Wpisy 2 101 427 – 2 101 526
26 lipca 2014 10:46 → 26 lipca 2014 14:04, 100 wpisów
Witam !
krasnalko{{całus}}
basiamasz może sugestię na 14.00?/ja,,-uję''
w grupach> 5,6,7,8,-ale czy słusznie..?? >{{ściana}}
tris
krasnalko{{całus}}
basiamasz może sugestię na 14.00?/ja,,-uję''
w grupach> 5,6,7,8,-ale czy słusznie..?? >{{ściana}}
tris
ruszyły ligi
ruszają
XXXXXXXXX remisy
na dziś
Westerlo-Lokeren
Hr.Kralove-Teplice
Wolfsberg-Austria
S.Belupo-NK Zagrzeb
Grasshopper-Thun
plus matryca
a
b
c
d
e
itd
X
stawka YYY
ruszają
XXXXXXXXX remisy
na dziś
Westerlo-Lokeren
Hr.Kralove-Teplice
Wolfsberg-Austria
S.Belupo-NK Zagrzeb
Grasshopper-Thun
plus matryca
a
b
c
d
e
itd
X
stawka YYY
Cześć na stażu zarobię oko9ło 6000 zł jaki byście poradzili mi kupić samochód żeby jeszcze było na paliwo i opłaty ?
A jeszcze najlepiej jakbym w Mini Lotto wygrał w którego często grałem i to przeważnie po kilka zakładów ale bez większych sukcesów.
http://allegro.pl/daewoo-matiz-gold-edition-2000r-nowy-rozrzad-i4456044947.html o taki to mój wuj sobie kupił i pytał się czy nie chce kupić.
Krzysztof, kup rower, nie będziesz miał problemów z paliwem, opłatami i serwis będzie o wiele tańszy niż utrzymanie auta, a najlepszy samochód to służbowy samochód
Na miesiąc mam 988.20 gościu.
Dobra podajcie jakoś markę i model cena do 3000 zł.
Nie.
Za rok zdam a mój kuzyn też nie zdał pierwszy raz pisał z polskiego i matematyki.
do 3 tysięcy złotych to kupisz zarąbisty rower, nie pchaj się w samochód, żeby utrzymać auto z opłatami musiałbyś zarabiać 2xtyle co podałeś, tym bardziej że za samo OC zapłacisz krocie
Teraz to w tenisa rozwijam swoje umiejętności i nawet zniechęcanie pana woźnego mnie nie zniechęciło i dalej chce grać. Bo według niego z tego chleba nic nie będzie a ja mu pokaże że się myli i nawet po turniejach będę jeździć.
No ale samochód może być na tatę który ma wszystkie ulgi trzeba myśleć koleś.
ale jeśli w ubezpieczalni poda że użytkownikiem będzie osoba w wieku 20 lat wtedy stawka za ubezpieczenie będzie wyższa, koleś....
http://allegro.pl/automat-zarobkowy-boxer-bokser-okazja-i4441261138.html myślę na zakupem tego dobry pomysł zwróci się kasa ?
No to chyba się nie poda koleś.
no to w razie zdarzenia z Twojej winy , ubezpieczalnia się wypnie i zostaniesz w czarnej .. czarnej dziurze koleś
Z kolegą gdzie byliśmy na święcie gęsi którego jest co roku w miejscowości niedaleko naszej w boksera ja miałem 442 i 475 a on uderzył 875 niezły cios ma co ?
Ja jeżdżę bezkolizyjnie koleś nie jak inne wariaty a prawo jazdy mam około 3.5 roku choć za dużo km nie zrobiłem a mamy opla vectrę.
Krzysztof, masz prawko? zrób kategorię C+E, będziesz nieźle zarabiał, będziesz miał dobre zarobki, samochód służbowy
Krzysztof, ja mam prawko 21 lat , dużo kilometrów zrobiłem i wcale nie uważam się za ekstra kierowcę choć od 21 lat nigdy nie miałem wypadku, ale co nas różni to ja mam coś czego Ty jeszcze nie masz, mianowicie ... pokorę
Po stażu mam zamiar iść na staż z urzędu do biblioteki albo do przedszkola wuja które od września otworzy. A do pracy do Szynaki pewnie kojarzycie co meble robi, kolmax buty filcowe i gumowe, kurier, policjant albo urzędnik.
... a, wszystkiego najlepszego Krzysztof z okazji wczorajszych imienin, STO LAT!!!
http://allegro.pl/watch-dogs-pl-ps3-box-nowa-folia-sklep-mamy-i4417134781.html super gra podoba coś na po dobę GTA a ja lubię te klimaty a wy ?
Dziękuje a powiem wam że mieliśmy przedtem dwa fiaty 126p jeden z lat 80 a drugi 1998 ale sprzedał go tata 6 lat temu niestety.
