Wpisy 2 103 607 – 2 103 706
31 lipca 2014 20:46 → 31 lipca 2014 21:51, 100 wpisów
Nie a skąd ten pomysł ? Teraz myślę nad założeniem własnej firmy typu baru, firmy co zajmuje się dekoracjami i innymi rzeczami typu skalniaki inne w ogrodzie. A lokum mam od drogi nawet i puste stoi bezczynnie a ludzie mieli już tam sklep i kilka razy z używanymi ubraniami a po roku zamykali interes od tacy przedsiębiorcy kasa się skończyła i po interesie. A znajomy fotograf zlecił ekipie zrobienie ogrodu to mówił że włosy mu dęba stanęły jak podali rachunek około 30 000 zł czaicie bazę ?
Do końca września kończę staż a potem prawdopodobnie ruszam też stażu ale z urzędu pracy do przedszkola które otwiera mój wujek.
Dobry interes czy nie ?
Witam panie Janusz a dziękuje za komplement bo jest taki człowiek który można powiedzieć że ciągle mnie krytykuje a to inaczej zrobić a to źle a to i tak w kółko. Mój szanowny woźny. A na dodatek bo on akurat ładnie i u siebie też z kamieni wokół domu układa z płaskich oraz skalniaka pomaga mi robić układając kamienie. Chodzi o to że jak powiedziałem o swojej firmie powiedział że życzy mi powodzenia ale w takim dziwnym żargonie. Co byś mi radził zrobić żeby mu pokazać na co mnie staż ?
Tereny do koszenia wokół gimnazjum około 1 ha mam i teraz fuguje kamienie chodnika w ogrodzie a dzisiaj mi powiedział że mało zrobiłem i że powie o tym dyrekcji czaisz bazę ? A jeszcze tydzień temu piliśmy piwo jadł kiełbasę i sznapsa. Nie rozumiem bo miałem niby cały cas na upale chyba robić ? Nie skarżę się ogólnie ale musiałem to z siebie wyrzucić.
I jak to nazwać ?
http://allegro.pl/efekt-gwiazdy-lampka-solarna-led-expresowa-wysylka-i4445859903.html muszę kupić takie do skalniaka.
Jest pan ?
krzysztof: najważniejsze, że masz wizję. Mi też wielu się pukało w czoło, że zakładam stronę o Lotto
Ale jak na tym wychodzi pan w sensie finansowym ? Aha i co z tym fantem czyli woźnym zrobić ? Lotto Plus mam może trafię szóstkę to sam problem się rozwiąże jestem ciekawy jego jak bym trafił i przyszedł w poniedziałek dziękuje za pracę odchodzę. Na jaką reakcję obstawiasz ?
krzysztof >> projektowanie ,organizacja , wykonastwo i pielęgnacja ogrodow to nie tylko układanie kamieni. Trzeba mnieć bardzo solidne podstawy teoretyczne.Znajomość botaniki i architektura krajobrazu musi był w małym paluszku.
Ale co lepiej bar czy o ogrodach firmę założyć ? Za płotem szkoła podstawowa jest muszę dodać.
No to bym ludzi Monet przecież zatrudnił o to się nie bój.
Jakby trafił dzisiaj szóstkę nie wiem co bym zrobił na co stawiacie ?
Jakbym.
monetnie naśmiewaj się z krzysztofa c,niech pofantazjuje,dobrze,że ma marzenia
No bym np. projektował i ogólnie zarządzał firmą o nazwie skalniak.
Ale na początku sam bym też rzeźbił.
dotam.> może jakąś spółkę jotinwenter czu jak to się nazywa .
Ty prezes ja księgowy.
Ty prezes ja księgowy.
dotam jaką ?
A dupa tam dotam mama wykształcenie średnie i co ?
Brajan> a gdzie Ty widzisz naśmiewanie?
ja tylko pytam . to
Ty sugerujesz że fantazjuje.
ja tylko pytam . to
Ty sugerujesz że fantazjuje.
Mam miało być.
tzn , ja nic niemam przeciwko Tobie , ale klient jest dziś wymagający
ta gość sprowadzi egzotyczne drzewka Ty mu posadzisz i niech to uschnie to cię w skarpetkach puści.
ludzie mają różne pomysły
https://www.youtube.com/watch?v=pufFVOxr33M
https://www.youtube.com/watch?v=pufFVOxr33M
dotampracowałem 1 rok u brukarza,jego ojciec,miał szkółkę krzewów ozdobnych i ma łeb do tej branży,trzeba mieć,duży kapitał i znać się natym
Wymagający klient i to bardzo. Trza znać rośliny, jakiegoś Cada opanować, sprzęt mieć a co najważniejsze chwilę może potrwać zanim się znajdzie rynek na te usługi bez odpowiedniej reklamy i renomy... Też się na tym trochę znam...
dotam,muszą się wreszcie nauczyć grać po europejsku,a nie jak za stodołą
jetta u ciebie łyska
Dobry Wieczór
U mnie niby 23-24 stopnie było ale parówka taka, że nadal życ się nie chce. Szczególnie, ze wieczorem zaczęła się temperatura podnosic a niestety kilka godzin to za mało by przewietrzyc mieszkania
U mnie niby 23-24 stopnie było ale parówka taka, że nadal życ się nie chce. Szczególnie, ze wieczorem zaczęła się temperatura podnosic a niestety kilka godzin to za mało by przewietrzyc mieszkania
jetta,nie muszą mieć szkół,tylko zamiłowanie do pracy a reszta,przychodzi z wykonawstwem
Bo jak słyszę,że on ma studia skończone a leń smierdzący,to mnie szlag trafia
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,06,11,21,27,28,30,40,42,45,47,52,53,63,68,69,70,72,75,79
Plusem jest liczba: 11
02,06,11,21,27,28,30,40,42,45,47,52,53,63,68,69,70,72,75,79
Plusem jest liczba: 11
Użytkownik yes yes 100 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
dominik1988_88 6/8
Mechanik EU-07 5/6
smyk15 6/7
Trebor 7/10
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 09,11,20,31,41
jetta to niech sobie łyska
Brajan. Ok. Ale masz zlecenie na ogród to najpierw musisz projekt przedstawić, a taki program do projektowania to trochę wymaga i kasy i opanowania go...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,03,06,09,10,14,15,16,18,22,23
W puli Lotto ponad 4 400 000 zł
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 01,36,37,39,40,46
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto:
torsan 4/6
jetta a ja lubię
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 05,11,24,30,40,42
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto Plus:
Tomek542 4/6
torsan i reszta szczęśliwych typerów i graczy
Jeśli chodzi o mnie to jak zwykle ładnie żarło (pierwsze dwie kule mm) a potem zdechło
Jeśli chodzi o mnie to jak zwykle ładnie żarło (pierwsze dwie kule mm) a potem zdechło
cyferki niech to