Wpisy 2 116 213 – 2 116 312
25 sierpnia 2014 10:23 → 25 sierpnia 2014 15:56, 100 wpisów
..fakt,opracowałem kiedyś sobie mapy grup i jakiś ,,patent''
może to i jest..,ale przecież mapa nie jest metodą sama w sobie,tylko stanowi >> ,,narzędzie ''pomocnicze
Mowa o P&N czyli 5&5 jest informacją ,i warto to kontrolować po ostatnim losowaniu-przechodząc do>>
typowania/kreślenia.Mi ta info ułatwia podejmowanie decyzji-wybór grup czy ilość P(?) czy N(?) w zbiorze którym zagram.Schematów użyłem,żeby zobrazować w jakiej postaci występują losowania,...zawsze podobnie.
..mykam
hej
może to i jest..,ale przecież mapa nie jest metodą sama w sobie,tylko stanowi >> ,,narzędzie ''pomocnicze
Mowa o P&N czyli 5&5 jest informacją ,i warto to kontrolować po ostatnim losowaniu-przechodząc do>>
typowania/kreślenia.Mi ta info ułatwia podejmowanie decyzji-wybór grup czy ilość P(?) czy N(?) w zbiorze którym zagram.Schematów użyłem,żeby zobrazować w jakiej postaci występują losowania,...zawsze podobnie.
..mykam
hej
Gracz z miejscowości Nowy Sącz wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Ozorków wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Gracz z miejscowości Stąporków wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
ozorki.stąporki-wygrywają czy tamtejsi prezesi ts???????????????bo cholernie ciężko teraz co trafić w tuskolandzie
chciałbym zobaczyć takich co to w keno po 10 tys wygrali ciekawe
w keno jak grałem to co nie skreśliłem to padało a moje oboki,przecież keno to ustawiona gra
jak wszystkie ich wynalazki-czasem trafisz pare stówek -raz na rok to oddasz to im z nawiązkom,np.4 w mini niby pare stów ale potem posucha jak ch....j
to czysta ich psychologia losowo dadzą graczom ale te niższe 2 stopnia wygrane bo jak grasz to im odasz niebawem chcąc trafić główną wygranom-ale na nią to taki wał mają
jakieś ozorki,tęporki,tworki wygrywają ciekawe-bardzo ciekawe
barbapapa spójrz na moją fotkę z multi i powiedz czy by cię nie pokręciło z wkurzenia
no rzeczywiście pech cholerny pewnie 78 było ich znana sztuczka
robią tak nie dość że wqurwiają graczy to jeszcze tyle wysiłku i pare złociszów dadzą a potem posucha wiem bo gram u buka i tu i nic wielkiego nie zwojowałem ale ułuda jest zawsze
Realne wygrane TYLKO u bukmachera,gry LOTTO to tylko i wylacznie 100% szczescia,tutaj sie nic nie wymysli,jedynie gra systemowa moze cos pomoc,np.na 10 skreslen w DL i EX.........
to jak sie ma 4 w mini albo 5 w lotto to nie uśmiech z ich strony tylko pewność że jak grasz to tym bykom oddasz nienażarte pyski mamona napuchniete
Najgorszy pech jaki moze sie przydarzyc graczowi to trafienie 4-ki w LOTTO gdy placa za nia 40 zeta i 5-ka za 1500........
ciekawe czy są w ogóle wypłacane te 6 w lotto ?czy tak jak wszystko w Polszy na kancie się opiera -przeciez te słynne konkursy tvp o samochody ,kase,itd to kant wycior wyśij z 3,60 to ci przypieprzą jeszcze z 10 sms to wysłania a i tak wygrasz kuku na muniu
Gracz z miejscowości Płock wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
To musi byc piekne uczucie trafic 6,zycie wreszcie nabiera sensu,szczegolnie w takim porypanym kraju jak RP.....
