Wpisy 2 107 408 – 2 107 507
9 sierpnia 2014 21:16 → 9 sierpnia 2014 21:36, 100 wpisów
Lila ty dmuchasz???
Lila
Fiolka
Fiolka
Lila....dmuchaj mnie to nie przeszkadza
Lila ja? my? no chyba nas...
a mnie czeka znów jutro korek do pracy...noramlnie jakby morza nie widzieli...jak mrówków...
psorku ale Lila jak struś pędziwiatr...fajnie było???
Lila...dmuchaj chmurkę podleje mi pomidory na balkonie
islandorka....pewnie ze fajnie
Lila raz na m-c wskazane...jak oboje dajemy rade i nie zasypiamy bo stary też pracuje przy suszeniu zboża...
profesorze to jak ta reklama z ta chmurką.Ten się pyta mogę pogłaskać chmurkę? Babcia na to tak.Ten pogłaskał piorun go jepbnął a babcia.Ona nie lubi jak ją się tam głaszcze buahahahaha
ok teraz kumam co z tym dmuchankiem,bo se tak weszłam i paczem a tu lila psorka...NO COS nie tego...
isla jak by było raz na miesiąc to już dawno po rozwodzie bym była
profesor pózniej będziesz miał pomidory jak te jabłka
marcinek..pomidory są dobre,zmniejszają ryzyko zachorowania na raka,ale przetworzone pomidory
marcinek ja mam własnie takie pomidory
Lila ja mam staż prawie 20 letni...mój szef mawia ze to już "kazidorodztwo...
psorku no powinieneś mieć swoje...
Lila...widzialem reklame z chmurką
Lila jak sie jest na nogach 10-12 godzin to się nie chce...możesz mi wierzyć...
Mam pomidory typu cherry
Lila....typu cherry ale dosć duże
isla,,nie będę się tutaj wypowiadać na ten tematJa mogę być na nogach 16 godzin i ma być a jak nie to spotkamy się u adwokata
ok idem siem opluskać zjeść loda...tego zimnego...i spać...na losowanko lukne jak co...
Torsan
Lila sprawa dyskusyjna,.... pa!!!
Lila...no do salatek
Lila no własnie on w pracy...
fiolka...cherry
mi wyrosły pomidory ale były jakieś czarne chciałem wywalić a szwagierka mówi to takie mają być takie ci dałam sadzonki
marcinek ja kiedyś od kobiety kupiłam zielone pomidory a w środku czerwone,a dobre jak cholera,słodziutkie jak malinaJest odmian do licha
marcinek ja widziałem czarne pomidory
Lila ja mam na działce pomidorki buteleczki,niebo w gębie:mniam,mniam
Chcecie się rozgrzewać a tu upał ja mogę wam lodem dmuchnać
profesor a mówiłem nie pij
żart no jest tych odmian
żart no jest tych odmian
Lila...jadłem bycze sera są super
fiolka...
Lila....
admin...emota pomidora i loda
2940,- i 260,-
dobry wieczór wszystkim / i sorki - nie odmachOWuję (hihi - to -coby nie wygwiazdkowało i nie raziło ) dziś łapkami, bo ...
... znikam /
dobry wieczór wszystkim / i sorki - nie odmachOWuję (hihi - to -coby nie wygwiazdkowało i nie raziło ) dziś łapkami, bo ...
... znikam /
marcinek...zaden zartna serio powaga
Lila butelkowe pomidory są,w supermarketach,dość drogie,ale jako przystawka do obiadu są super,ślinka cieknie
Brjan nie wiem musiała bym zobaczyć bo nie wiem czy jadłam czy nie
Brjan arbuzy sobie zasadź,zobaczysz jakie pety porosną ,lepsze jak w sklepie
profesor wiem żart to był z mojej strony żebyś nie pił tyle jak widzisz czarne pomidory wiesz o co chodzi