Wpisy 2 106 653 – 2 106 752
8 sierpnia 2014 14:28 → 8 sierpnia 2014 21:25, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
nie wiem co wysłać, wiec tradycyjnie 5,25,51,70,71,73,74,75,76,78
Cześć dlaczego wywalili Legię z LM od teraz bojkot nie oglądam tego gówna tylko i wyłącznie Real Madryt bo jestem ich kibicem od około 10 lat i nic więcej. Kto się przyłącza ? Dal UEFA.
Dla miało być.
krzysiu ty taki kibic i nie wiesz dlaczego Legia wyleciała?
w meczu zagrał jakis zawodnik , ktoremu nie wolno bylo grac bo dostal czerwone kartki czy kartkę...
ja nie wiem dokladnie który i dlaczego nie mogł grać w tym meczu ale widocznie takie zasady
w meczu zagrał jakis zawodnik , ktoremu nie wolno bylo grac bo dostal czerwone kartki czy kartkę...
ja nie wiem dokladnie który i dlaczego nie mogł grać w tym meczu ale widocznie takie zasady
Bartosz Bereszyński tak nazywa sie ten piłkarz co to nie mial prawa grać
Bartosz Bereszyński po tym, jak w poprzednim sezonie Ligi Europy w ostatnim grupowym starciu z Apollonem Limassol dostał czerwoną kartkę, miał pauzować przez trzy mecze.
W Europie jest tylko jedna pierwszoligowa drużyna, w której kobieta jest kierownikiem. Tą drużyną jest Legia Warszawa. Marta Ostrowska przychodziła na stanowisko, na którym nigdy nie było kobiety. Wiadomo. Baba wśród piłkarzy to pech. Trzymając się przesądów można powiedzieć, że akurat ona przyniosła szczęście. Legia w pierwszym sezonie zdobyła mistrzostwo kraju. Walczy o Ligę Mistrzów.Dziś, to właśnie ją kibice i internauci obwiniają o to, że Legia została wykluczona z Ligi Mistrzów
Kim pani jest?
Kierownikiem Legii Warszawa.
To znaczy?
Jej opiekunem
Czyli?
Czyli szczęściarą.
Bo całe życie chciała pani pracować w Legii?
Nie, nie. Wiele innych osób chciałoby mieć moje stanowisko. Ja nawet o nim nie marzyłam, gdy dostałam propozycję. Czuję się wybranką i osobą absolutnie wyróżnioną.
Co pani robiła wcześniej?
W grupie ITI byłam asystentką prezesa. Byłam szefem biura, szefem administracji.
Nie miała pani żadnego związku z piłką?
Absolutnie żadnego.
Nawet pani nie kopała?
Nie kopałam. Stałam na bramce w dzieciństwie, ale nic oprócz tego.
Przychodzi prezes, bierze osobę, która jest...
...zielona.
Dlaczego?
Dlatego, że na tym stanowisku liczą się umiejętności managerskie, a nie znanie się na piłce. Po kilku miesiącach na stanowisku mogę powiedzieć, że o świecie piłki nie wiedziałam zupełnie nic. Biorąc to stanowisko dużo ryzykowałam. Ryzykował też zarząd Legii. W końcu mogłam stać się pośmiewiskiem.
Jeśli na pani stanowisku liczą się umiejętności, to dlaczego nigdzie w Europie, poza panią, nie ma kobiety
Kim pani jest?
Kierownikiem Legii Warszawa.
To znaczy?
Jej opiekunem
Czyli?
Czyli szczęściarą.
Bo całe życie chciała pani pracować w Legii?
Nie, nie. Wiele innych osób chciałoby mieć moje stanowisko. Ja nawet o nim nie marzyłam, gdy dostałam propozycję. Czuję się wybranką i osobą absolutnie wyróżnioną.
Co pani robiła wcześniej?
W grupie ITI byłam asystentką prezesa. Byłam szefem biura, szefem administracji.
Nie miała pani żadnego związku z piłką?
Absolutnie żadnego.
Nawet pani nie kopała?
Nie kopałam. Stałam na bramce w dzieciństwie, ale nic oprócz tego.
Przychodzi prezes, bierze osobę, która jest...
...zielona.
Dlaczego?
Dlatego, że na tym stanowisku liczą się umiejętności managerskie, a nie znanie się na piłce. Po kilku miesiącach na stanowisku mogę powiedzieć, że o świecie piłki nie wiedziałam zupełnie nic. Biorąc to stanowisko dużo ryzykowałam. Ryzykował też zarząd Legii. W końcu mogłam stać się pośmiewiskiem.
Jeśli na pani stanowisku liczą się umiejętności, to dlaczego nigdzie w Europie, poza panią, nie ma kobiety
Czyli prezio ITI znudził się asystentką,ale żeby nie kłapała dziobem nie wywalił tylko zalatwił jej fuchę w Legii?
znać się na piłce z poziomu kibica to nie to samo co zarządzanie taka potężną sekcją piłkarską na europejskim (?) poziomie.
Ja sobie? niejako?
ja wkleilem tylko fragment artykułu
To oczywiste że za takie zaniedbanie winny jest cały pion sportowy klubu odpowiedzialny za to.Tyle.
ja wkleilem tylko fragment artykułu
To oczywiste że za takie zaniedbanie winny jest cały pion sportowy klubu odpowiedzialny za to.Tyle.
Nie zrozumiała
Może prościej?
Ja na piłce też się nieco znam.
Ale o organizacyjnym, logistycznym i sportowym prowadzeniu drużyny pojęcie moje bardzo mgliste a na pewno nie fachowe.