i te słynne redaktorki tvp w tych konkursach tak oszukują tysiące nagród tak naprawde to***...nia sie wygrywa
przepiękni by było trafic 6 chociaż 5 w mini albo 10 w multi nieddo pogardzenia
tak, najpierw gracz,potem nadzieja,ale i tak w jednej mogile pochowają
69daro: a czemu ostatnio Robbie Wiliams sie powiesił. On jakby trafił 6 to by nawet specjalnie tego nie odczuł
Gracz z miejscowości Koszalin wydrapał wysoką wygraną w zdrapce SUPER VABANK
nie Robbie tylko Robin Williams się powiesił nie myl piosenkarza z aktorem
Dopisano wyniki multi multi
11,13,15,17,19,20,21,24,28,29,32,34,40,41,58,59,63,67,70,77
Plusem jest liczba: 70
11,13,15,17,19,20,21,24,28,29,32,34,40,41,58,59,63,67,70,77
Plusem jest liczba: 70
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
zona_krolamulti 7/10
zorro88 7/10
nianiek_52 7/10
zenek44 7/10
MBRMB359 5/6
romano23 7/10
firer 7/10
firer 7/10
QweTT 7/10
Andrzej40 5/5
CAŁKA 5/5
antenkowicz 7/10
dlu 7/10
JOHN_INTEGRAL 7/10
JOHN_INTEGRAL 5/6
qórwa14,16 ałem to 13,15-26,27to 28,29 co za qurwa majcher mechanik tam siezi chętnie bym mu wj...ał
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 340 000 zł
torsan grales cos na 14 ?
agatkaa
->Pasko:Robin Williams sie powiesil prawdopodobnie z powodu depresji.To jest makabryczny stan ktory powoduje,ze nie ma sie ochoty na nic,zupelna rezygnacja.
agatkaa jak bede mial cos to podam na razie nic mi nie chodzi po glowie
agatkaa dzisiaj chesz cos wyslac ?
torsan
agatkaa masz juz skreslone do wyslania ?
12-18-31-65-67-79-80 trzymaj moze cos padnie najlepeij na 10 skreslen wyslij
agatkaa dokresl jescze ze 3
torsan a dla agatkaa skreslilem specjalnie
O! Albin siemasz
A te Twoje, bodaj wczorajsze, to
po pierwsze primo - było na dziesięć ?
po drugie - wysłane ? wiedziałeś, że to jest TEN dzień ?
A te Twoje, bodaj wczorajsze, to
po pierwsze primo - było na dziesięć ?
po drugie - wysłane ? wiedziałeś, że to jest TEN dzień ?
agatkaa siódemka ale agatkaa rozwinie na dziesiatke
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Robal_36 o czym ty gadasz ?
w Poznaniu znowu
agatkaa takie jakie ci chodza po glowie skresl
o zestawach dodatkowych
drogi albinku
choć, tak naprawdę, to ja na to mówię
"ściana płaczu" - bo - co komu po temu, że kiedyś coś tam wpadnie ?
drogi albinku
choć, tak naprawdę, to ja na to mówię
"ściana płaczu" - bo - co komu po temu, że kiedyś coś tam wpadnie ?
Robal_36 to padlo tylko 6/8 i to bez plusa jak dla mie to zadna trafnosc
Robal_36 o jaka trafnosc ci chodzilo ?
trisetum
hihi
ze cztery losowania kolegę wypisało (na tych zbiorach dodatkowych) i było bodaj 6/9, a jeśli chodzi o 6/8, to dziś o 14-ej w całym kraju stwierdzono takich koło setki, a Ty piszesz "nic takiego" ?
gratuluję
dobrego humoru
ze cztery losowania kolegę wypisało (na tych zbiorach dodatkowych) i było bodaj 6/9, a jeśli chodzi o 6/8, to dziś o 14-ej w całym kraju stwierdzono takich koło setki, a Ty piszesz "nic takiego" ?
gratuluję
dobrego humoru
Robal_36 6/9 bywa nawet i z plusem w tych zestawach ,6/8 tez najwiecej graczy gra na 10 skreslen dla tego tak jest ze malo w tabeli
Robal_36 mnie wypisalo 6/8 na 6/9 nikogo nie wypisuje
nie pamiętam - ile na ilu było, ale wypisało
no i - bravvvvvvoooooo
wtedy koledze nie zrobiłem, to dziś robię
no i - bravvvvvvoooooo
wtedy koledze nie zrobiłem, to dziś robię
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Robal_36 to tylko ewentulane 60 zl
Robal_36 emerytka nie dawno wyslala i trafila takie 6/8
no tak niech już i będzie - "tylko sześćdziesiąt", ale - było, a takie niedyskretne pytanie - a kolega wysłał ?
Trisio.Witaj.
Bić czy ?
Bić czy ?
Albin
Robal
siemasz triset
może coś u Kolegi, w najlepszą grę, robi grę ? Jakiś jeden pewniak, prawie, gwarantowany ?
może coś u Kolegi, w najlepszą grę, robi grę ? Jakiś jeden pewniak, prawie, gwarantowany ?
Torsan
Agatkaa
Agatkaa