Wpisy 2 099 057 – 2 099 156
22 lipca 2014 22:14 → 22 lipca 2014 22:52, 100 wpisów
W czwartek też nie będzie szóstki. W sobotę 35 milionów a we wtorek 50 milionów. I koniec kumulacji. Taki scenariusz przewiduję.
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
kumulacja ..no tak niech trwa ..bo jak padnie to i Ciebie nie bedzie do nastepnej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Fifi, a ja się chyba jutro skuszę, jak mi nie przejdzie... jeszcze mi tego brakuje do wątpliwego szczęścia
jetta....u mła coraz gorzej karwa idę w kimę, może dotrwam do rana
Jocia
Torsan czego cieszysz koparę- znów w czw kolejki do żb będą
Torsan czego cieszysz koparę- znów w czw kolejki do żb będą
jocia .ale naj naj mocniejsza 4/6/80 karwa ..a wlazła 1 a była potrzebna wcześniej
Fifi, nie daj się wiedz, że przeżywam to co i Ty i łączę się z Tobą w bólu
Dobranoc teraz na pewno zagram i wyślę kilka zakładów a może Lotto idzie na rekord czyli 60 000 000 zł co wy na to ? A kto z was zna i kojarzy Floyda Mayweather Jr to jest bogaty gość z kolegą jesteśmy jego fanami od kilku lat. Podpowiem najlepszy bokser bez podziału na kategorie wagowe zarabia grube miliony $ za walki.
MAX: "..do nastepnej po tej"
Rozumiem. Nie zawsze jest czynny=dokonuje wpisów,
ale często obserwuje dyskusje
Rozumiem. Nie zawsze jest czynny=dokonuje wpisów,
ale często obserwuje dyskusje
kumulacja ..bo zawsze udzielasz sie kiedy jest kumulacja ..dlatego tak napisałem ..i lubie czytać Twoje wpisy
Taki kij muszę sobie kupić http://allegro.pl/fairway-wood-cobra-7-21-stopni-nowy-i4447525610.html
MAX kręci ci się czy co ? Sobie poczytaj o nim to ci ślepia wylezą na wierzch o tak.
krzysztof ..On nie czytso walczy i Ty sobie poczytaj ....na przyszły rok zostanie zmieciony z ringu ..Many go załatwi
Maxo- w MM ostatnio na chybiła puszczam - ze 100% trafnością słowa chybił i swój stały- nie chce mi się wymyślać
Śmieszny jesteś kolega by cie raczej wyśmiał. A co sądzicie o walce Adamek ws Szpilka nie wiem czemu ale jednak stawiam na tego drugiego a wy aha przed czasem niestety. Młodość wygra jednak i Szpilka ma czym przywalić o czym nie można zapominać.
MAX,
miło z Twojej strony
Udzielam się rzeczywiście przy KUMULACJACH, nie kumulacjach.
Bo wówczas są emocję, tak jak chociażby dziś, a będzie trwało dalej. A, że jak wielu "tutaj" też gram, bo gdyby człek wygrał
były "trochę" spokojniejszy do 10go do 10go
A to w dzisiejszych czasach, nie bez znaczenia.
miło z Twojej strony
Udzielam się rzeczywiście przy KUMULACJACH, nie kumulacjach.
Bo wówczas są emocję, tak jak chociażby dziś, a będzie trwało dalej. A, że jak wielu "tutaj" też gram, bo gdyby człek wygrał
były "trochę" spokojniejszy do 10go do 10go
A to w dzisiejszych czasach, nie bez znaczenia.
krzysztof..Ademek tego pajaca szpilke to nosem wciagnie ..widze ze się znasz tak jak z maturą ...szkoda gadac ..kup Se lepiej ta gruszke i wal
kumulacja ..lubie takie emocje ..adrenaline ale teraz bardziej teraz na mini poluje
pardon Maxo, wczoraj bodajże bylo 5/8 więc cosik tam się trafi od czasu do czasu. na mamrota starczy
A w Lotto normalnie czy systemem gracie ? Ja jeszcze system nie grałem. Bo tak tenis mi się spotobał i turniej nawet może się odbyć na orliku i boisku na polem naszym tylko ciekaswe kiedy ? Gram od roku choć często od 3 miesięcy i największe wady to trochę wolny, sztywny i słaby serw mam a i dużo piłek za końcową linię często wyrzucam choć też nie wiadomo bo nie ma sokolego oka. A drugi sport to golf który też trochę grałem z kolegą w mini golfa ale i mam i on kije irona 6 i puttera. Powiem wam tak chciałem z nim jechać na pole golfowe do Naterek bo najbliżej od nas ale ceny też nie są zadowalające bo 18 dołkowe 150 zł do tego sprzęt 50 i paliwo coś do jedzenia razem gdzieś ze 300 zł by wyszło. A wracając do tenisa może na zawody będę jeździć a co ja nie teraz to kiedy ?
Zetta ..hmmm to może przejdz na 5/5 lub 3/3 na miesiąc i zobaczysz jak to jest
Jutro po wiadomościach będzie właśnie mowa o turnieju Lotos Polisch Cap w Pasłęku.
walczyłam jakiś czas 5/5 i jakoś mi się to nie widziało, za to odpuściłam już ganz 10/10- toz to musiałby bu być fuks przez duże F
krzysztof ..z tego co widze Ty masz słomiany zapał do wszystkiego ....
MAX,
no o adrenalinie trudno nie wspomnieć przy takiej kwocie.
Ja oprócz Lotto, skłaniam się ku.. Kaskadzie.
2zł i można zagrać o 250tys. PLN
no o adrenalinie trudno nie wspomnieć przy takiej kwocie.
Ja oprócz Lotto, skłaniam się ku.. Kaskadzie.
2zł i można zagrać o 250tys. PLN
Zetta ..to zostaw to wszystko i graj na 9/9 ..to bedzie dla Ciebie odpowiedni przedział ..zobaczysz
Ja moim ironem 6 który jest na odległość około 200 m piłeczkę na około 120 wybiłem.
a ja moim ironem 21 przebiłem tyle dołków ile Ty nie masz włosów na głowie
Zetta ..nie odpowiada 5/5 na 7/7 i 8/8 nic ..wiec graj na 9/9 zobaczysz efekty ..i jeszcze w tym tygodniu ..podejrzewam ze tak 7/9 wyłapiesz ..
Żetta ..Teraz się nie dziwie ze nic nie trafisz jak takie wybierasz do MM
Kumulacja, ale z drugiej strony po cholerę mi 25 mln- nabawię się nerwicy tylko, chociaż dowiem sie za to jak wielką i kochającą mnie rodzine posiadam
kumulacja ..widziałem ..bo przy mnie trafiali i 5/5 i 7/7 i raz 9/9 za 2 dukaty ..a ja sobie pykam na 2/2