Wpisy 2 104 557 – 2 104 656
3 sierpnia 2014 00:07 → 3 sierpnia 2014 13:31, 100 wpisów
greggraj na :5/5 i 6/6 to masz czystą kasę i większe szanse,bo uwierz mi :umrzesz i 9/9,10/10 nie wygrasz
Cieszymy się ,że mamy trafienia w Typowaniach:5/5,7/10,8/10 pojedyncze:9/10,które są nie wysyłane,bo gdybyśmy je wysłali,to
one by nie były wylosowane
one by nie były wylosowane
Te 45 osób,które są na czacie,bidoki siedzą przed kompem i sami nie wiedzą co tu zrobić,aby trafić chociaż 4/4 w MM i wysyłają
10/10 bo to zawsze większa kasa,a trafiają:4/10,5/10 rzadko :6/10
10/10 bo to zawsze większa kasa,a trafiają:4/10,5/10 rzadko :6/10
Pasko to jest śmiech na sali żeby tyle czekać na viltomierz..przecież to nie zajmuję aż tyle czasu sprawdzenie wiarygodności i przesłanie go drogą mailową wystarczy go załadować i wysłać..może mi zależy na czasie..wsadź sobie w d.... te 30 zł i ten program ja nie zbiednieje..tak się nie robi..
witam w niedziele
dzisiaj u nas Tour de Pologne, będzie pięknie i nawet premia górska
dzisiaj u nas Tour de Pologne, będzie pięknie i nawet premia górska
MP skowicze jeszcze śpią a już zmiennicy polecieli
czekam na 11 odcinek
czekam na 11 odcinek
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-www.otofotki.pl-img12-obrazki-zs5125-milego-20dnia-20zyce-20kawa.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-www.otofotki.pl-img12-obrazki-zs5125-milego-20dnia-20zyce-20kawa.jpg
wytoyciesbroda chroni psed ciepłem i zimnem i jus kobitka co śpiwała o tym wieee haaaaay
Pan.
Cieszę się ,że Ci smakuje.
Cieszę się ,że Ci smakuje.
Bolek.... jest jeszcze jednostka wojskowa nie daleko dworca pkp?
panoramix
budynki stoją to jest żandarmeria wojskowa i wojskowe biuro emerytalne
budynki stoją to jest żandarmeria wojskowa i wojskowe biuro emerytalne
zmykam nad wodę szkoda dnia na siedzenie w domku
Wysokich wygranych
Wysokich wygranych
Cześć ale wysoka wygrana w Multi Multi padła o proszę bardzo. gratulacje dla zwycięzcy.
od pewnego czasu przestałem grać mam totalnego pecha i nie wiem kiedy zacznę - ale znam człowieka który przestał palić i zamiast kupować papierosów kupował dużego dwa zakłady na chybił i jeden raz miał 5 - też dobre
Mam zamiar kupić sobie na początek Fiata 126p dobry wybór czy nie radzicie ? A powiem wam mało tego tata miał z lat 80 jednego i 1998 ale sprzedał 6 lat temu niestety a teraz bym nim jeździł a obecnie mamy Opla Vectrę którą abym samemu gdzieś pojechał raczej nie da bo uszkodzę go jeszcze a mówi że dobrze prowadzę nie szybko i rozważnie a jednak. A wy jaki byście mi radzili kupić samochód na początek ?
http://allegro.pl/fiat-126-elx-2000r-89000km-i4461886067.html kupił bym ale ciekawe co rodzice powiedzą na to ?
http://moto.trojmiasto.pl/Ten-Maluch-z-latwoscia-mija-innych-n73362.html
daj sobie spokój z fiat-126 - to jest bubel było dobre jak nie było wyboru , wybierz z silnikiem chłodzonym na płyn a obecnie jest tego pełno ??
Będę mieć około 6000 zł na koniec września ale na opłaty i paliwo też muszę mieć czyli jaki byś proponował kupić może być kilka wyborów.
Kto zajumał BONUSA- ,Trzeba będzie grać teraz max.do 7 liczb.
Ci nie odpisujesz ?
Jakie typy masz ?
nie jestem zorientowany ale nie kupuj na siłę że już muszę mieć a małe to nie znaczy że będzie mało palił , szukaj okazji ? dobrze się zorientuj bo dzisiaj nie sztuka kupić tylko sztuka sprzedać , ja nie mam aut
krzysztof c-Golfa 2-z gazem kupisz za 3tys.chyba że malucha łykniesz od kogoś za 500zł.
Paliwo drogie-ja się rozglądam za mułem-Krzyżówka Konia z osłem-nie do zajechania-jak mercedes beczka!!!
bry -andreas-krzysio-c-lewy-ino piwo i cien
golfik- disel -5litrów ropy bierze
a tico w gazie 6 litrów gazu
koszt 100km około 16zł
koszt 100km około 16zł
stary golf jezdzi na stary olej z frytek
wyjdzie ci taniej ino musisz krzysio c
pochytac se olej z barów
przelac go przez filtr do kawy
i darmowa jazda
wyjdzie ci taniej ino musisz krzysio c
pochytac se olej z barów
przelac go przez filtr do kawy
i darmowa jazda
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
lewy -bubel to ty
gorąco polecam stare golfy,ople
czyli stary niemiecki szrot 3in 1
prosto od niemca....
cisza przed losowaniem
e46
e46
Siema waswyl-jak leci ???- fure wyczaiłeś już jakąś?????
witam
olus ja mam starego forda rocznik 95 i omege 98 i jestem zadowolony
olus ja mam starego forda rocznik 95 i omege 98 i jestem zadowolony
Mam-150 kodów Loteriady i Dupa Jaś-przekret na 100%murowany Karwasz,robią ludzi w CH.ja na maxa!!!???-W tamtym roku miałem 65 i też lipa była!!!
OPTYMISTYCZNIE- Wszystkim Wysokich wygranych
marcinek 36
marcinku a ja mam starego malucha
rocznik 99 i jestem też zadowolony
podziwiam........
rocznik 99 i jestem też zadowolony
podziwiam........
2 104 638. olus
rocznik 99 i jestem też zadowolony.
Oluś a co Ciebie w nim tak zachwyca?
rocznik 99 i jestem też zadowolony.
Oluś a co Ciebie w nim tak zachwyca?
Dzień dobry wszystkimA ja mam sprawne nogi i też się cieszę,wszędzie chodzę pieszo
Torsan ,u Ciebie też tak gorąco?
nie wiadomo gdzie się schować