Wpisy 2 103 460 – 2 103 559
31 lipca 2014 10:11 → 31 lipca 2014 14:29, 100 wpisów
siemasz ximaronap
coś taki ?
...i tak - bez trafienia czegoś w zdrapce = szesnaście liczb, a to - dla wszystkich 10/10 = 8008 kombinacji...
cóż, w sumie dla mistrzów, którzy wiedzą - kiedy i którą zagrać -istotnie - drobiazg
hihi
i i .
coś taki ?
...i tak - bez trafienia czegoś w zdrapce = szesnaście liczb, a to - dla wszystkich 10/10 = 8008 kombinacji...
cóż, w sumie dla mistrzów, którzy wiedzą - kiedy i którą zagrać -istotnie - drobiazg
hihi
i i .
Nie ma i dobrze.
panoramix.
Nie ma
Nie ma
Trza się puścić.
he..he muszę bo się uduszę .. ze śmiechu.
Tusek ze swoją ekipą już na odprawy zaczynają zbierać.Kombinują czy się uda przepchnąć projekt ustawy o zaliczeniu zasiłku POgrzebowego do uzyskania dochodu.
Czyli jak taki np. dziadek (niekoniecznie wyborca PO) kopyta wyciągnie to dużo dobrego dla kraju robi.
Przestaje darmozjad ZUSa obiążać..
A i na jego pochówku budżet potrónie zarobi,bo przecież Firma "kopidół" też dochodowy i VAT odprowadzi.
Ortodoksyjni zwoliennicy PO - może dobrowlona akcja spontaniczna w ramach POparacia?
Tusek ze swoją ekipą już na odprawy zaczynają zbierać.Kombinują czy się uda przepchnąć projekt ustawy o zaliczeniu zasiłku POgrzebowego do uzyskania dochodu.
Czyli jak taki np. dziadek (niekoniecznie wyborca PO) kopyta wyciągnie to dużo dobrego dla kraju robi.
Przestaje darmozjad ZUSa obiążać..
A i na jego pochówku budżet potrónie zarobi,bo przecież Firma "kopidół" też dochodowy i VAT odprowadzi.
Ortodoksyjni zwoliennicy PO - może dobrowlona akcja spontaniczna w ramach POparacia?
ja podpowiem kazemu rzadkowi skad wziażć kase...
opodatkowac kościół....
zlikwidowac dotacja na swiatynie opatrznosci bozej i inne straszydła kościelne
opodatkowac kościół....
zlikwidowac dotacja na swiatynie opatrznosci bozej i inne straszydła kościelne
Ty nie podpowiadaj jak kraść mają bo to akurat potrafią tylko doradź im w swojej mądrości jak efektywnie wykorzystać to czym dysponują.
Gracz z miejscowości Ełk wydrapał wysoką wygraną w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ale co kraść....? kościól dostaje za darmo tyle kasy i to na co?
Generalnie wprowadzić jedne i te same opłaty i nie kasować za pogrzeby nawet papież o tym powiedział bo i tak koszty pochowania zwłok są kosmiczne a z ubezpieczalnia dostaniesz nasrane że na połowę nie starczy,no ale za to za dużo kasy maja wiec nic nie zmienią
tris to zalezy gdzie i ja pogrzeb robisz. u pani Skrzydlewskiej sa kosmiczne ceny
ja jak chowałam babcie i mamę 3 miesiace pożniej to wieli jak za 1,5 pogzrebu.
natomiast klecha liczył jak za dwa.... skurczybyk nawet sie nie zastanowił ze w ciagu 3 miesiecy dwa pogrzeby i to troche kosztuje...
ja jak chowałam babcie i mamę 3 miesiace pożniej to wieli jak za 1,5 pogzrebu.
natomiast klecha liczył jak za dwa.... skurczybyk nawet sie nie zastanowił ze w ciagu 3 miesiecy dwa pogrzeby i to troche kosztuje...
Ja jak babcie to zakład tak skasował,że do dupy mu nakopać i się nie dziwia że w ciągu 3 miesiecy u mnie powstały 3 zakłady pogrzebowe
praktycznie cztery bo jeszcze obok cukierni też postawili i idziesz sobie po cukierki czy loda zjeść i czujesz ten specyficzny smród trumien
najgorzej jak nie masz grobu to wtedy wydatki sa kosmiczne
bo albo ksiadz jest właścicielem cmentarza to pozamatane
za odkopanie grobu 500 zł za zakopanie 500 kużwa ja zapytalam czy mozna bez odkopania
kleach powiedizal a co chccecie matke w domu trzymać - to bezprawne
bo albo ksiadz jest właścicielem cmentarza to pozamatane
za odkopanie grobu 500 zł za zakopanie 500 kużwa ja zapytalam czy mozna bez odkopania
kleach powiedizal a co chccecie matke w domu trzymać - to bezprawne
tris trumna nie smierdzi tylko zawartość...
wiesz czym sie rożni trumna od dlugopisu?
właśnie wkładem
wiesz czym sie rożni trumna od dlugopisu?
