Wpisy 2 100 237 – 2 100 336
24 lipca 2014 21:19 → 24 lipca 2014 21:39, 100 wpisów
chyba sringi
ok zajrze za 20 minutek pa na razie...
Pasek Drogi Przyjacielu
obecnie wpisy z androida, z fonów - bez widocznych zmian w ilości?
obecnie wpisy z androida, z fonów - bez widocznych zmian w ilości?
Robal_36: a nie wiem, nie sprawdzam aż tak. Nikt mi nie zgłaszał że są problemy z Androidem.
... a grzmiący Ci /po drutach/ o "koniecznych zmianach" - obecni ? - bez urazy
nie ma czegoś takiego jak "konieczne zmiany". Są zmiany, które w danym momencie wydają się najlepsze. Jest to moja subiektywna ocena po prostu. Nikt mnie do niczego nie zmusza i nie mam żadnych konieczności robienia czegokolwiek
Pasek
hihi - nie wygłupiaj się - merytoryczność i te sprawy, a że czasem przecież "nadając" - to mogła być zwykła, pożal się Bosch - "konkurencja" - cóż - życie ...
hihi - nie wygłupiaj się - merytoryczność i te sprawy, a że czasem przecież "nadając" - to mogła być zwykła, pożal się Bosch - "konkurencja" - cóż - życie ...
hejka
Wielokrotnie pisano w moim kierunku, że specjalnie pozwalam na jakieś afery, itd. żeby odwiedziny rosły. Oczywiście to nie jest tak... czat jest tylko dodatkiem do tej strony i brak go na stronie głównej nie zmienia całościowych odwiedzin... obecnie są one na znacznie wyższym poziomie niż w ostatnich miesiącach głównie za sprawą kumulacji
Nie jest powiedziane, że nie zamienię jeszcze kiedyś, że na głównej będzie całościowy czat, a pod linkiem same wiadomości od multipasko (czyli zamiana). Myślę, że jest potrzebna możliwość wyświetlenia jedynie informacji od Lotto bota, bo często giną one wśród dyskusji, a gracze często tego szukają.
fiolka
Neko
Neko
Cześć znowu nie mam wysłanych zakładów Lotto nie wiem jak to się stało a jednak a wy ile macie ? Powiem wam że przewiduję że nikt nie trafi i kumulacja wzrośnie do 30 000 000 zł !!! Grałem z konserwatorem gdzie pracuję w tenisa dużo lepiej mi idzie ale i tak przegrałem 0-6,2-6 choć gemy przeważnie na przewagi a wiek już swój ma. Choć gra o wiele ode mnie to inną sprawą. A później z chłopakami grałem trochę młodszymi i dobrze szło. Choć po kilka gemów graliśmy ale z jednym i drugim wygrałbym. Dla poprawy elementów tenisa i szybkości poruszania się jakie macie dla mnie rady ?
Jeśli dziś nie padnie "szóstka" to myślę, że w sobotę może być atak na rekordowe 33,7 miliona.
dokładnie
Pasek
- i aj hołp, że to nie obiecanki cacanki, a userowi radość, bo kiedyś Ci napisałem - 'daj po dacie' - ale - nie widziałeś takie potrzeby...
Pasek
- i aj hołp, że to nie obiecanki cacanki, a userowi radość, bo kiedyś Ci napisałem - 'daj po dacie' - ale - nie widziałeś takie potrzeby...
krzysztof ..rada jest taka ..musisz sie wyspać ..wiec dobranoc ..sen dobrz Tobie zrobi
Krzysztof .... z konserwatorem przegraleś 0-6 2-6?
Przeciez ty nie tak dawno odgrażałeś się że Nadala skasujesz
Przeciez ty nie tak dawno odgrażałeś się że Nadala skasujesz
ok jestem upluskana i gotowa...
? za grzecznie?
2 100 283. Monet 2014-07-24 (21:31) Gród Gryfa
Dobry wieczór Panie Adminie.
2 100 283. Monet 2014-07-24 (21:31) Gród Gryfa
Dobry wieczór Panie Adminie.
Lila sie wczasuje???
Witanko
Cosik mam przeczucie, że dziś nie będzie mój dzień...
Jak zwykle
Cosik mam przeczucie, że dziś nie będzie mój dzień...
Jak zwykle