Wpisy 2 105 897 – 2 105 996
6 sierpnia 2014 17:11 → 6 sierpnia 2014 21:31, 100 wpisów
bucepo roz chyba tysięczny 4/5 26 dołem to 23 wysrali a ta 26 jak zaklęta pita wylezie wieczorem pewnie żeby mnie podqurwić
to już jakaś klątwa chyba? na mnie pech zarąbanyzawsze 1 błąd czy to buk czy lotto psiakrew
ale 26 qurwiszon już ze sto losowań nie idzie -jak potrzeba to franca nie idzie wylezie wieczorem na bank -zobaczycie
Witam
wujek
dziadzia
asterka
marek
dziadzia
asterka
marek
jackwar
edi
nie dziala link wyskakuje błąd 503 Service Temporarily Unavailable
chyba poblokowali
http://meczeplus.pl/kanal1.php
ja lukam na innym portalu ale jakość słaba , transmisja tylko z 4 kamer
jednak też poblokowali nie chce mnie się szukać
jackwar tez mia lem ale jakośc slaba i tnie
max
trzeba kibicować jedynej polskiej drużynie. normalnie nie przepadam za legią. z racji bliskości kibicuje głownie lechowi poznań
ale skoro grają o lige mistrzów jako jedyni z Polski to trzeba kibicowac choć wątpie żby weszli do fazy grupowej nawet jak przejdą celtic to następnej decydującej rundzie będzie bardzo ciężko
mw ..i to mi sie podoba ..bo ja tez nie przepadam za Lechem ale jak grał w pucharach to się kibicuje ..bo to jest inna sprawa
racja max
Cześć zaraz wstawię zdjęcia skalnika w dwóch stron przecież w końcu obiecałem. A oglądacie mecz Legii na meczykach jest. A ja wam powiem jedno coś czuję że w tym roku będzie faza grupowa LM jeszcze wspomnicie moje słowa.
oby . jak dzisiaj przejdą oby w miarę wylosowali.
krzysztof
A i na zdrowie może oblejemy tego skalniaka co wy na to ?
jac ..Zbyszkowi trzeba pakiet żywca butelkowego podesłać do Giżycka bo usycha
Siatkówka tylko w płatnym,ekstraklasa - lipa bo lipa ale też tylko z platform C+ i N+ puchary europejskie też łaska albo kupią albo nie ... to za co karawa chcą ten abonament? za M jak miłośc i Niesiołowskiego w TVN?
monet
nasza telewizja to lipa same klany mody na sukces i inne g..na i powtorki w kółko a to co ciekawe nie a a jak jest to koduja
Max>>> wróżbita maciej? nie znam gościa. Ale już jak wróżbita to już mi nie pasi. Nie piję za niego.
I jak ładny skalniak nadaje się na projektanta ?
Oglądacie mecz Legii ? Jaki wynik stawiacie ? Legia wygra mówię wam.
Krzysztof>> no sorry ale to ma być skalniaK?
Tu tylko pasuje klasyczny cytat.. c... ,dupa i kamieni kupa.
Tu tylko pasuje klasyczny cytat.. c... ,dupa i kamieni kupa.
Monet ..karwasz chodziło mi o abonament ..a za tego***a wróżbite nawet bym nie śmiał
a gdzie rośliny jakieś. ubogi ten skalniak same kamienie i piach a rośliny?
krzysztof wpisz w google skalniak i wtedy ci wyskoczą zdjęcia. tam aż bogato od roślin a u ciebie tylko jakieś sadzonki
Krzysztof ..skalniak to powinien chyba inaczej wyglądać usypany w górę kopiec i kamienie ..musisz poprawic seojaprace
ale pierwsze koty za płoty. będzie tylko lepiej musisz się dokształcić i popatrzeć chociaż w internecie na zdjęcie. to już ci dużo da jak to ma wyglądać aby cieszyło oko
Wiem oglądałem przecież od wczoraj dopiero zacząłem sadzić kolego. O jest nawet po polsku komentarz http://meczeplus.pl/kanal1.php
tylko jakiś on płaski jest
Nic nie będę poprawić pan powiedział który układał te kamienie bo ja resztę przygotowałem że dobrze jest. A mówił to woźny o którym już opowiadałem.
Legia gooooooooooooooooooooooooool !!!
Krzysztof ..powiedz Panu Wożnemu zeby wziął koło i walnął się w czoło ..jak Tobie powiedział ze dobrze jest
brawo legia, już jedna noga są. teraz odpaść to już by była żenada
celtic musiałby walnąć 4 gole żeby była dogrywka
dobra spadam na spacerek. powodzenia w losowaniu
Z drugiej strony teraz.
Jak kto zdąży wysłać,polecam takie liczby na Mini Lotto:
34,35,38,40,41
1,4,24,25,23
38,39,40,41,42
1,4,13,19,42
34,35,38,40,41
1,4,24,25,23
38,39,40,41,42
1,4,13,19,42
Meczyki.pl ludzie ogarnijcie się.
Oglądacie tam ?
Brajan ..też myslałem ze tak będzie ..a tu widzisz niespodzianka ..chciałem zagrać celtik pierwsza połowe ze wygra a legia cały mecz ale odpuściłem