Wpisy 2 099 652 – 2 099 751
23 lipca 2014 20:17 → 23 lipca 2014 21:32, 100 wpisów
może z tej ekipy, co to im n i b y chodziło /hihi/ o niemerytoryczność
Max>> racja! Napisałem że któraś prowadząca ubrana była jak tirówka.
Max płomienia się nie gasi płomień się wznieca
Monet ..ale ja cały czas tak pisałem ze to tirówki ..a pamietam Ty wszedles i napisałes tirówka ..a ta sie oburzyła
Sekutnica>> kiedy następnym razem będą Ci robić foto to proszę klaskać nad główką.
Max jak bywasz w rejonach piekła
Monet
Monet ..ostatnio mi napisała ze i tak mnie lubi ...ale po wąsikach ..już nie
o czym Panowie rozmawiacie?
Spłoniesz Max
Max chcesz testów? Rozbieraj się i przechodź po rozżarzonych węglach ja popatrzę
Max wskakuj do kotła zatem
może
ja tam nie wiem, ale - kiedyś miałem meble z nieheblownego drewna i raz, jak mi drzazga weszła, to też zapłonęłem
ja tam nie wiem, ale - kiedyś miałem meble z nieheblownego drewna i raz, jak mi drzazga weszła, to też zapłonęłem
Max piekielny
Dzisiaj widziałem gościa jak popychał z pitbullem na smyczy i zwracał się do niego per.. Putin.
Turystce podwiało sukienkę, ta
szybko ją złapała i mówi:
- no i co baco ? - mam refleks ?
a baca - na to u Nas mówi się !@#$
szybko ją złapała i mówi:
- no i co baco ? - mam refleks ?
a baca - na to u Nas mówi się !@#$
znalezione w necie -
net, to nie ikebana - w necie jest i prościej i inaczej -
- wyobraź sobie - masz kartkę papieru - zegniesz ją tak i masz pingwina, zegniesz inaczej - żyrafę, a jeszcze inaczej - lwa, a przecież, cały czas, jest to ta sama kartka ...
net, to nie ikebana - w necie jest i prościej i inaczej -
- wyobraź sobie - masz kartkę papieru - zegniesz ją tak i masz pingwina, zegniesz inaczej - żyrafę, a jeszcze inaczej - lwa, a przecież, cały czas, jest to ta sama kartka ...
witam jak tam po losowaniu wczorajszym. Jesteście gotowi na pobicie rekordowej wygranej w Lotto?
Monet oby do Ciebie nie przyszła taka kurniawa jak była u mnie. Połamane gałęzie, wszędzie syf, a zacinalo tak, że mi do pokoju nalało, bo okna se nie zamknęłam rano...
2 099 711. Robal_36 2014-07-23 (21:05)
Max
to prawie tak, jak każdy
Max
to prawie tak, jak każdy
Jetta
jak jutro nie padnie "szóstka", to na sobotę pula może przebić rekordowe 33,7 miliona z lutego 2012
Torsan
Brałam wczoraj i w mini i w DL z+ i w MM i wszędzie nic, zero, null. No idzie się pochlastać
Torsan. Czasem jakieś winko, ale piwo to nie pamiętam kiedy wypilam całe...
hmmmmmm
emi - przecież wcześniej było -
2099710. MAX 2014-07-23 (21:03) Duma Katalonii
każdy mecz jest inny ..
- sądzisz - nie jest, prawie, każdy inny ?
emi - przecież wcześniej było -
2099710. MAX 2014-07-23 (21:03) Duma Katalonii
każdy mecz jest inny ..
- sądzisz - nie jest, prawie, każdy inny ?
Robal.
Mecz,to mecz a to
Mecz,to mecz a to
Torsan. Dla mnie może nawet Lord Vader losować, byleby w końcu coś mojego wpadło