właśnie wkładem
sorelka co mówisz,smród pustych trumien jest jak cholera,jak w tym sklepie sa drzwi otwarte to czuć na 200 metrów no chyba że juz tam mają do oględzin jakiegoś sztywniaka
to jest jaK W SKLEPIE z meblami tez ci smierdzi?
ale fakt faktem ze moga miec umarlaka.... jakis czas lezy w zakladzie zanim go pochowaja
ale fakt faktem ze moga miec umarlaka.... jakis czas lezy w zakladzie zanim go pochowaja
masz wrazliwy nos
ja na przyklad jak jade komunikacja miejska i wsiada taki zapachnisty to mnie od razu robi sie niebobrze.
a pan dopiero co wypeł ze smiernika i jeszcze sie w jakims sklepie markowymi perfumami wypsika - myślo ze ładnie bedzie pachnial
fuuuuuuuuuuuuuj
ja na przyklad jak jade komunikacja miejska i wsiada taki zapachnisty to mnie od razu robi sie niebobrze.
a pan dopiero co wypeł ze smiernika i jeszcze sie w jakims sklepie markowymi perfumami wypsika - myślo ze ładnie bedzie pachnial
fuuuuuuuuuuuuuj
Tris>> teraz w lodówkach piwo i woda mineralna sięchłodzi. Zimne muszą być.
A nieboszczykowi i tak wszystko jedno.
2 103 480. sorelka 2014-07-31 (12:15) uć
Racja. Tylko że kosciół dostaje.. Partie i rząd same sobie biorą -ile chcą i ile im potrzeba i na co?
A nieboszczykowi i tak wszystko jedno.
2 103 480. sorelka 2014-07-31 (12:15) uć
Racja. Tylko że kosciół dostaje.. Partie i rząd same sobie biorą -ile chcą i ile im potrzeba i na co?
Ale jak nieboszczyk ma pogrzeb za tydzień to bez lodówki może rodzina się go wystraszyć kiedy trumnę otworzą
kościól dostaje ile chce tez... chca 4 mln to maja... bo by sie obrazili
i co wtedy?
i co wtedy?
tris przy takich temperaturach pogrzebysa dosc szybko 2-3 dni chyba ze morderstwo to dluzej badaja kroja itd.. i wtedy lezy sobue w przyjemnej lodoweczce
mają uruchomić na platformach dodatkowy specjalny kanał.
Nie wykupię. Dla zasady.
Nie wykupię. Dla zasady.
ten mały malarz wychodzi dupcy o graniu przez internet co 2 m-ce, normalnie zgroza
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Z wyśnionych null
Z rejestracji mojego auta 4/7.
Z rejestracji mojego auta 4/7.
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,04,12,21,23,28,29,32,35,36,37,43,47,57,60,64,65,68,76
Plusem jest liczba: 21
01,02,04,12,21,23,28,29,32,35,36,37,43,47,57,60,64,65,68,76
Plusem jest liczba: 21
Użytkownik luke22 trafił 8/10 w typowaniu Multi Multi
Pasek
a jak już w tej swojej rewolucji i POprawie funkcjonowania, w ramach demokracji i wolności DO wypowiedzi etc etc etc - będziesz likwidował emotki, to jednak kilka
zostaw
dla niektórych przynajmniej z użytkowników
a jak już w tej swojej rewolucji i POprawie funkcjonowania, w ramach demokracji i wolności DO wypowiedzi etc etc etc - będziesz likwidował emotki, to jednak kilka
zostaw
dla niektórych przynajmniej z użytkowników
Trisio.
Mam pięć,ale można łączyć.
Mam pięć,ale można łączyć.
a mła z superVabanku BYM miał plusa, jednak -
po pierwsze primo :
- nie gram z plusem
po drugie poniżej bańki /przynajmniej i generalnie/ nie gram multimulti
po pierwsze primo :
- nie gram z plusem
po drugie poniżej bańki /przynajmniej i generalnie/ nie gram multimulti
Trisio.
Tak na marginesie-już chyba dawno nie zostałeś powitany tak jak się należy.
Tak na marginesie-już chyba dawno nie zostałeś powitany tak jak się należy.
56 nie wpadło.
no oczywiście
po pierwsze...
zet dwadzieściapińć, a po drugie 1: 900 tysi, a nie cirka 9 baniek
po trzecie - trafialność - w sumie w każdym losowaniu itd itp
Ela52
Trisio.
Już się boję.
Już się boję.
Luke
triset
być może
zresztą, to prawie pewne - znowu kiedyś "odwrócą" znaczenie słów i napiszą :
"po renomowanych badaniach sondażowych, dla dobra graczy... " - ciekawe - kto /i ile/ z niedochapanych im wtedy jeszcze zostanie
być może
zresztą, to prawie pewne - znowu kiedyś "odwrócą" znaczenie słów i napiszą :
"po renomowanych badaniach sondażowych, dla dobra graczy... " - ciekawe - kto /i ile/ z niedochapanych im wtedy jeszcze zostanie
Dopisano wygrane multi multi