Wpisy 2 109 079 – 2 109 179
11 sierpnia 2014 23:36 → 12 sierpnia 2014 13:18, 100 wpisów
A masz z tym problem ?
O rzesz ty.
Proszę odświeżyć stronę, a ty Krzysztofie co najwyżej krótki link możesz wkleić jeśli już musisz.
stronka już też oszalała
13,14,64 takie mam może jocia czymś się podzieli
Pasko, Ty Świętym zostanieszBan by sie przydał.. albo ja sie zapiszę do Koła Gospodyń Wiejskich
Wrocę , jak bedzie spokój we wsi .
Nie mam nic jeszcze Marcinku, mysle,ze 70 dobra, jak pisał anzu.. mam tylko zera
Wrocę , jak bedzie spokój we wsi .
Nie mam nic jeszcze Marcinku, mysle,ze 70 dobra, jak pisał anzu.. mam tylko zera
do 45 może 46 się w końcu dokoptuje
Ta 46 jeest trzymana przez TS,bo za dużo nas na nią stawia,dałbym:47,74
no ale kiedyś muszą puścić
Neko do jutra ci przejdzie
Neko idąc ulicą co drugi ma jazdę no ale to co nie wychodzić z domu
Brjan
o kurcze to już po północy
Dobranoc
Przepraszam już nie będę.
Nie tak miało to wkleić.
A skalnika inaczej zrobiłem jutro dam zdjęcie.
Witam Wszystkich
Jolu:
Może zalecili G aby zanim dojdzie do siebie
chodzil wcześniej spać.
Jolu:
Może zalecili G aby zanim dojdzie do siebie
chodzil wcześniej spać.
Nikt nie doradził kandydatowi na urzędnika
aby wpierw trafił 10/10 w MM, a dopiero potem
myślał o kandydowaniu
aby wpierw trafił 10/10 w MM, a dopiero potem
myślał o kandydowaniu
a co do typów
to też prognozuje: 70 oraz 2, 58, 39 i może 37
co do ciemnych typów to pewniaki 7,65,42,79,12
oraz dużo x4 - 4,34,44,54 (albo grają wszystkie albo bez x4)
to też prognozuje: 70 oraz 2, 58, 39 i może 37
co do ciemnych typów to pewniaki 7,65,42,79,12
oraz dużo x4 - 4,34,44,54 (albo grają wszystkie albo bez x4)
dziękuję ci Z zaszczepiłeś mi nową myśl.na 7 pozostałych potrzebuję 4 godz
http://www.youtube.com/watch?v=Hat1Hc9SNwE&index=30&list=RD0KJ60uJZ3-Q
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 407 000
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img6.imageshack.us-img6-9504-m5pu2dt1.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img6.imageshack.us-img6-9504-m5pu2dt1.jpg
36 się wczoraj udzielała,ale nawet to nie pomogło
Trisio
Powodzenia.
Powodzenia.
Ja też zmykam.
Zostawiam
Zostawiam
Monet.
U mnie niestety też.
U mnie niestety też.
Gracz z miejscowości Dąbrowa Tarnowska wygrał 199 234,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Wszystkim,-Wysokich
Proroctwo dla Europy z biblioteki liści palmowych
Ludzie zawsze chcieli uzyskać informacje o przyszłości, by żyć w przyszłości bez strachu. Czy taka informacja jest dostępna? W Indiach istnieje dwanaście bibliotek liści palmowych, które posiadają informacje o losie milionów ludzi. Wieki temu w sanskrycie spisano, na suchych liściach całe życie ludzi, którzy urodzą się w przyszłości. Istnieją również liście palmowe zawierające informacje o historii ludzkości, w sprawie informacji bieżących problemów i przyszłych wydarzeń na świecie. Z pomocą indyjskiego autora udało się zinterpretować teksty odnoszące się do przyszłości Europy w ciągu najbliższych czterdziestu lat. Precyzyjnie sformułowane i dosłownie dech zapierające prognozowania przyszłych zdarzeń do wglądu czytelnika w bardzo bliskiej i odległej przyszłości Europy i świata.
Witam
Ludzie zawsze chcieli uzyskać informacje o przyszłości, by żyć w przyszłości bez strachu. Czy taka informacja jest dostępna? W Indiach istnieje dwanaście bibliotek liści palmowych, które posiadają informacje o losie milionów ludzi. Wieki temu w sanskrycie spisano, na suchych liściach całe życie ludzi, którzy urodzą się w przyszłości. Istnieją również liście palmowe zawierające informacje o historii ludzkości, w sprawie informacji bieżących problemów i przyszłych wydarzeń na świecie. Z pomocą indyjskiego autora udało się zinterpretować teksty odnoszące się do przyszłości Europy w ciągu najbliższych czterdziestu lat. Precyzyjnie sformułowane i dosłownie dech zapierające prognozowania przyszłych zdarzeń do wglądu czytelnika w bardzo bliskiej i odległej przyszłości Europy i świata.
Witam
Temat: Biblioteka Lisci Palmowych
'Już przed tysiącami lat indyjscy mędrcy ryli na mających 6cm szerokości i 48cm długości liściach palmowych życiorysy ludzi dziś żyjących, także Europejczyków, którzy nigdy wcześniej w Indiach nie byli. Każdy - poza kilkoma wyjątkami - może udać się do takiej biblioteki, zapytać o swoje liście i poprosić o odczytanie swoich losów.
'Już przed tysiącami lat indyjscy mędrcy ryli na mających 6cm szerokości i 48cm długości liściach palmowych życiorysy ludzi dziś żyjących, także Europejczyków, którzy nigdy wcześniej w Indiach nie byli. Każdy - poza kilkoma wyjątkami - może udać się do takiej biblioteki, zapytać o swoje liście i poprosić o odczytanie swoich losów.
nie chcę znać mojej przyszłości co ma być to będzie ufam Bogu i tyle
ja tez nie chce znać, ale tam jest wiele ciekawego do poczytania,
jest tam o wszystkim,
jest tam o wszystkim,
Witam
eryka1...widziałem reportaż na temat,
fakt>>b.interesujace,dla mnie nieznane wydaje się ciekawsze.Poza tym,jak słyszę dziś od rana
o kolejnym bezsensownym odejściu,teraz>> RobinaWilliamsato że nie potrafimy,
lub wręcz nie chcemy korzystać z mądrości tego świata,
bo sami ze sobą czujemy się ponad wszystko...
eryka1...widziałem reportaż na temat,
fakt>>b.interesujace,dla mnie nieznane wydaje się ciekawsze.Poza tym,jak słyszę dziś od rana
o kolejnym bezsensownym odejściu,teraz>> RobinaWilliamsato że nie potrafimy,
lub wręcz nie chcemy korzystać z mądrości tego świata,
bo sami ze sobą czujemy się ponad wszystko...
To ja podam inny fakt w 2045 r, komputer za 1000 $ będzie miał moc obliczeniową większą niż wszystkie mózgi ludzi z całego świata
a w 2065 godzinę przed losowaniem będziemy znać wyniki losowania tyle że kolektury będą przyjmować kupony półtorej godziny przed losowaniem ps tusk tak wymyśli
Na zach.się chmurzy..no to coś ciepłego>>Kasia Stankiewicz/ten sen
http://www.youtube.com/watch?v=YLVwucag1tA
http://www.youtube.com/watch?v=YLVwucag1tA
Grał ktoś na lottoland.pl? Opłaca sie tam grać/ Wypłacalni są? i Na jakiej zasadzie to dziala jakie wplaty itd.
wyjdź Waść