Wpisy 2 117 013 – 2 117 112
26 sierpnia 2014 15:27 → 26 sierpnia 2014 17:32, 100 wpisów
albinlotto, hmm... cóż za pytanie ?? I co się tak po głowinie drapiesz... hmmm ??
Baaardzo mi się podoba ten Dzidziuś z... wicherkiem na głowie. FAJNY znaczek.
Facet miał kota, który był niereformowalny. Wszędzie brudził itd. Postanowił się go pozbyć, więc wsadził do samochodu i wywiózł za miasto.
Wraca zadowolony do domu, a kot na fotelu.
Złapał znów kota do samochodu i wywiózł do jakiejś wioski. Znów wraca zadowolony, a kot na fotelu.
Złapał nerwa i wywiózł go do jakiegoś lasu....
Po jakimś czasie dzwoni do domu:
- kot jest?
-jest
-to daj go do telefonu, bo zabłądziłem...
Wraca zadowolony do domu, a kot na fotelu.
Złapał znów kota do samochodu i wywiózł do jakiejś wioski. Znów wraca zadowolony, a kot na fotelu.
Złapał nerwa i wywiózł go do jakiegoś lasu....
Po jakimś czasie dzwoni do domu:
- kot jest?
-jest
-to daj go do telefonu, bo zabłądziłem...
Może posłucham co Tobie leży J-23. Lubię sobie czasem posłuchać opowieści....
Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym...
Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem:
-Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki.
-Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu.
A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer, a piwo wylała do zlewu...
:-)
Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem:
-Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki.
-Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu.
A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer, a piwo wylała do zlewu...
:-)
Dlaczego myślisz o eutanazji ??/ ja ostatnio myślałam o tym - dawno temu - na studiach, ktoś wywołał temat na etyce; zresztą w taki sposób, że to...hm zachęcające było
EstyMy pytanie jak pytanie po twoim niku cięzko okreslic płeć czyś Jacek czy Agatka
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Bóg patrząc na grzeszną Ziemię zauważył zły stosunek społeczeństwa do lekarzy. Chcąc podnieść reputację całego personelu medycznego, zszedł na Ziemię i zatrudnił się jako lekarz w przychodni rejonowej. Pierwszy dzień pracy, siedzi w izbie przyjęć, przywożą mu sparaliżowanego chorego (20 lat na wózku inwalidzkim).
Bóg wstaje, kładzie choremu na głowę swoje dłonie i mówi: - Wstań i idź!
Chory wstaje, wychodzi na korytarz. Na korytarzu tłum oczekujących, wszyscy pytają:
- No i jak nowy doktor?
- Doktór jak doktór, ***a nawet ciśnienia nie zmierzył...
Bóg wstaje, kładzie choremu na głowę swoje dłonie i mówi: - Wstań i idź!
Chory wstaje, wychodzi na korytarz. Na korytarzu tłum oczekujących, wszyscy pytają:
- No i jak nowy doktor?
- Doktór jak doktór, ***a nawet ciśnienia nie zmierzył...
Ale słyszałeś pewnie o tym czlowieku (Niemiec zresztą) mieszkający w Szwajcarii, który pomaga ludziom z całego Świata odejść (tak a propos eutanazji). Głośno o nim było jak jego personel pomógł odejść człowiekowi naparkingu w samochodzie bo ktoś im tuż wcześniej wymówił um. najmu nieruchomości w której to zwykle robiono. A później przez jakiś czas w pokojach hotelowych, bo ludzie już mieli wcześniej zarezerwowany ten wyjazd do Szwajcarii (na spotkanie z wiecznością)
Ach, J-23 zależy jej zależy - przecież wciąż jest z Tobą,taak ??
Hmm... ciekawe co Ty byś powiedziałPO TAKIM dictum !?
Ponadto - na Kobiety mi tu nie narzekać !:/
Ponadto - na Kobiety mi tu nie narzekać !:/
J? A jak Ty nasz na imię, bo jakos dziwnie tak J-23 do człowieka pisać.
