Wpisy 2 104 217 – 2 104 316
2 sierpnia 2014 12:13 → 2 sierpnia 2014 14:01, 100 wpisów
Postawić 100 zł na Puleva w walce z Klitschko ?
nie gram pjedyńcze zakłady, ale systemem że np mam 9 liczb i je rozpisuję na parę zakładów, systemem ts nie grałem nie gram i nie będę grać bo szkoda kasy
Głupie co ?
ja czekam w bukmacherce aż zaczną grac najlepsze ligi europejskie
ja boksem się nie interesuje
piłka nożna, żużel i skoki narciarskie to lubię najbardziej.
krzysztof gratulacje teraz patrze i w rankingu 10tek jesteś 13
Dziękuje. A to za docenienie wypij sobie.
ja się pochwale i w temacie na forum 1 liczba byłem wicemistrzem przegrałem o 1 pewniaka
A chcę być w rankingu liderem jak kiedyś byłem nawet jakiś czas w Lotto za trafienie 5/12 nie chwaląc się ot taka anegdota.
w lipcu
to takie małe sukcesy chociaż na sucho
O to ładnie gratuluję dobry jesteś. A słuchaj dobry jesteś w bukmacherce ?
w tym roku wygrałem też temat piątki z plusem
kiedyś w bukmacherce szło mi nieźle. ostatnio trochę odpuściłem i wybiło z rytmu,ale chce więcej czasu na to poświęcić
dobry? są okresy czasu że idzie a są że nic nie wchodzi nie ma że ciągle trafiasz. liczy się czy jesteś na plus w dłuższej perspektywie czasu
Teraz zmieniam team i dziewczyny szukam ale jakoś nie mogę znleść nie wiem co jest nie tak ?
ja też nie mam aktualnie dziewczyny także spoko
znajdzie się nic na siłe
Na stażu jestem zarabiam potem do pracy pójdę ale wiesz jak to jest pewnie brak tej drugiej połowy co byś mógł z nią przyjemne rzeczy robić.
Ale jak ?
krzychu bo dzisiaj większość tych dziewczyn patrzy tylko na kasę. dla większości facet musi coś mieć. a my takie biedaki bez grosza przy duszy
taka prawda takie są . dla bab to dzisiaj kasa się liczy
Znaczy się ja aż takim biedakiem nie jestem bo zarabiam pieniądze na stażu w gimnazjum.
ja też pracuje ale zarabiam grosze.
I w tenisa ziemnego sporo gram i nie wiem czy właśnie w tym kierunku się rozwinąć co do dalszej mojej kariery ?
chodzi mi o to czy jesteś nie zależny . stać się samemu się utrzymać bo mnie nie.muszę z rodzicami mieszkać a lata lecą
Ja 988.20 bo do z programu unijnego a od października do przedszkola wujka idę też na staż ale z urzędu pracy i mnie płacone będzie bo składki i takie tam będą odprowadzane.
To u mnie podobnie jest.
smutna prawda . w tym kraju ciężko się żyje. nawet jak pracujesz to g..no masz
Święta racja taki rząd takie życie.
bo zarobki wschodnie a ceny zachodnie
krasnalek
ale trzeba patrzeć samemu zmienić swoje życie
Jak si nie odzywam ?
Dobra masz chłopaka ?
to miało być.
Tak.
mam męża od 23 lat tego samego i jak na razie nie myślę zmieniać
krasnalek ale ja mam na mysli kwestie zmian jeśli chodzi o zarabianie pieniędzy i kariery zawodowej. bo dzisiaj bez kasy to jest .. uj niestety.
nie miałem na myśli tego w stosunku do ludzi. mam przyjaciół od lat tych samych i nie zmieniam
ja też w kwietniu straciłam pracę
tu na wschodzie z pracą jest strasznie
a zarobki do dupy co prawda pracuję za marne grosze w swoim zawodzie ale szukam dalej
tu na wschodzie z pracą jest strasznie
a zarobki do dupy co prawda pracuję za marne grosze w swoim zawodzie ale szukam dalej
ale dzisiaj ciepło już i duszno
u nas praca jest ale za grosze . tez szukam przy okazji innej pracy. bo ja za grosze nie zamierzam długo robić
syn po technikum pracuje za 1206 miesięcznie i też szuka coś lepszego ale niestety trzeba mieć plecy i to bardzo szerokie
te 1200 to wiem po sobie że to mało nawet dla kawalera. raz dwa i nie ma. teraz cała wypłata poszła raz dwa bo oc się zapłaciło paliwo coś kupiło i nie ma pieniedzy
a jak sie ma jeszcze samochód to mało bo na paliwo 200 zł idzie
najlepsze jest to że jak zaczałem pracowac to obiecali więcej. a rzeczywistośc co innego. dali taką umowę że napisane że wynagrodzenie zgodnie z regulaminem firmy. a regulaminu ni ewidziałęm jeszcze
ja wam młodym współczuję bo ja jakoś sobie daję radę ,
ale młody człowiek chce się ubrać wyjść do kina na piwo a kasa idzie jak woda
ale młody człowiek chce się ubrać wyjść do kina na piwo a kasa idzie jak woda
nie ma co się przjemować bo firm i możliwości jest wiele a życie tylko jedno niestety. nie ma co się przejmować nimi bo oni cie w dupie mają chodzi tylko abyś tyrał jak wół za groszę
praca powinna dawać stabilność życiowa i zeby ci starczało na życie od wypłaty do wypłaty. a u nas tak nie jest. u nas czy pracujesz czy nie to i tak g..wno masz
dobrze by było aby młody czlowiek pracował za darmo niestety to Polska właśnie
lepsze płatne prace to wiem jak u nas jest to po znajomości znajomy znajomego wkręca jak są lepsze zarobki. są firmy u mnie że zarobisz 2000 i w góre na rękę tylko się dostań jak nie ma pleców
torsan
spadam na razie musze do miasta . nara i powodzenie w losowaniu o 14
mam kuzyna który ma firmę w zawodzie syn ale miejsca dla niego nie mam z rodziną tak jest niestety
Pojawił się nowy artykuł - Szansa na nietrafienie nawet "trójki" w Lotto
Pasko-a ile było losowań od początku istnienia dużego lotka do dnia dzisiejszego?
powiem , tak że często po losowaniu, z dużą gwarancją idzie stwierdzić , czy padła szóstka w lotto
ale ma gustowne porteczki