Wpisy 2 115 901 – 2 116 000
24 sierpnia 2014 16:56 → 24 sierpnia 2014 21:26, 100 wpisów
To troszku myslenia masz jak tak wszystko przelecieć od początku
Mam, typowałam na laptopie, ale za słaby.. by moje " mapki" ogarnąć ..
Witam was wszystkich dzis 1,2,3 na 22
Ojcice dzis moj trafil 3,6,9 poscik za podwojna stawke wygral 108 zl mowil dzis ze 1,2,3 mosliwe bardzo
Ojcice dzis moj trafil 3,6,9 poscik za podwojna stawke wygral 108 zl mowil dzis ze 1,2,3 mosliwe bardzo
jocia
mala1438 ja mam 12 zaladow w zestawach liczbowych juz 2 miesiace ( na 9 skreslen ) i jak do tej pory to tylko 6/9+ wpadalo zyli marnie ciekzo sie przebic powyzej tego
mała.. tez nie najlepiej, ale nie było mnie, więc..moze dlatego, albo źle typowałam
Witam Wszystkich.
Jocia,gdzie grad ?
świeci.
Jocia,gdzie grad ?
świeci.
emerytka 46
krasnalek no to masz 12 zl
albin czekam na jeszcze jedno losowanie bo zdałam na dwa i na mamrota już jest
krasnalek zycze ci powyzej 6/10
Krasnalka
Albin
Brjan
Albin
Brjan
Jocia.
Poważnie świeci.
Poważnie świeci.
mala
Oglądam mecz u Korna.
Hello
Disco Polo made in Ecuador
https://www.youtube.com/watch?v=Rs1ILU1CHSo
Pasztety
Disco Polo made in Ecuador
https://www.youtube.com/watch?v=Rs1ILU1CHSo
Pasztety
krasnalek
agatka
Monet
krasnalek-wysłane kupony na wieczór?
krasnalek-widzę,że masz pewniaczka 19-ja mam na kuponach 18 i 20
Ludziska witam. Jakbyscie tak mieli ochotę tylko krótko się wypowiedzieć. Takie pytanko "Gdybyś wymyślił system, który może nie w skali dni a tygodni lub miesiąca zawsze dawał Ci dysk w grze liczbowej, metodą prób i błędów jak i obliczeń dochodziłeś do tego pomysłu, na ile byś wycenił taki system, jeśli miałbyś go odsprzedawać"? Pytam z czystej ciekawości, bo ślęczę nad takim jednym własnym i póki co albo niezły fart albo naprawdę stale będzie zysk comiesięczny. Pozdrawiam i powodzenia w losowaniu!
A knizki podawały na dzisiaj.
1,3,6,7,9,14,17,19,20,22,24,25,28,29,34,37,39,42,44,47,48
52,53,54,55,57,58,60,66,67,70,76.
Wyjątkowo duzo trafnych, ale to się trafia kilka razy w miesiącu.
Jest taka gróba ksiązka , nazywa sie efemerydy planet, kosztuje 120zł i mozna ja kupic w internecie.
Cześć Moja kuzynka wróciła z Danii a bliżej Kopenhagi pojechała na zarobek. I co się rzuciło w jej opinii że jesteśmy kilka razy w tyle za nimi pod względem zamożności, gospodarności, a polaków uważają za oszustów, dzikusów za niektórych naszych przedstawicieli co wyrabiają tam. Też byłem za granicą ale z parafii pielgrzymko-wycieczce 2 lata temu w Czechach a rok temu we Włoszech a powiem wam tak na marginesie dziewczyny niczego sobie tam nawet do niektórym zagadywałem jednej z hotelu i zdjęcie mam z barmanką.
Ze słowniczkiem czekałem wieczorem aż wyjdzie z recepcji do niej czy nie ma chłopaka że z Polski jestem i takie tam ale tylko uśmiechnęła się i pokazała na palec na którym był pierścionek.
Agatka, to jest w miare dobre,ale nie ma tak ze codziennie jest tyle trafnych, ,średnio 20 razy w miesiacu,ale ja i tak nie wiem czy maszyna wylosuje taki zestaw,ot lubie sobie popatrzec i nic więcej.
siemka
Jakie typy na dziś wieczór