Wpisy 2 112 219 – 2 112 318
16 sierpnia 2014 23:33 → 17 sierpnia 2014 01:22, 100 wpisów
Niedawno miałam z literówką niezłą przeprawę. Poslałam koleżance źle zapisany plik- miał mieć nazwę piątki Darka a nie zauważyłam że literka ą sie nie pojawiłą
teraz to mi się wszystko pie...... łącznie z dniami
Robalku śliweczki ze słoiczka ale ciasto pychotka
multi ulka zapraszam mam pełno sw jerzutkich śliwek
marcinku nie ma sprawy Chętnie bym skorzystała, ale za daleko
poza tym marcinku nie mam ani jednego przepisu na to co zrobić ze sw jerzutkimi śliwkami )
Nie ma to jak pośmiać się przed snem
Żeby tak jeszcze znaleźć receptę na prorocze cyferkowe sny....
Neko pan jerzy już leży tok mu fermentowało
W tej materii jakoś mi nie idzie, jak już nawet coś mi się wyśni to i tak nie wypada w losowaniu znaczy się anty sen
multi ulka damy radę
Chyba że musze poczekac na taki sen w któym wyśni mi się 60 liczb- wtedy pozostała dwudziestka to będa pewniaki ... ale jak to kurcze zapamiętać
Jociu pędzić nie umiem ja jedynie od nalewek i powideł jestem
jocia to mi piwnicę rozsadza a ty że ja nie pamiętam
przyjemny kawałek
Mati nie obgryzaj paznokci!!!! Jak głodnyś to zajeżdżaj cały gar gołąbków u mnie na piecu stoi
Mati to musisz się spieszyć nim jutro głodomory się nie rzucą na nie. dziś musiałam ścierką odganiać
ulka czy ty masz u mnie jaką kamerke ja też gołąbki nie dużo ale są bo paprykę faszerowaną robiłem i farsz został to cza było coś zrobić
Marcinku pewnie telepatia ja dałam do wyboru albo pulpety w sosie grzybowym albo gołąbki, bo obiad rodzinny u mnie jutro w porze późnego śniadania będzie ze względu na wyjazd familii - padło na gołabki
ale jutro synowie od brata wpadną to wciągną wszystko smoki jedne i śliwki
A tak na marginesie- są już grzyby?
nie to jeszcze za wcześnie na grzyby chyba że chaluny
Szkoda, bo mi się zapasy kończą, ale na Kotarz lub Błątnią i tak się wybiorę w przyszłym tygodniu. A teraz uciekam spinkać. Dobrej nocki wszystkim życze
Dobranoc
ja też zaraz zmykam
ja też zaraz zmykam
Mati papa kolorków w snach
Marcinku pa pa
ja to grzyby nie bardzo nie znam się wole nie ryzykować po lesie pochodzić jak najbardziej
witam
dziś porażka w grach ts
mw cześć
nie tylko dziś
ts to skarbonka
tylko wrzucasz raz po raz jakieś drobne monety da
jocia
neko
marcinek
marcinek
mw masz rację wpadnie 4-8- 20zł to sukces i a ile wtopy no ale to gra i nikt nas nie zmusza
Neko
fakt człowiek się łudzi
czy się człowiek łudzi nie wiem chyba nikt z grających tego nie wie
jedzmy śliwki
w przyszłym tygodniu mam krótki wypad na trzy może cztery dni spróbuje w lotto.de coś zapodać gdzie WN jest na bieżąco
Neko co ty disco polo słuchasz
jak ci się podoba to OK ja mam trochę inne klimaty
wiesz co jak jest środek sobotniej nocy i mam dobry humor to juz mi obojętne co leci
a u mnie po cichutku leci Marillion taki mam dzisiaj klimat i powoli ale jocia nie daje spać
ale jocia nie daje spać ja nie daję, słucham muzyki sobie przez słuchawki i typujęśliwka nie jestem.
2 112 308. marcinek36 2014-08-17 (01:01) opolskie
a u mnie po cichutku leci Marillion taki mam dzisiaj klimat i powoli ale jocia nie daje spać