Powiem tak :-) zdania są podzielone! Z niektórymi formami szczerości lepiej chyba do psychoterapeuty się zwrócić. Związek nie jest OD Wszystkiego, przecież ten drugi człowiek to nie Pan Bóg: wszystkiego nie może i wszystkiego nie zniesie.
Powiem tak :-) zdania są podzielone! Z niektórymi formami szczerości lepiej chyba do psychoterapeuty się zwrócić. Związek nie jest OD Wszystkiego, przecież ten drugi człowiek to nie Pan Bóg: wszystkiego nie może i wszystkiego nie zniesie.
Max
nic nie dali wygrać o 14tej
a z reszta je to mam dopiero z 2lata
co będziecie z dzieckiem gadać
co będziecie z dzieckiem gadać
człowiek boi się odezwać do ludzi żeby nie palnąć czegoś głupiego
a mądrzejszy zeby tego nie wykorzystał i zrobił z kogoś idiotę !!!
a mądrzejszy zeby tego nie wykorzystał i zrobił z kogoś idiotę !!!
widzę ze każdy na tym portalu i nie tylko chce być mądrzejszy od drugiego
no to ja porobię za idiotę
no to ja porobię za idiotę
pewno wyskoczy jakiś fanatyk i powie
-jak chcesz tak masz
nie pytając drugiego o zdanie .
-jak chcesz tak masz
nie pytając drugiego o zdanie .
J-23
jak napiszę pierwszą i literę Twojego poprzeniego nicka top potwierdzisz? Bo coś mnie się zdaje żę my się znamy nieco dłużj
m?
jak napiszę pierwszą i literę Twojego poprzeniego nicka top potwierdzisz? Bo coś mnie się zdaje żę my się znamy nieco dłużj
m?
Monet ..kubeczki w górę serca wznosimy je
Ogladałem mecze jak gra Munir no karwa ma papiery na gre ..teraz tez pieknego gola zdobył w pierwszym meczu naszej ukochanej drużyny
Ogladałem mecze jak gra Munir no karwa ma papiery na gre ..teraz tez pieknego gola zdobył w pierwszym meczu naszej ukochanej drużyny
jocia
Monet ..dobry mecz ale jestem pod wrażeniem gry Munira oby chłopaczyna ma paiery na gre
jocia jakie pytania ?
jocia jaki agaton
jocia co ty tam czarujesz
Monet jocia coś fantazjuje jak widze
Karwa albin wyzej zapytał się kogoś zeby ta osoba podała swoja płeć ..bo nie wiadomo czy to Jacek czy Agatka bo taki ma ta osoba nick ..o to mi chodziło a nie ze albin to Jacek czy Agatka
jocia zapytalem sie tamtej nowej osoby czy kobieta czy mezczyzna bo po niku nie mozna bylo tego stwierdzic
2 117 085. jocia 2014-08-26 (17:19) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Albinlotto to Agaton
Nie dałam przecinka :
Albinlotto, to Agaton..
Wiem, moja pomyłka, nie wlazł przecinek
Albinlotto to Agaton
Nie dałam przecinka :
Albinlotto, to Agaton..
Wiem, moja pomyłka, nie wlazł przecinek
Jeszcze jedna liczba chodzi mi po głowie ale zastanawiam się czy grać.
i tak odpowiedzi nie bylo na to pytanie i jak bede sie ewntualnie zwracal do tej osoby to tak jak do chlopa
sam wybralem płeć
Max>> a Ty jakieś kawalerskie masz zamiar postawć wreszcie czy chcesz się wyslizgać ?
dziś dobry dzień w teesie, rano stówa w drapce, popołudniu 20zł w drapce i 5/6 w keno z chybika
powodzonka all wieczorem
zagrałem 2mini z maszyny a jeden zakład jest taki 1,7,9,10,18
i nikam
powodzonka all wieczorem
zagrałem 2mini z maszyny a jeden zakład jest taki 1,7,9,10,18
i nikam
drapek