Pasko, z Fiatem 126 mam niezbyt przyjemne wspomnienia ... między innymi przez wzrost
Krzysztof, jeśli tak uparcie szukasz auta, na Twoim miejscu kupiłbym Seicento 900 lub 1100, fajny samochód, mało pali, części tanie i ubezpieczenie niezbyt wygórowane...
Ale pamiętajcie to był nasz polski samochodzik z którego byliśmy dumni a teraz chińszczyzna nic więcej bez urazy co nie mam moi drodzy racji ?
ja mam sentyment chociaż fakt dzisiaj nie wyobrażam sobie jak dawniej tym całe rodziny jeździły z dziećmi.
Nasz myśl technologiczna nasz pomysł nasze wykonanie ja się pytam gdzie to wszystko się podziało a nie wspominając ile ludzi maiło wtedy pracę.
Do tego bez klimatyzacji .
taką chińszczyznę jak VOLVO chciałbym mieć.. a tak jeżdżę fordem, ale widać że moja morda pasuje do forda
moje klimaty obecnie to
vw tiguan 2,0 tdi 140 KM
b 520 177 KM
miłego dnia kierowcom
iiiiiiiiii
na Mazury
vw tiguan 2,0 tdi 140 KM
b 520 177 KM
miłego dnia kierowcom
iiiiiiiiii
na Mazury
Pasko, dokładnie, w mojej rodzinie 2 dorosłych plus 2 dzieci do Grecji..... masakra
Pasko witam .
http://allegro.pl/mistrzostwa-fifa-world-cup-brazil-2014-ps3-nowosc-i4419792566.html muszę ją mieć i zagrać Polską wtedy awansują na mistrzostwa świata.
Na jaki finał wtedy stawiacie ? A nie grałem grałem w FIFĘ 13 a na konsoli 2014 do tego ze sklepu mam i karierę trenerem grał Realem Madryt na poziomie zawodowca. I szczerze łatwo nie jest.
http://allegro.pl/f1-2013-formula-1-formula-ps3-pl-edycja-classic-i4422528968.html super gra według mnie bo jestem fanem F1 od 2006 roku kiedy to nasz Robert Kubica zadebiutował w GP Węgier a dzisiaj są kwalifikacja aż szkoda że go tam nie ma ale miejmy nadzieję że jeszcze wróci w wielkim stylu i dobrym zespole.
No na jaki stawiacie finał mistrzostw świta jak ja będę grać Polską ?
Polska-Niemcy. I zacięta rywalizacja do ostatnich minut.
Witam
3,13,18,51,52
fiolka jesteś bo musimy TS rozbić
15 zostawiam dla ciebie
3,13,18,51,52
fiolka jesteś bo musimy TS rozbić
15 zostawiam dla ciebie
Witam! Mam pytanie :czy ktos zagrał juz na ten wynalazek z wizerunkiem Rembiszewskiego,czy to jakaś podpucha?
saskia
"zależy, jak leży" - i "POdpucha" i nie
Rychu_zielony_krawat, jak niejeden - za odPOwiednią kasę zareklamowałby wszystko / pamiętamy jeszcze - 'esemesa za milion " ? / - więc - dał zgodę na swoje foto i reklamuje
A tego typu firm - POśredniczących w grze, a leżących PO różnych rajach POdatkowych, na serwerach POza jurysdykcją oprawców POdatkowych - są setki /np- 'theloter', 'plejhugo'/ - czy robią TO gratis, z czystej sympatii ?
dobrego dnia trafnych
"zależy, jak leży" - i "POdpucha" i nie
Rychu_zielony_krawat, jak niejeden - za odPOwiednią kasę zareklamowałby wszystko / pamiętamy jeszcze - 'esemesa za milion " ? / - więc - dał zgodę na swoje foto i reklamuje
A tego typu firm - POśredniczących w grze, a leżących PO różnych rajach POdatkowych, na serwerach POza jurysdykcją oprawców POdatkowych - są setki /np- 'theloter', 'plejhugo'/ - czy robią TO gratis, z czystej sympatii ?
dobrego dnia trafnych
Witam wszystkich !
max...gdzie Ty karwa szlajasz siemod wczoraj czekam i brak odpowiedzi
do wieczora masz czas
do wieczora masz czas
fifi
oj tam, bo się niepotrzebnie napuszałem o tego takiego tam - byłego prowadzącego - i nie mów, że nie wiedziałaś ...
oj tam, bo się niepotrzebnie napuszałem o tego takiego tam - byłego prowadzącego - i nie mów, że nie wiedziałaś ...
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
06,16,20,22,29,31,32,39,41,43,47,51,53,57,58,62,64,65,67,76
Plusem jest liczba: 53
06,16,20,22,29,31,32,39,41,43,47,51,53,57,58,62,64,65,67,76
Plusem jest liczba: 53
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
dominator66 7/10
antenkowicz 8/10
pienor 4/4
pienor 5/6
rosin 6/7