Może prościej?
Ja na piłce też się nieco znam.
Ale o organizacyjnym, logistycznym i sportowym prowadzeniu drużyny pojęcie moje bardzo mgliste a na pewno nie fachowe.
ja wiem co nieco o prowadzeniu klubu piłkarskiego...szczegóły zostawie jednak dla siebie
Cześć gratulacje panie Majska i powodzenia w jutrzejszym etapie aby dobrze jak to mówicie noga podawała !!! A co do Legii szkoda bardzo szkoda ale takie jest życie niestety nieprzewidywalne co ?
Majka.
Boniek powinien zadzwonić do Platiniego szefa Fifa niech się wypałują sprzedawczyki pieprzone,chłop 3 mecze odbębnił,a że go nie ujeli w listach że pauzuje,kara pieniężna dla zawodnika,a nie dyskwalifikacja Karwasz-To było ukartowane!!!
Ciekawe jakby to przypadł takim drużynom jak REAL,ARSENAL-jakby FIFA zrobiłaby taki numer-to by ich zaj...li żywcem.CELTIC -jak by miał jaja to by się zachował FER PLEY-ale to chodzi o grubą
No i co teraz możemy jeszcze zrobić czy to już definitywny koniec LM dla nas w tym sezonie ?
Tak się LEGIA-dała wydymać
Raczej na pewno nie najwyżej kara finansowa a po za tym na miejscu Celtica zachował bym się honorowo i oddał miejsce Legii. A może ta zbiorowy protest do UEFA co wy na to ?
TO BYŁO SZYTE GRUBYMI NIĆMI-I UKARTOWANE
Wszyscy nas robią w CH.ja,nawet FIFA- a Boniek z Platinim- Kolesie-Buraki!!!
ROSJA-UNIA-FIFA-wszyscy nas Dymają-Karwasz -Jak się damy to mamy!!!!!
Nawet-TS-nas dyma
Mecz z Kazahstanem Legia niech odda Walkowerem niech się Fifa wypałuje
NO NIE MAJĄ BYDLENTA TS WIEKSZYCH WYGRANYCH INO 2 ZŁ MAM LOSA SUPER VABANK I DOLARY-2ZŁ,ORAZ CYFRA WYGRANA TEŻ 2 ZŁ NIECH ICH SCZYSCI TAKIE***OWE WYGRANE TO DO ŻYCI PATALONGI
A TEN PIERDZIOCH TEES CO 2 ZŁ WYGRANE DRUKUJE NA LOSACH DO DYMISJI UWALE GO W CYMBAŁ
Witam
pewniaki multi 1,8,13,66,80
pewniak mini 8 i 39
ja tylko mini...
ok zajrze na losowanko ...
isla
w mini widziałbym może jeszcze 30
mw jak senne? bo idem siem myc...
mw ja mam z tajnych przez poufne...1,3,11,25,35,,,,,2,4,17,5,19...
dzisiaj powinno być o 14 56 i była traiona, jeszcze może wieczorem 8 być w multi ze sennych
56 był pewniak a 8 była kolejna. także może ósemka bedzie wieczorem
ostatnio mało snów mam . szkoda
marek
Marek
MW
MW
emerytka
Marek.
8 zakładów ?Sam skreślałeś ?
8 zakładów ?Sam skreślałeś ?
jest cień nadziei na to że Legia zagra w 4 rundzie eliminacji Ligi Mistrzów
torsan
torsan jak to możliwe że legia jednak zagra?
Witam.
I jak jest lepiej. Jak na stronie głównej jest czat z użytkownikami, a pod linkiem "Aktualności" w menu widnieje wersja z samymi wiadomościami Lotto ..... czy na głównej są same "Aktualności" od bota multipasko, a pod dodatkowym linkiem jest "Czat multipasko" z wpisami użytkowników strony (jak było przez ostatnich kilka dni) ?
Pozdrawiam
I jak jest lepiej. Jak na stronie głównej jest czat z użytkownikami, a pod linkiem "Aktualności" w menu widnieje wersja z samymi wiadomościami Lotto ..... czy na głównej są same "Aktualności" od bota multipasko, a pod dodatkowym linkiem jest "Czat multipasko" z wpisami użytkowników strony (jak było przez ostatnich kilka dni) ?
Pozdrawiam
Pasko litości! jak losowanie u góry to nic nie widać kto co pisze...ja jestem na Nie!!!
pasko tak jak teraz najlepiej
Witamtorsanto jest nie fer ze strony UEFA,ich przedstawiciel,był obecny na meczu,jego"psim obowiązkiem",było reagować,za to jełop bierze dużą kasę
Marek.Dzięki za kwiaty
lila
isla to sobie możesz zjechać w dół tak jak na dole losowanko to jechałaś do góry
mw a w lampe chcesz?
Lila
Lila
Lila
Isla
Isla
Legia odwołała się do Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu w Lozannie. Jeśli w ciągu pięciu dni otrzyma pozytywną odpowiedź, to zagra w czwartej rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów z Mariborem. Celtic natomiast zmierzy się z ekipą Aktobe w walce o fazę grupową Ligi Europy.
Lila ty też chcesz w lampe???
Isla.
Jestem tego zdania jak Ty.
Jestem tego zdania jak Ty.
emerka46
Pasko ogólnie rzecz biorąc jak się nie obejrzysz dupa z tyłuCzłowiekowi nie dogodzisz a jak się komuś czat nie podoba i to co się tu pisze nie musi tego czytać,proste jak pół ...nie napisze czego i gdzie
3,6,9...no i 11 pewniak nie ma czasu na myślenie i typowanie...
isla