrozumieli(puste pały).mag.. ,to o mnie piszesz w poście
,że cytuję"kapnęłam i go nie widuję" mag..-trafiłem z naszych
liczb:1x7/7 kilka6/7 kilkanaście5/7 większej wygranej trafić
nie mogę,aczkolwiek trzymam się marzeń

sam3 w Multi ulti tak trafiles?
dream nie mysl tak nie woln
zawsze trzeba miec nadzieje ze to moze akurat dzis wygram 
zawsze trzeba miec nadzieje ze to moze akurat dzis wygram 
dream.Jak to Ty jesteś,na zdjęciu pod niciem to Super,dam Ci parkę na dzisiaj w MM:29,79

czarodziejka83 znowu przyszłaś sepić cyferki..weż usiądż i coś wymyśl jak dasz radę.
Może dziś jest wystarczjąca ilośc osób by Was przedstawić z opisem???jak sądzisz?
Może dziś jest wystarczjąca ilośc osób by Was przedstawić z opisem???jak sądzisz?
jestes kochany, wszyscy jestescie...jestem do niej podobna
ale co z tego
ale co z tegosam juz byłam wysłac, ale te liczby gdzies sie chyba pojawiły u mnie, jak nie dwie to jedna na pewno
dream,możesz pociągnąć wątek dalej-ale co z tego,wyrzuć z Siebie,będzie Ci lżej. 

dream ja tez nie rozumiem o co gosciowi chodzi
dream mamusiu kochana

Ja no skąd...tylko dużo pisania....i nie lubie cwaniactwa i mataczenia 

dream

szczery30 ja CIebie człowieku nie znam dobrze sie czujesz?
on ma cel zeby ludzie sie nim zainteresowali, bo w zyciu cos nie wyszło 

dalsza część nie dotarła.. "chyba" celowo!!!!!!!!!!!!!