Wpisy 2 103 400 – 2 103 499
30 lipca 2014 22:29 → 31 lipca 2014 13:01, 100 wpisów
Wszystkim
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://photos.nasza-klasa.pl/53644060/237/other/std/29797729d5.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/53644060/237/other/std/29797729d5.jpeg
Trisio.
Śniły mi sie liczby.Może wysłać ?
Niiiiiiiiiiiie.
Robal.
tak i 37 do tego
tak i 37 do tego
Trzy osoby takie skreśliły
moje wyśnione 06,09,22,69,79
Mówiłam ,że te dwie ostatnie nie pasują do mini.
trisetum
emi
taaaa, bo tak właśnie t a m paczę - niesamowite swoją drogą - te ilości trafień, przy pewnych układach liczbowych , ilości zawieranych zakładów/trafień i wypłacalność ...
emi
taaaa, bo tak właśnie t a m paczę - niesamowite swoją drogą - te ilości trafień, przy pewnych układach liczbowych , ilości zawieranych zakładów/trafień i wypłacalność ...
Robal.
A trójeczka w mini się trafiła ? nie mówiąc już o czwórce.
A trójeczka w mini się trafiła ? nie mówiąc już o czwórce.
z 24 zł które ts mi posłał w czwartek zostało mi już 4 zł.... i znowu mu wszystko oddałem
A 4/12 w mini trafić,to też mogło się coś ułożyć.
marne szanse /zaklął szpetnie po francusku /
- dwójeczka
emi
- tradycyjnie /od czasów szkolnych/ dwójeczka
t a m - te dziewięć stopni wygranych, bo 'superzahl', bez tego wynalazku, na swój sposób - podobnie, jak u Nas, a jedyną drobną różnicą są
te ilości
- dwójeczka
emi
- tradycyjnie /od czasów szkolnych/ dwójeczka
t a m - te dziewięć stopni wygranych, bo 'superzahl', bez tego wynalazku, na swój sposób - podobnie, jak u Nas, a jedyną drobną różnicą są
te ilości
Gracz z miejscowości Lublin wygrał 174 089,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Dwójeczka -to jeszcze dobrze.Była także ( u nas) dwójka "kosmiczna"
Trisio.
To byłeś żaby łapać ? Bo obiadek trzeba zrobić.
To byłeś żaby łapać ? Bo obiadek trzeba zrobić.
Trisio.
To smacznego.
To smacznego.
Wyśla ci ślimaczka w panierce,tylko go w mikroweli nie grzej bo oczka wypłyna
... zupełnie jakbym widział naszego - starego dobrego dużego...
już nawet po podwyżce ze stawką zet - zet sześćdziesiąt za kratkę
i że to /też/ komuś przeszkadzało ...
e46
z moich doświadczeń - ze snami "liczbowymi" - lepsze są inne, bo cyferki - to niekoniecznie zaraz-natychmiast i niekoniecznie bezpośrednio na grę, do jakiej Ci się przyśniły
zostawiam
już nawet po podwyżce ze stawką zet - zet sześćdziesiąt za kratkę
i że to /też/ komuś przeszkadzało ...
e46
z moich doświadczeń - ze snami "liczbowymi" - lepsze są inne, bo cyferki - to niekoniecznie zaraz-natychmiast i niekoniecznie bezpośrednio na grę, do jakiej Ci się przyśniły
zostawiam
Robal.
Ale spróbuję.
Ale spróbuję.
Trisio.
Dziękuję,ale lepiej zostaw dla gości.
Dziękuję,ale lepiej zostaw dla gości.
Gracz z miejscowości Sierpc wygrał 50 000,00 zł w grze Keno
e46
jasne - czemu nie, wysyłaj - co chcesz, kiedy chcesz i na co chcesz, a i nawet - za ile chcesz - przecież - ja Ci nie wróg - tylko - znowu - się powtarzam - się nie przyzwyczaj, nie zrób sobie z nich "stałki" - to chyba jedno z większych przekleństw, jakie może być, w grach z totolomonopolo ...
jasne - czemu nie, wysyłaj - co chcesz, kiedy chcesz i na co chcesz, a i nawet - za ile chcesz - przecież - ja Ci nie wróg - tylko - znowu - się powtarzam - się nie przyzwyczaj, nie zrób sobie z nich "stałki" - to chyba jedno z większych przekleństw, jakie może być, w grach z totolomonopolo ...
Robal.
Ja wiem,żeś nie wróg.
Stałkę mam jedną dziesiątkę,ale już dosyć dłuższy czas ją odpuściłam.
Może do niej wrócę.
Ja wiem,żeś nie wróg.
Stałkę mam jedną dziesiątkę,ale już dosyć dłuższy czas ją odpuściłam.
Może do niej wrócę.
