Wpisy 2 098 230 – 2 098 329
21 lipca 2014 17:48 → 21 lipca 2014 21:02, 100 wpisów
Eeeeee - bez urazy -
multi_ulka
- bo też tak, w młodości robaczej, grałem -
- i sorka, ponieważ ten efekt - "pofarciło" , to chyba jednak statystyka
multi_ulka
- bo też tak, w młodości robaczej, grałem -
- i sorka, ponieważ ten efekt - "pofarciło" , to chyba jednak statystyka
Pewnie tak- statystyczny fart skoro tylko raz z tego profity miałam ,a reszta wtopa. najlepsze efekty jednak z analizy trendów wylosowanych liczb miałam, choć po tej ósemce nie umiem jakoś trafić nic porządnego.
witam
W LC biorę wykres trendów, wybieram te które są najwyżej i najniżej,spisuję i porównuję z zestawieniem wylosowanych. Te które się lubią lub lubią powtarzać staram się skreslić
się lubią ? - ok - czaję
a na ile skreśleń grasz ? przynajmniej zazwyczaj ?
i zobacz to - pierwsze wylosowane -
4,9,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78 -
spośród wszystkich losowań dały - oczywiście jedynie dla tych większych ilości - 40 x 10/20 4x 11/20 i te pierwsze losowanie...
Spojrz tak samo na dzisiejsze - czy to z tą 12/10 - wielka różnica ? na korzyść , czy odwrotnie ?
no , ale jednak dziś - sporo było 8/8 - jak sądzisz - wielokrotność trójki ? czy - co ?
a na ile skreśleń grasz ? przynajmniej zazwyczaj ?
i zobacz to - pierwsze wylosowane -
4,9,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78 -
spośród wszystkich losowań dały - oczywiście jedynie dla tych większych ilości - 40 x 10/20 4x 11/20 i te pierwsze losowanie...
Spojrz tak samo na dzisiejsze - czy to z tą 12/10 - wielka różnica ? na korzyść , czy odwrotnie ?
no , ale jednak dziś - sporo było 8/8 - jak sądzisz - wielokrotność trójki ? czy - co ?
Cześć jak zakłady już zakupione na losowanie Lotto ? Ja jutro pojadę kupić z 2-3 zakłady.
Trzeba zagrać dużo do wygrania.
... i plissss - w tym radosnym /dla tych 8/8/ dniu dzisiejszym - nie piszmy o progresji - no naprawdę - bez żartów
I chodzi mi tylko o to, że imo gra na 10/10, przy takich szansach - za 2,5 i dla 250 tysi, a i nawet plus napuchnięty BONUS, za 2,50 - to absurd - bez urazy - jednak, na potwierdzenie mojej racji - wystarczy zerknąć na trafialność
a teraz albinku drogi - sorka, ale robalek pokreślnik dolny 36 idzie znowu wdychac opary nitro, a kompiutra - nie wyłaczy
I chodzi mi tylko o to, że imo gra na 10/10, przy takich szansach - za 2,5 i dla 250 tysi, a i nawet plus napuchnięty BONUS, za 2,50 - to absurd - bez urazy - jednak, na potwierdzenie mojej racji - wystarczy zerknąć na trafialność
a teraz albinku drogi - sorka, ale robalek pokreślnik dolny 36 idzie znowu wdychac opary nitro, a kompiutra - nie wyłaczy
Robalku ja nie mam możliwości wykonania wykresu trendów dla każdego losowania indywidualnie/ Mogę jedynie zrobić raport trendów i odszukać interesujące Cie losowanie , oczywiście znając datę. To jednak wielki plik i mogę Ci na @ posłac Jeśli chodzi o dzisiejsze 8/8 myślę że ktoś grał ze stawka *10 . Ja gram 5/5,6/6,
7/7,8/8,9,/9, 10/10.
