Wpisy 211 165 – 211 264
19 stycznia 2011 19:22 → 19 stycznia 2011 21:01, 100 wpisów
teraz na 22 wydałam 17 zl w tym 2 zł na zdrapke-pociag-wyszło 0 zł-zawsze mam tak z ta zdrapką
Oj kantorku tyś starsznie podejrzliwy tak jak ja do Ciebie na poczatku
mirosław ja w keno malo gram,ale jak czytam mag lub sama9 to mam ochote dać upust keno
Ula.Wiele osób występuje pod pseudonimem,a tak na prawdę nie znamy płci

ulala /jak jdu na zakupy do tesco tak dam /kost jest 5 korun.>80 grosu tak dam na 4 slosowanie
Witam towarzystwo...

korn748..metoda o której rozmawialiśmy w niedzielę czyli przepisanie tych parek na MM nie wypaliło tym razem 

cześć Darku

ten plus to kolejny los choć z plusem wieksze wygran eja w 90 % przypadkach gram bez +
211177. status kantor50 2011-01-19 (19:27)home Warszawa
Nie wiem,czy hosia to mężczyzna,czy kobieta...

Ja też jestem PRAWIE PEWNA 

Nie wiem,czy hosia to mężczyzna,czy kobieta...

Ja też jestem PRAWIE PEWNA 

hosia ja nawet wiem że jesteś super kobitka o pięknej urodzie pamiętam Ciebie ja typowałysmy razem z Gromem>>pamietasz?
przywlokłam się z pracy,nic nie wygrałam,i chyba bierze mnie grypsko

hosia.Nie gniewaj się,ale przynajmniej imię powinnaś umieścić w nicku

Musim na spacer s mojim pieskem BARUNKOU uz jest na mojim profilu ma 10 lat
można u was wysyłać kupony lotto...?bo u mnie w miescie jakies awarje są masakra nie puszcze się
dlaczego nie puszczacie z plusem?
wystarczy spojrzeć na tabele wygranych
NP za 9 z plusem jest 300 tysięcy
to więcej niż za 10/10 bez plusa
wystarczy spojrzeć na tabele wygranych
NP za 9 z plusem jest 300 tysięcy
to więcej niż za 10/10 bez plusa
ulala dzięki a na stacjach benzynowych do której godz. mozna sie puszczać?
ulala i tak zamierzam zrobić ale bez przytulaniana dzisiaj typuję pewniaki
2-33-55

Gała do 21,45 można wysłać
ostatnio kolega chciał na statoilu wysłać o 21,50 i g....
więc śpiesz się
ostatnio kolega chciał na statoilu wysłać o 21,50 i g....
więc śpiesz się

kupiłem szybki 50 i staraciłem 2 zeta
bella34 jeszcze wspoólna i marszobieg
bella34 jeszcze wspoólna i marszobieg
Gała,życzę Ci żeby się opłaciło nogi ciągnąć
korn
jak tam mini?
jutro wpada któraś z 40-tek

korn
jak tam mini?jutro wpada któraś z 40-tek
bella
ostatnio 3x2/5 trafiona parka i zmiana mala musiałem nową parke wstawić a z 40-stkami to moze juz sie jakas pojawi nie dlugo
ostatnio 3x2/5 trafiona parka i zmiana mala musiałem nową parke wstawić a z 40-stkami to moze juz sie jakas pojawi nie dlugo
bo jak za razie postawilem na parki sum 51 i dobrze sie spisują jak tak dalej bedzie to nie długo moje mogą wpaść

Kantorku - mówisz i masz
Kiedyś wisiały tam również moje fotki. W którymś momencie zdjęłam je z powodu zadymy na czacie... został tylko mój psiunio u zorty i zorthy ...stare czasy 
belciu
Zaczyna być podejrzane to Twoje ciągłe wygrywanie 

Kiedyś wisiały tam również moje fotki. W którymś momencie zdjęłam je z powodu zadymy na czacie... został tylko mój psiunio u zorty i zorthy ...stare czasy 
belciu
Zaczyna być podejrzane to Twoje ciągłe wygrywanie 

hosiu kochana trafiło się jak ślepej....
wiedzą która ręka karmi...to coś tam dali
korn
mam cały czas na uwadze spotkanie na dobry obiad
przy kwaterze głównej
wiedzą która ręka karmi...to coś tam dali

korn
mam cały czas na uwadze spotkanie na dobry obiad przy kwaterze głównej
tutaj
http://typowanieparkami.com.pl/Bialystok%20IX%20Oddzial.html
http://typowanieparkami.com.pl/Bialystok%20IX%20Oddzial.html
stolyca-praga płn
kilka kilometrów w korkach,ale cóż poświęcę się
kilka kilometrów w korkach,ale cóż poświęcę się

Witam!Właśnie przeczytałam taki tekścik na poczcie i pomyslałam że sie podzielę.Jeśli to już było to sorry nie zauważyłam,no i przepraszam wycięłam cały tekst."Kiedyś zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta , aby kupić mu nową parę butów.
Zatrzymaliśmy sie aby kupić sobie cos szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami. ??Moj dziadek przyglądał mu sie uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:
- Co k...a stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział:
- Tak...... raz się tak naj...łem, że wyruchałem papugę, i właśnie się zastanawiam, czy nie jesteś przypadkiem moim synem...
Tekst nosi tytuł "Dziadek " no i mnie rozbawił
Zatrzymaliśmy sie aby kupić sobie cos szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami. ??Moj dziadek przyglądał mu sie uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:
- Co k...a stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział:
- Tak...... raz się tak naj...łem, że wyruchałem papugę, i właśnie się zastanawiam, czy nie jesteś przypadkiem moim synem...
Tekst nosi tytuł "Dziadek " no i mnie rozbawił

dziekuje