Hello
" "stałki" - to chyba jedno z większych przekleństw, jakie może być, w grach z totolomonopolo ... "
ja do tych przekleństw dodam uwzględniając własne doświadczenia -objawione,chybiki,oboki oboków,okazjonalne,rocznicowe i jeszcze cholera wie skąd brane. Wszystkie do dupy.
" "stałki" - to chyba jedno z większych przekleństw, jakie może być, w grach z totolomonopolo ... "
ja do tych przekleństw dodam uwzględniając własne doświadczenia -objawione,chybiki,oboki oboków,okazjonalne,rocznicowe i jeszcze cholera wie skąd brane. Wszystkie do dupy.
Monet.
MOnet siemasz
taaa i ściągnięte z najlepszych tajperów i najmocniej oPstawione i przesunięte w czasie
i w grze hihi
moja "stałka" /plus śpioch, oczywiście / to na szczęście - na tyle absurdalnie duży zbiór - plus/minus - piętnastoliczbowy, że - pełen loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooz - nie ma takiej możliwości żebym /- przez cały nawet czas swoich potyczek z monopolo, a ludzie czasem, to tyle nie żyją, niestety/ żebym mógł wysłać wszystkie
powo
taaa i ściągnięte z najlepszych tajperów i najmocniej oPstawione i przesunięte w czasie
i w grze hihi
moja "stałka" /plus śpioch, oczywiście / to na szczęście - na tyle absurdalnie duży zbiór - plus/minus - piętnastoliczbowy, że - pełen loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooz - nie ma takiej możliwości żebym /- przez cały nawet czas swoich potyczek z monopolo, a ludzie czasem, to tyle nie żyją, niestety/ żebym mógł wysłać wszystkie
powo
Jeszcze z rejestracji samochodowych.
Aaaaa,z mojej rejestracji jeszcze nie wysyłałam.Trzeba spróbować.
Aaaaa,z mojej rejestracji jeszcze nie wysyłałam.Trzeba spróbować.
Gracz z miejscowości Pomiechówek wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Pomiechówek ? Już chyba trzeci raz.
Robal.
Też trzeba spróbować.Ze zdrapki vabank można dużo wybrać.
Też trzeba spróbować.Ze zdrapki vabank można dużo wybrać.
takie np
- pensja - zazwyczaj - daje do siedmiu pewniaków, bo + jedna, to ta grafika
- super vabank - zależy - w piomie, czy w poziomie, a jak kto zaparty i kasiasty - może polecieć wszystkie = + skosy
- pensja - zazwyczaj - daje do siedmiu pewniaków, bo + jedna, to ta grafika
- super vabank - zależy - w piomie, czy w poziomie, a jak kto zaparty i kasiasty - może polecieć wszystkie = + skosy
siemasz ximaronap
coś taki ?
...i tak - bez trafienia czegoś w zdrapce = szesnaście liczb, a to - dla wszystkich 10/10 = 8008 kombinacji...
cóż, w sumie dla mistrzów, którzy wiedzą - kiedy i którą zagrać -istotnie - drobiazg
hihi
i i .
coś taki ?
...i tak - bez trafienia czegoś w zdrapce = szesnaście liczb, a to - dla wszystkich 10/10 = 8008 kombinacji...
cóż, w sumie dla mistrzów, którzy wiedzą - kiedy i którą zagrać -istotnie - drobiazg
hihi
i i .
Nie ma i dobrze.
panoramix.
Nie ma
Nie ma
Trza się puścić.
he..he muszę bo się uduszę .. ze śmiechu.
Tusek ze swoją ekipą już na odprawy zaczynają zbierać.Kombinują czy się uda przepchnąć projekt ustawy o zaliczeniu zasiłku POgrzebowego do uzyskania dochodu.
Czyli jak taki np. dziadek (niekoniecznie wyborca PO) kopyta wyciągnie to dużo dobrego dla kraju robi.
Przestaje darmozjad ZUSa obiążać..
A i na jego pochówku budżet potrónie zarobi,bo przecież Firma "kopidół" też dochodowy i VAT odprowadzi.
Ortodoksyjni zwoliennicy PO - może dobrowlona akcja spontaniczna w ramach POparacia?
Tusek ze swoją ekipą już na odprawy zaczynają zbierać.Kombinują czy się uda przepchnąć projekt ustawy o zaliczeniu zasiłku POgrzebowego do uzyskania dochodu.
Czyli jak taki np. dziadek (niekoniecznie wyborca PO) kopyta wyciągnie to dużo dobrego dla kraju robi.
Przestaje darmozjad ZUSa obiążać..
A i na jego pochówku budżet potrónie zarobi,bo przecież Firma "kopidół" też dochodowy i VAT odprowadzi.
