Wpisy 2 108 268 – 2 108 367
10 sierpnia 2014 21:50 → 10 sierpnia 2014 23:31, 100 wpisów
fifi właśnie ma zmienić emoty na jakieś zajebiste a reszta może zostac po staremu
fiolka...
lila...jeszcze niedopiero jak ustrzelę 10/10 bo inaczej upa blada
No nie ma tak dobrze by dwa razy skasowac TS jednego dnia.
Znikam więc
Znikam więc
fifi mjr powiedział że jestem slepa garbata i coś w tym musi byc karwasz
fifi coooo???? Jak w lustro spojrzę to mi zmarszczek tylko przybywa
Lila...złapalaś grypę
profesorze w zyciu grypy nie miałam,dziwne nie? Zale coś mnie kaszel męczy
jocia....
cześć jocia
ljla
lila
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 120 000 zł
Lila...dobranoc
Ja też spadam dobranoc
siemanko po krótkiej przerwie
cześć jocia jak tam wygrane
cześć jocia jak tam wygrane
wdrożę nowy system (księżycowy) do obiegu...he..he..
widzę fajne zmiany na stronce...he...he..
nie gustuje w jabłkch
wolę brokuły
polecam
polecam
przenoszę się na forum
zobaczę co ciekawego jest napisane
zobaczę co ciekawego jest napisane
dziękuję jocia
nie będę pisał jakie wartości są ukryte w brokułach bo wiesz dobrze
nie będę pisał jakie wartości są ukryte w brokułach bo wiesz dobrze
o widzę że nie kontrolujesz ortografii ...he..he..
Dobranoc
dobranoc marcinek dobranoc
byłem przy skalniaku................też mam ale nie taki wypasiony jak Krzysztofa
ja stawiam na 68
anzu szkoda łepetyny
8,28,58,68
8,18
28,38,68,78
8
58
Przyszły sołtys ..zaprojektuje Tobie i wykona
8,18
28,38,68,78
8
58
Przyszły sołtys ..zaprojektuje Tobie i wykona
12 lipca nad ranem podczas snu moja niespełno 6letnia Juleczka umierała,sztywna, nie oddychała i nie wyczułem pulsu , reanimowałem po około 40 minutach powróciła świadomość, była w szpitalu podejrzenie -"splątanie padaczkowe"?. po tym zdarzeniu nadal jest dobrze, jakby się nic nie stało. Czekam na wyniki niektórych badań i wizytę u neurologa dziecięcego w Białymstoku na 14 sierpnia...
Dzisiaj 10 sierpnia przed 7 rano podczas snu usłyszałem tak jak za pierwszym razem próbę złapania oddechu, Juleczka miała otwarte i wywrócone oczy, była cała sztywna, nie oddychała, zrobiłem sztuczne oddychanie i masaż serca dwie serie, złapała słaby oddech , wtedy zadzwoniłem po karetkę. po pewnym czasie zrobiła pod siebie, byli za około 10 minut. Juleczce już powracało życie.Nie miała świadomości .. nie odpowiadała na pytania gdzieś jeszcze ze 30 minut . W szpitalu miała podwyższoną temperaturę , ale już doszła do siebie potrafi żartować i się bawić....znowu jakby nic się nie stało....
Nadmieniam że samotnie wychowuję córeczkę od 7 miesiąca jej życia.... potrzebuję pomocy...porady...
Dzisiaj 10 sierpnia przed 7 rano podczas snu usłyszałem tak jak za pierwszym razem próbę złapania oddechu, Juleczka miała otwarte i wywrócone oczy, była cała sztywna, nie oddychała, zrobiłem sztuczne oddychanie i masaż serca dwie serie, złapała słaby oddech , wtedy zadzwoniłem po karetkę. po pewnym czasie zrobiła pod siebie, byli za około 10 minut. Juleczce już powracało życie.Nie miała świadomości .. nie odpowiadała na pytania gdzieś jeszcze ze 30 minut . W szpitalu miała podwyższoną temperaturę , ale już doszła do siebie potrafi żartować i się bawić....znowu jakby nic się nie stało....
Nadmieniam że samotnie wychowuję córeczkę od 7 miesiąca jej życia.... potrzebuję pomocy...porady...
RYCHFER Jesteś wspaniały
Wiesz tylko lekarz, neurolog może pomóc, dobry lekarz .
Mogła mieć ataki padaczki, pociesze Cie,ze czesto tak jest, jak dziecko ma ataki epilepsji przed okresem dojrzewania,to po tym okresie luib w trakcie, czesto ustepuja same.. zapytaj neriologa
Wiesz tylko lekarz, neurolog może pomóc, dobry lekarz .
Mogła mieć ataki padaczki, pociesze Cie,ze czesto tak jest, jak dziecko ma ataki epilepsji przed okresem dojrzewania,to po tym okresie luib w trakcie, czesto ustepuja same.. zapytaj neriologa
Muszę czekać na wizytę do czwartku, chyba że cos się zmieni i suwalski szpital coś zadecyduje po drugim ataku...
po pierwszym nioe podejmowano leczenia
po pierwszym nioe podejmowano leczenia
Jociu, w opisie EEG .
w 4 punkcie RZ nieobecna.FS a zwłqaszcza HV nasila zmiany napadowe.
Zapis ze zmianami rozlanymii czynnością uregulowaną.
w 4 punkcie RZ nieobecna.FS a zwłqaszcza HV nasila zmiany napadowe.
Zapis ze zmianami rozlanymii czynnością uregulowaną.
nie mogę już nic pisać tak mnie to powaliło.....dzisiaj były u nas dwie moje wnuczki (10 i 2 lata) .....będzie dobrze bo musi być
DOBRANOC
DOBRANOC
rychwer - ryszard nie daj sie omamic przez szpital
konkretnie lekarz musi postawic diagnoze i to konkretna
i bierze za to odpowiedzialnosc
powiedz ze nie zabierzesz dziecka ze szpitala
puki ktos nie postawi konkretnej 100% diagnozy
konkretnie lekarz musi postawic diagnoze i to konkretna
i bierze za to odpowiedzialnosc
powiedz ze nie zabierzesz dziecka ze szpitala
puki ktos nie postawi konkretnej 100% diagnozy
z rezonansu
pogrubienie błony śluzowej w obrębielewej zatokiszczękowej w sitoeiu po tej powłoce
pogrubienie błony śluzowej w obrębielewej zatokiszczękowej w sitoeiu po tej powłoce
RYCHFER , niestety nie znam sie na EEG, nie jestem lekarzem, wiem co nieco tylko
Ogromnie mi przykro, i mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze
Ogromnie mi przykro, i mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze
reanimowac własne dziecko to przezyłesz szok raz ino to przezyłem i tez nie zycze tego nikomu
dobrze ze opanowanie i nie panikowac ino myslec
dobrze ze opanowanie i nie panikowac ino myslec
wkleił