Wpisy 2 107 668 – 2 107 767
9 sierpnia 2014 23:00 → 10 sierpnia 2014 01:11, 100 wpisów
no torsan a myślałem że jabłka nie zjadłeś
Brjan: wszyscy wpadli w ten filtr po prostu przez pomyłkę
A jest taki filtr, pozostałość z dawna, że poszczególne osoby mogły dostać zakaz pisania emotikon. Obecnie już tego nie stosuję, bo jest i tak ograniczenie do 6 emotikon na wpis
A jest taki filtr, pozostałość z dawna, że poszczególne osoby mogły dostać zakaz pisania emotikon. Obecnie już tego nie stosuję, bo jest i tak ograniczenie do 6 emotikon na wpis
Pisać mogą wyłącznie zalogowani użytkownicy.
Logowanie jest w prawej kolumnie strony...
Logowanie jest w prawej kolumnie strony...
Brjan: ok zmieniłem, może faktycznie jak wejdziesz od nowa na główną to zmiana wejdzie w życie
jocia co się stało
Dobry wieczór o widzę zmiana na stronie kolejna. A chcecie zobaczyć jak zmodyfikowałem skalniaka ?
I jak teraz wygląda ? Zmieniłem bo niektórzy nazwali go poprzednio grobowcem dlatego zmiana. A inni odwrotnie że im się podobało ale zasięgnąłem waszych rad dotyczących tego że kamienie było zbyt równo ułożone dziękuje.
krzysztof c,teraz to ,ten skalniak wygląda jak :talerz UFO,poszczelany jak ser szwajcarski
Czyli znowu źle to jak ma być w końcu ?
https://www.google.pl/search?q=%C5%82adny+skalniak&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:plfficial&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=mpXmU7S9CeiI8Qej14DAAg
Krzysztof
Krzysztof
https://www.google.pl/search?q=%C5%82adny+skalniak&client=firefox-a&hs=VBG&rls=org.mozilla:plfficial&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mpXmU5GJFMmYPYy6gYAB&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=891
Od -10 proszę o ocenę teraz i poprzednio ?
Ja już chyba nic nie zmienię ?
0-10
kiedy wciągnie 46
A mnie się skalniak podoba.
A przede wszystkim zrobiony w 80% przez mnie robiony jak toi się mówi z duszą a nie zamówiony gotowiec. Najlepiej kogoś skrytykować to przecież takie polskie taka tradycja.
To jeszcze dopiero ładnie będzie jak rośliny podrosną.
Dzisiaj dobry pomysł i dziadek mi podsunęli aby wystartował na sołtysa a co tam trochę osób się przekona to może się uda i pensja będzie i gitara i do przodu !!!
krzysztof krytykę musisz wziąć na klatę a ciesz się tym że coś robisz a z sołtysem to jeszcze poczekaj
A dlaczego co niby się nie nadam ?
zakładałam kiedys skalniak własnoręcznie od a-z.. zdjęcia nie mam niestety i juz nie bede mogła zrobić , a szkoda.
A dlaczego ?
krzysztof kombinuj dalej a znajdziesz
motywacja,motywacja i jeszcze raz motywacja
motywacja,motywacja i jeszcze raz motywacja
A jak byście przekonywali innych bo jest dość znany we wsi abym to ja został sołtysem przy kolejnych wyborach. Pamiętam jak ostatnio byłem znowu wybrali panią która jest któryś tam kolejny raz ale tylko głosowałem a sam miałem ochotę wtedy wystartować. A wujek mi powiedział że za jakiś czas sołtys ma zarabiać normalnie pensję to gitara co ?
Jak byście przekonali ludzi do głosowania oprócz że dużo będę robić pomagać i dobrze wypełniać obowiązki sołtysa ? Nawet biuro zrobię w miejscu gdzie bar chciałem zrobić od strony drogi.
Co znowu jocia robisz takie oczy sprawy sołtysa nie należą do skomplikowanych a gdzie mam iść do roboty niby co ? Może jakieś propozycje po stażu w gimnazjum ?
zrób najpierw ten bar chłopy się zejdą
i masz połowe głosów
i masz połowe głosów
jocia no co
Dobranoc.
I powodzenia w kolejnych losowaniach.
wzajemnie
Dziękuje ale jak mam przekonać do mnie ludzi że się nadam na sołtysa bo chyba nie tak ? Nie jestem tym typem ludzi.
no nie kotka wlazła do mojego łoża co jest nigdy tego nie robiła
hej
nie ma to jak jazda zatłoczonym pociągiem znad morza na Śląsk 8 ludzi w przedziale
nie ma to jak jazda zatłoczonym pociągiem znad morza na Śląsk 8 ludzi w przedziale
cześć Neko co opalony
co ty na śląsk dojechałeś
masterZ
ohh Łeba kiedy to było
jocia widzę że piątki za tobą chodzą
Zatypowałem bezstresowo, bowiem jutro nie gram.
Może będzie lepszy wynik typowania.
Może będzie lepszy wynik typowania.
Neko jak miałem 20-21-lat totalnie na wariata tylko z plecakiem
Neko nic ciekawego samo życie
Jolu: Oto moja propozycja gdybyś spotkała
brzydki wpis
https://www.youtube.com/watch?v=4dQVN6uTnXY
Neko
brzydki wpis
https://www.youtube.com/watch?v=4dQVN6uTnXY
Neko
Jutro może być 46 w towarzystwie 45 i 47