Ortodoksyjni zwoliennicy PO - może dobrowlona akcja spontaniczna w ramach POparacia?
ja podpowiem kazemu rzadkowi skad wziażć kase...
opodatkowac kościół....
zlikwidowac dotacja na swiatynie opatrznosci bozej i inne straszydła kościelne
opodatkowac kościół....
zlikwidowac dotacja na swiatynie opatrznosci bozej i inne straszydła kościelne
Ty nie podpowiadaj jak kraść mają bo to akurat potrafią tylko doradź im w swojej mądrości jak efektywnie wykorzystać to czym dysponują.
Gracz z miejscowości Ełk wydrapał wysoką wygraną w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ale co kraść....? kościól dostaje za darmo tyle kasy i to na co?
Generalnie wprowadzić jedne i te same opłaty i nie kasować za pogrzeby nawet papież o tym powiedział bo i tak koszty pochowania zwłok są kosmiczne a z ubezpieczalnia dostaniesz nasrane że na połowę nie starczy,no ale za to za dużo kasy maja wiec nic nie zmienią
tris to zalezy gdzie i ja pogrzeb robisz. u pani Skrzydlewskiej sa kosmiczne ceny
ja jak chowałam babcie i mamę 3 miesiace pożniej to wieli jak za 1,5 pogzrebu.
natomiast klecha liczył jak za dwa.... skurczybyk nawet sie nie zastanowił ze w ciagu 3 miesiecy dwa pogrzeby i to troche kosztuje...
ja jak chowałam babcie i mamę 3 miesiace pożniej to wieli jak za 1,5 pogzrebu.
natomiast klecha liczył jak za dwa.... skurczybyk nawet sie nie zastanowił ze w ciagu 3 miesiecy dwa pogrzeby i to troche kosztuje...
Ja jak babcie to zakład tak skasował,że do dupy mu nakopać i się nie dziwia że w ciągu 3 miesiecy u mnie powstały 3 zakłady pogrzebowe
praktycznie cztery bo jeszcze obok cukierni też postawili i idziesz sobie po cukierki czy loda zjeść i czujesz ten specyficzny smród trumien
najgorzej jak nie masz grobu to wtedy wydatki sa kosmiczne
bo albo ksiadz jest właścicielem cmentarza to pozamatane
za odkopanie grobu 500 zł za zakopanie 500 kużwa ja zapytalam czy mozna bez odkopania
kleach powiedizal a co chccecie matke w domu trzymać - to bezprawne
bo albo ksiadz jest właścicielem cmentarza to pozamatane
za odkopanie grobu 500 zł za zakopanie 500 kużwa ja zapytalam czy mozna bez odkopania
kleach powiedizal a co chccecie matke w domu trzymać - to bezprawne
tris trumna nie smierdzi tylko zawartość...
wiesz czym sie rożni trumna od dlugopisu?
właśnie wkładem
wiesz czym sie rożni trumna od dlugopisu?
właśnie wkładem
sorelka co mówisz,smród pustych trumien jest jak cholera,jak w tym sklepie sa drzwi otwarte to czuć na 200 metrów no chyba że juz tam mają do oględzin jakiegoś sztywniaka
to jest jaK W SKLEPIE z meblami tez ci smierdzi?
ale fakt faktem ze moga miec umarlaka.... jakis czas lezy w zakladzie zanim go pochowaja
ale fakt faktem ze moga miec umarlaka.... jakis czas lezy w zakladzie zanim go pochowaja
masz wrazliwy nos
ja na przyklad jak jade komunikacja miejska i wsiada taki zapachnisty to mnie od razu robi sie niebobrze.
a pan dopiero co wypeł ze smiernika i jeszcze sie w jakims sklepie markowymi perfumami wypsika - myślo ze ładnie bedzie pachnial
fuuuuuuuuuuuuuj
ja na przyklad jak jade komunikacja miejska i wsiada taki zapachnisty to mnie od razu robi sie niebobrze.
a pan dopiero co wypeł ze smiernika i jeszcze sie w jakims sklepie markowymi perfumami wypsika - myślo ze ładnie bedzie pachnial
fuuuuuuuuuuuuuj
Tris>> teraz w lodówkach piwo i woda mineralna sięchłodzi. Zimne muszą być.
A nieboszczykowi i tak wszystko jedno.
2 103 480. sorelka 2014-07-31 (12:15) uć
Racja. Tylko że kosciół dostaje.. Partie i rząd same sobie biorą -ile chcą i ile im potrzeba i na co?
A nieboszczykowi i tak wszystko jedno.
2 103 480. sorelka 2014-07-31 (12:15) uć
Racja. Tylko że kosciół dostaje.. Partie i rząd same sobie biorą -ile chcą i ile im potrzeba i na co?
Ale jak nieboszczyk ma pogrzeb za tydzień to bez lodówki może rodzina się go wystraszyć kiedy trumnę otworzą