Wpisy 2 104 157 – 2 104 256
2 sierpnia 2014 09:35 → 2 sierpnia 2014 12:28, 100 wpisów
Emerytka... .
..........................................
..........................................
Wędrowca
Nie,nie zastawiam pułapki.
Nie,nie zastawiam pułapki.
Emerytka.. .
......................................
......................................
Greg.. .
................................
................................
Greg
Prognozy doskonałe.Tylko jakie TS ma prognozy,to wielka niewiadoma.
Krasnalka
Geg.
Daj Ci Boże.
Daj Ci Boże.
Krasnalka.. .
................................................
................................................
Znikam.. .
Idę buszować do sklepu...
...........................................
Idę buszować do sklepu...
...........................................
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Cześć jak tam samopoczucie u was ? Ostatnio w Lotto 1/6 a Lotto Plus 0 niestety znowu klapa jak zwykle. Tyle gram a nawet nigdy trójki nie miałem to ja jakiś fenomen chyba jestem ?
krzysztof: po prostu masz pechowe liczby i zależy od ilu losowań próbujesz. Generalnie według mnie o pechu można powiedzieć dopiero gdy na 100 losowań ani raz nie trafi się trójki, a o dużym pechu gdy na 200. Są też baaaardzo pechowe "szóstki", które np. w ostatnich 800 losowaniach ani raz nie dałyby 3/6, np. obecnie 01,08,09,10,11,31, ale szansa, że przez 800 losowań ani raz nie trafiłbyś 3/6, to już jest prawie tak mała jak trafienie głównej wygranej
Rocznie mamy około 156 losowań Lotto.
Rocznie mamy około 156 losowań Lotto.
Ale problem w tym że nigdy nie trafiłem a gram około 7 lat.
http://otomoto.pl/bugatti-veyron-1200-km-w-cenie-serwis-ubezpieczenie-C34046605.html cudo co ?
witam
http://otomoto.pl/porsche-911-carrera-coupe-15-C31355197.html taki bym sobie kupił jakbym wygrał w Mini Lotto .
Jak skreślić liczby żeby trafić w Mini Lotto pełną pulę oto jest pytanie.
witam
pewniaki multi 1,10,29,75
wieczorem trzeba nadać oprócz multi po jednym zakładzie lotto i mini.
w lotto mało gram ale jakoś mam ochotę zagrać bo 7mln to juz coś
ostatnio nic większego nie wygrałem same drobne
choć jak była kumulacja to w lotto miałem 3/6 w lotto ale z maszyny wysłane
w mini bardzo często 2/5 . ileż tego już było nawet trójki w mini nie chcą dać wygrać
Mi by tak szczerze wystarczyło jakbym trafił piątkę w Mini Lotto i był bym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie wtedy. Oczywiście oprócz własnych zachcianek i pomysłów część pieniędzy przeznaczył bym dla potrzebujących ale serio bez ściemy piszę.
2/5 też miałem bez liku kolego.
Ale za to niestety nie płacą a zresztą ile mieli by płacić 5 zł ? A dobre i to by było na kolejne losowania co ?
ja teraz mniej gram raczej po jednym kuponie nie tak jak kiedyś po 3/4 multi na losowanie wieczorne. mini to max zakłądy a lotto od święta. chyba że w lotto traie chociaż czwórkę to może to mnie zmotywuje do częstszej gry. nigdy w lotto nie miałem czwórki. w mini 3 razy miałem 4/5
szkoda że wtedy tej jednej zabrakło. było blisko . idzie trafić tylko trzeba mieć przed wszystkim szczęście bo metody na gry liczbowe nie ma
O to szkoda ale kasy by było wtedy co o tą jedną liczbę a no właśnie. Powiem ci więcej kilka miesięcy temu taka pani znajoma powiedziała że z córką skreśliły te same zakłady liczby i była Piątka w Lotto a nie są jacyś bogaci wcale. Ty ale by do kasy doszli co ?
krzystof dobre by było za te 2/5 żeby dawali za to dodatkowy los za darmo
A jak to wyjaśnić że kilkadziesiąt ale i więcej zakładów wysłałem i nawet trójki nie miałem ?
