Wpisy 2 100 737 – 2 100 836
25 lipca 2014 07:28 → 25 lipca 2014 12:57, 100 wpisów
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img5.glitery.pl-dev5-0-040-631-0040631191.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img5.glitery.pl-dev5-0-040-631-0040631191.jpg
cześć e46
jak u Ciebie ? u mnie, tym razem, ale, podobno, ma być lepiej
jak u Ciebie ? u mnie, tym razem, ale, podobno, ma być lepiej
a widziałaś, jakie w totolomonopolo zmiany ? hohohoooo i hihihihi
bo -
już samiutkim wieczorem raczyli byli napisać na swoim wuwuwu -
'dwie osoby wzięli i trafili'
bo -
już samiutkim wieczorem raczyli byli napisać na swoim wuwuwu -
'dwie osoby wzięli i trafili'
Cześć Robalku.
Tylko w kaskadzie 8 zł.Reszta
Tylko w kaskadzie 8 zł.Reszta
Robal.
Nie widziałam.
Nie widziałam.
A dokładniej i ściślej rzecz ujmując, napisali byli :
>>Dwóch Graczy zapamięta ten wieczór na całe życie. Każdy z nich wygrał w Lotto po ponad 12,2 mln zł.
24-07-14
Wielkie emocje już za nami. Wiemy, że czwartkowe losowanie Lotto, najpopularniejszej w Polsce gry liczbowej, przyniosło wielkie szczęścia dwóm osobom. Każda z nich wygrała po 12 268 909,00 zł. Serdecznie gratulujemy! Przypomnijmy, że rozbita dzisiaj kumulacja narastała od 5 lipca...<<
tiaaaaa, bo w tabelki - w y n i k i trudno zajrzeć i
jedynie ten czasokres od 5-07 - jest ciekawy, no przynajmniej, jak dla mnie - trzy tygodnie, cirka, dziwięć losowań BEZ ...
Miałam piękny sen.
Brjan
Pasek
może jednak wróć ten licznik na rzeczywistą ilość tu paCZących, a nie ustawione na prawie wszystkich użytkowników prawie całego netu
może jednak wróć ten licznik na rzeczywistą ilość tu paCZących, a nie ustawione na prawie wszystkich użytkowników prawie całego netu
e46
po cichu robak spyta, psssss - ta oszałamiająca kaskada, mam nadzieję - g ó r a - jednym ?
po cichu robak spyta, psssss - ta oszałamiająca kaskada, mam nadzieję - g ó r a - jednym ?
Robal.
Tylko jedna kaskada.
Tylko jedna kaskada.
oki
choć - nie potrafię zrozumieć, co Ci się w tej e-loterii podoba -
- jedna kaskada, a tyle szans ?
choć - nie potrafię zrozumieć, co Ci się w tej e-loterii podoba -
- jedna kaskada, a tyle szans ?
Robal.
Jakoś tak z rozpędu.Kiedyś był jeszcze joker z rozpędu.
Jakoś tak z rozpędu.Kiedyś był jeszcze joker z rozpędu.
no tak też taki epizod z rozpędu w lepszym hihi od tsn'a jokerze miałem...
tiaaaaa
a 'gra' podobno cieszy się coraz większą popularnością - kto wie - może, za chwilę, doczekamy tak ze czterech losowań dziennie
wesołego dnia
tiaaaaa
a 'gra' podobno cieszy się coraz większą popularnością - kto wie - może, za chwilę, doczekamy tak ze czterech losowań dziennie
wesołego dnia
Robal.
Oby tylko czterech.A jak zrobią tak jak keno ?
Oby tylko czterech.A jak zrobią tak jak keno ?
Nawzajem-wesołego.
Uleńka, no coś Ty - chętnych, a niedochapanych, to może i by znaleźli, jednak chyba papieru do drukowania pukonów tyle nie mają
2 szóstki były po 12 melonów z hakiem -ja mam tylko trójczyne ledwo 24 zeta
Robal.
To 5 groszy dopłaty za kupon i szafa gra.
To 5 groszy dopłaty za kupon i szafa gra.
Barba.
Inni nawet tego nie wygrali.
Inni nawet tego nie wygrali.
emerytka46 na gre bedzie chciałoby sie wiecej-apropo na 5 płacą przy 2 szóstkach aż 7 tys.-ja jak miałem 5 to płacili 3 tys. przy kumulacji 18 mln a 6 nie było?
to chyba na odwrót niz w mini tam jak nie ma 5 to wysoka 4 w lotto lepiej jak 6 jest to 5 wyższa
Hejka wszystkimWysokich
W Lotto-na emocjach się skończyło-same oboki-4,19,27,39,43,46
barba.
