Wpisy 2 109 100 – 2 109 199
12 sierpnia 2014 00:02 → 12 sierpnia 2014 13:35, 100 wpisów
Neko idąc ulicą co drugi ma jazdę no ale to co nie wychodzić z domu
Brjan
o kurcze to już po północy
Dobranoc
Przepraszam już nie będę.
Nie tak miało to wkleić.
A skalnika inaczej zrobiłem jutro dam zdjęcie.
Witam Wszystkich
Jolu:
Może zalecili G aby zanim dojdzie do siebie
chodzil wcześniej spać.
Jolu:
Może zalecili G aby zanim dojdzie do siebie
chodzil wcześniej spać.
Nikt nie doradził kandydatowi na urzędnika
aby wpierw trafił 10/10 w MM, a dopiero potem
myślał o kandydowaniu
aby wpierw trafił 10/10 w MM, a dopiero potem
myślał o kandydowaniu
a co do typów
to też prognozuje: 70 oraz 2, 58, 39 i może 37
co do ciemnych typów to pewniaki 7,65,42,79,12
oraz dużo x4 - 4,34,44,54 (albo grają wszystkie albo bez x4)
to też prognozuje: 70 oraz 2, 58, 39 i może 37
co do ciemnych typów to pewniaki 7,65,42,79,12
oraz dużo x4 - 4,34,44,54 (albo grają wszystkie albo bez x4)
dziękuję ci Z zaszczepiłeś mi nową myśl.na 7 pozostałych potrzebuję 4 godz
http://www.youtube.com/watch?v=Hat1Hc9SNwE&index=30&list=RD0KJ60uJZ3-Q
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 407 000
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img6.imageshack.us-img6-9504-m5pu2dt1.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img6.imageshack.us-img6-9504-m5pu2dt1.jpg
36 się wczoraj udzielała,ale nawet to nie pomogło
Trisio
Powodzenia.
Powodzenia.
Ja też zmykam.
Zostawiam
Zostawiam
Monet.
U mnie niestety też.
U mnie niestety też.
Gracz z miejscowości Dąbrowa Tarnowska wygrał 199 234,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Wszystkim,-Wysokich
Proroctwo dla Europy z biblioteki liści palmowych
Ludzie zawsze chcieli uzyskać informacje o przyszłości, by żyć w przyszłości bez strachu. Czy taka informacja jest dostępna? W Indiach istnieje dwanaście bibliotek liści palmowych, które posiadają informacje o losie milionów ludzi. Wieki temu w sanskrycie spisano, na suchych liściach całe życie ludzi, którzy urodzą się w przyszłości. Istnieją również liście palmowe zawierające informacje o historii ludzkości, w sprawie informacji bieżących problemów i przyszłych wydarzeń na świecie. Z pomocą indyjskiego autora udało się zinterpretować teksty odnoszące się do przyszłości Europy w ciągu najbliższych czterdziestu lat. Precyzyjnie sformułowane i dosłownie dech zapierające prognozowania przyszłych zdarzeń do wglądu czytelnika w bardzo bliskiej i odległej przyszłości Europy i świata.
Witam
Ludzie zawsze chcieli uzyskać informacje o przyszłości, by żyć w przyszłości bez strachu. Czy taka informacja jest dostępna? W Indiach istnieje dwanaście bibliotek liści palmowych, które posiadają informacje o losie milionów ludzi. Wieki temu w sanskrycie spisano, na suchych liściach całe życie ludzi, którzy urodzą się w przyszłości. Istnieją również liście palmowe zawierające informacje o historii ludzkości, w sprawie informacji bieżących problemów i przyszłych wydarzeń na świecie. Z pomocą indyjskiego autora udało się zinterpretować teksty odnoszące się do przyszłości Europy w ciągu najbliższych czterdziestu lat. Precyzyjnie sformułowane i dosłownie dech zapierające prognozowania przyszłych zdarzeń do wglądu czytelnika w bardzo bliskiej i odległej przyszłości Europy i świata.
Witam
Temat: Biblioteka Lisci Palmowych
'Już przed tysiącami lat indyjscy mędrcy ryli na mających 6cm szerokości i 48cm długości liściach palmowych życiorysy ludzi dziś żyjących, także Europejczyków, którzy nigdy wcześniej w Indiach nie byli. Każdy - poza kilkoma wyjątkami - może udać się do takiej biblioteki, zapytać o swoje liście i poprosić o odczytanie swoich losów.
'Już przed tysiącami lat indyjscy mędrcy ryli na mających 6cm szerokości i 48cm długości liściach palmowych życiorysy ludzi dziś żyjących, także Europejczyków, którzy nigdy wcześniej w Indiach nie byli. Każdy - poza kilkoma wyjątkami - może udać się do takiej biblioteki, zapytać o swoje liście i poprosić o odczytanie swoich losów.
nie chcę znać mojej przyszłości co ma być to będzie ufam Bogu i tyle
ja tez nie chce znać, ale tam jest wiele ciekawego do poczytania,
jest tam o wszystkim,
jest tam o wszystkim,
Witam
eryka1...widziałem reportaż na temat,
fakt>>b.interesujace,dla mnie nieznane wydaje się ciekawsze.Poza tym,jak słyszę dziś od rana
o kolejnym bezsensownym odejściu,teraz>> RobinaWilliamsato że nie potrafimy,
lub wręcz nie chcemy korzystać z mądrości tego świata,
bo sami ze sobą czujemy się ponad wszystko...
eryka1...widziałem reportaż na temat,
fakt>>b.interesujace,dla mnie nieznane wydaje się ciekawsze.Poza tym,jak słyszę dziś od rana
o kolejnym bezsensownym odejściu,teraz>> RobinaWilliamsato że nie potrafimy,
lub wręcz nie chcemy korzystać z mądrości tego świata,
bo sami ze sobą czujemy się ponad wszystko...
To ja podam inny fakt w 2045 r, komputer za 1000 $ będzie miał moc obliczeniową większą niż wszystkie mózgi ludzi z całego świata
a w 2065 godzinę przed losowaniem będziemy znać wyniki losowania tyle że kolektury będą przyjmować kupony półtorej godziny przed losowaniem ps tusk tak wymyśli
Na zach.się chmurzy..no to coś ciepłego>>Kasia Stankiewicz/ten sen
http://www.youtube.com/watch?v=YLVwucag1tA
http://www.youtube.com/watch?v=YLVwucag1tA
Grał ktoś na lottoland.pl? Opłaca sie tam grać/ Wypłacalni są? i Na jakiej zasadzie to dziala jakie wplaty itd.
lottoland jest wypłacalny jak trafisz z 20 zł jak więcej to są wypłacalni jak amber gold
nie,nie to nie ta sprawa.dziś rybnik-tarnobrzeg;stalowa w-grudziądz;pruszków-nieciecza
w czwartek z Nowym Targiem,piątek rewanż z Michalovcami i we wtorek Cracovia
wyjdź Waść