Też dobre.
Trzeba napisać do TS co ty na to ?
brak szczęścia w danym losowaniu nie ty jeden
można by było napisać ale raczej nie pójdą na to
Kiedyś może trafię piątkę kiedyś ? Ile dajesz na to % szans ? Aha i żeby nie było nigdy systemem nie grałem jeszcze.
szanse są 14 razy większe trafienia głównej w minijak w lotto.
Muszę kiedy zagrać systemem na 7 skreśleń za czwórkę ładnie
3 333.00
3 333.00
A ty systemem grasz ?
A może by tak w zakłady się pobawić bukmacherskie ?
Postawić 100 zł na Puleva w walce z Klitschko ?
nie gram pjedyńcze zakłady, ale systemem że np mam 9 liczb i je rozpisuję na parę zakładów, systemem ts nie grałem nie gram i nie będę grać bo szkoda kasy
Głupie co ?
ja czekam w bukmacherce aż zaczną grac najlepsze ligi europejskie
ja boksem się nie interesuje
piłka nożna, żużel i skoki narciarskie to lubię najbardziej.
krzysztof gratulacje teraz patrze i w rankingu 10tek jesteś 13
Dziękuje. A to za docenienie wypij sobie.
ja się pochwale i w temacie na forum 1 liczba byłem wicemistrzem przegrałem o 1 pewniaka
A chcę być w rankingu liderem jak kiedyś byłem nawet jakiś czas w Lotto za trafienie 5/12 nie chwaląc się ot taka anegdota.
w lipcu
to takie małe sukcesy chociaż na sucho
O to ładnie gratuluję dobry jesteś. A słuchaj dobry jesteś w bukmacherce ?
w tym roku wygrałem też temat piątki z plusem
kiedyś w bukmacherce szło mi nieźle. ostatnio trochę odpuściłem i wybiło z rytmu,ale chce więcej czasu na to poświęcić
dobry? są okresy czasu że idzie a są że nic nie wchodzi nie ma że ciągle trafiasz. liczy się czy jesteś na plus w dłuższej perspektywie czasu
Teraz zmieniam team i dziewczyny szukam ale jakoś nie mogę znleść nie wiem co jest nie tak ?
ja też nie mam aktualnie dziewczyny także spoko
znajdzie się nic na siłe
Na stażu jestem zarabiam potem do pracy pójdę ale wiesz jak to jest pewnie brak tej drugiej połowy co byś mógł z nią przyjemne rzeczy robić.
Ale jak ?
krzychu bo dzisiaj większość tych dziewczyn patrzy tylko na kasę. dla większości facet musi coś mieć. a my takie biedaki bez grosza przy duszy
taka prawda takie są . dla bab to dzisiaj kasa się liczy
Znaczy się ja aż takim biedakiem nie jestem bo zarabiam pieniądze na stażu w gimnazjum.
ja też pracuje ale zarabiam grosze.
I w tenisa ziemnego sporo gram i nie wiem czy właśnie w tym kierunku się rozwinąć co do dalszej mojej kariery ?
chodzi mi o to czy jesteś nie zależny . stać się samemu się utrzymać bo mnie nie.muszę z rodzicami mieszkać a lata lecą
Ja 988.20 bo do z programu unijnego a od października do przedszkola wujka idę też na staż ale z urzędu pracy i mnie płacone będzie bo składki i takie tam będą odprowadzane.
To u mnie podobnie jest.
smutna prawda . w tym kraju ciężko się żyje. nawet jak pracujesz to g..no masz
Święta racja taki rząd takie życie.
bo zarobki wschodnie a ceny zachodnie
krasnalek
ale trzeba patrzeć samemu zmienić swoje życie
Jak si nie odzywam ?