To chyba zależy od ilości trafionych piatek.
To chyba zależy od ilości trafionych piatek.
Andreas
Obowiązki,obowiązki.
Gracz z miejscowości Bytom wygrał 12 268 909,00 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Gdańsk wygrał 12 268 909,00 zł w grze Lotto
emerytka46-z Chorzowa do Bytomia rzut beretem,nie byłaś na zakupach!!!
Spadam powodzenia wszystkim
cieszy mnie to że ktoś trafił w Bytomiu bo ostatnio oglądałem że z tego miasta najwięcej ludzi wyjeżdża za granice
!@#$
wg wskazań liczników różnych 65-70 szlajających się po mp, a jak chcesz spytać - "to jak, ile obecnie masz najwięcej szans na kuponie loteriady ?" - prawie nie ma jak Go spytać
wg wskazań liczników różnych 65-70 szlajających się po mp, a jak chcesz spytać - "to jak, ile obecnie masz najwięcej szans na kuponie loteriady ?" - prawie nie ma jak Go spytać
O! tris - jesteś
to - jaka jest odpowiedź ? przyrosło ? " u mnie " wczoraj owszem było trochę grających, ale kiedy się wysyłałem nie zaobserwowałem jakichś szaleństw - bez plusa, jeden, dwa, góra pięć - gdzie te prywatki niezapomniane ...
to - jaka jest odpowiedź ? przyrosło ? " u mnie " wczoraj owszem było trochę grających, ale kiedy się wysyłałem nie zaobserwowałem jakichś szaleństw - bez plusa, jeden, dwa, góra pięć - gdzie te prywatki niezapomniane ...
ja naj szans miałem chyba 104/115 nie pamiętać..znaczy nie ja tylko
czasem na 10 loteriad jest 200szans i więcej jak siednie po 30/40 itd ale to jak ludzie wypłaty dostaną
jasne jasne - moja wszystko wiedzieć
u mnie, w takim za friko - oczywiZDa - najwięcej 65
u mnie, w takim za friko - oczywiZDa - najwięcej 65
loteriada by mogła byc grudzien/styczeń to po 13/14 wypłatach + barbórki może by wiecej tego leżało
Na koniec sierpnia będzie czym palić w piecu jak złota jesień przyjdzie
tris
ja w tamtym roku oddałem na makulaturę
jeśli dobrze doczytałem - można wbijać w dowolnym momencie, to może kiedyś w końcu wezmę urlop i w hurcie polecę
i może załapię się na jednorazową nagrodę - dla największej ilości szans wklepanych jednego dnia - choć, to też wątpliwe - bo pałęta się tego po punktach, a sprzedawcy niby nie mogą grać, ale w końcu t e ż mają potrzeby, rodziny ...
ja w tamtym roku oddałem na makulaturę
jeśli dobrze doczytałem - można wbijać w dowolnym momencie, to może kiedyś w końcu wezmę urlop i w hurcie polecę
i może załapię się na jednorazową nagrodę - dla największej ilości szans wklepanych jednego dnia - choć, to też wątpliwe - bo pałęta się tego po punktach, a sprzedawcy niby nie mogą grać, ale w końcu t e ż mają potrzeby, rodziny ...
Ostatniego dnia wszystkie wbij i mini łan twoje tylko zacznij od 0:01 bo masz tylko 24h na to
r 36 oświadczenie już sobie wypisz po masz 3 minuty jak zadzwonia na dojście do poczty bo nagroda przepadnie
a nie wiesz przypadkiem z jakiego numeru dzwonią ? bo ,jak nie znam - na wszelki wypadek - nie odbieram - wiesz - żona komornik mafia wszelaka
proszę czekać, będzie rozmowa,
...
i i
...
i i
Koszt rozmowy odbiją sobie na podatku z tego tableta czyli +10% do tego 504zł
wciśnij 1 jeśli masz kupon,wciśnij 2 jeśli go zgubiłeś,wciśnij 3 jeśli go masz ale jest podarty,wciśnij 4 jeśli chcesz tablet biały,wciśnij 5 jeśli czerwony....
po 30 minutach,,,wciśnij 2x 9 9 jesli chcesz aby minuta kosztowała cię 3,99zł a nie jak do tej pory 10,99zł
Nie wiesz jakiego koloru ?
Dziękuję,do usłyszenia.
Dziękuję,do usłyszenia.
natomiast jeśli chodziło Ci o miniłana, to sorry, jednak musisz wrócić do menu głównego, ale wszyscy konsultanci i tak są teraz są zajęci
nie załamywać się - w przyszłych latach
napuścimy wody do basenu
i znikam .
napuścimy wody do basenu
i znikam .
Trisio
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Trisio.
Smacznego.
Smacznego.