Treaz na odwyku do 1 sierpnia bo się rodzinka wqrzyła jak wtopiłam 2 setki za niecałe 2 tygodnie ale testowałam nowa metoe a oni tego nic a nic nie rozumieją
7/7,8/8,9,/9, 10/10.
Treaz na odwyku do 1 sierpnia bo się rodzinka wqrzyła jak wtopiłam 2 setki za niecałe 2 tygodnie ale testowałam nowa metoe a oni tego nic a nic nie rozumieją
Gaju witaj
Ja mam co prawda rodzinny zakaz typowania i grania, ale jakbym posyłała to chyba na 10 bym się skusiła
multti ulko zakazy są po to, abu je łamać, zagraj..i niech sie dzieje wola nieba
Gaju Nie kuś , oj nie kuś
właśnie niedawno zaryzykowałem krzyżówkę i keno i nie mam piątki o szampanie nie wspominając
gaju
gaju
drapciu oj tam oj tam ale wsparłes w ten sposób sport..o kulturze juz nie wspominając..
gaja udała się w czwarty wymiar, nikam i ja powodzonka w wieczornych losowankach i jutro w drapce vabank
U nas w gimnazjum we wtorek gdzie jestem na stażu była TVP Olsztyn i był wywiad na planie orlika a następnie kotłownia. Nawet mnie chyba kamerzysta nagrał jak szedłem. Kiedy może być relacja z tego ?
Kiedy oni to puszczą ?
Na stażu jestem.
Kiedy dadzą to w informacjach ?
Kiedy to w TV będzie ?
Staż czyli pracuję gościu. Dobra kiedy ten materiał może się ukazać ?
Z funduszu Europejskiego.
UE
O ile jesteś przystojny-to możesz liczyć na lans
A,jeżeli tyko w gumo-flilcach-to raczej
A,jeżeli tyko w gumo-flilcach-to raczej
Dobrze wyglądałem. Tylko kiedy to puszczą w TV bo sprawdzałem i nie ma tego.
A może oni dali to w poniedziałek po nagraniu ?
No i nie ma co jest ?
Dobra-idę się puścić.
Nikt nie podał numerka-trzeba liczyć na siebie
Nikt nie podał numerka-trzeba liczyć na siebie
Vondeoff
- polecam numerki p. mecenasa
albo może DariuszaW - można Go spotkać u Karola
jak pisze - ma dobrą pamięć i w 2009 - szarpnął, ale "ludki" Go nie doceniły, więc, może..., taka postać, jak Ty, jakaś współpraca i
tees na kolanach
- polecam numerki p. mecenasa
albo może DariuszaW - można Go spotkać u Karola
jak pisze - ma dobrą pamięć i w 2009 - szarpnął, ale "ludki" Go nie doceniły, więc, może..., taka postać, jak Ty, jakaś współpraca i
tees na kolanach
a, że te 6/12 z 2009, to naprawdę BY było w 2011...
...dobra - mniejsza o większość...
nie przewijamy
...dobra - mniejsza o większość...
nie przewijamy
Robal -Dzięki,ale numerki macanasa znam,prawie jak swoje własne
...a mimo pewnej, hmmm różnicy zdań, co tam panie dobrego w mini ?
ty robal, tees na kolana hahaha jak wszyscy pszestaną grać to będzie na kolana
No to wjaśniliśmy sobie...pewne zawiłości nicków
A,w mini stawiam na 7
A,w mini stawiam na 7
niezła - mój Osobisty Doradca zapewne też ją ma - tak czuję...
a ja - do padnięcia - śpioch powodzenia
a ja - do padnięcia - śpioch powodzenia
Przepraszam,ale nie bawię się w dalszą zgadywankę,bo idę się puścić
Po dymku:10,20,30,40,50,55,60,70,75,80
9/9:71,72,73,74,75,76,77,78,79
9/9:71,72,73,74,75,76,77,78,79
według mnie moze byc wysyp liczb z przedziału 71-80....71,72,74,75,76,78,79,80...
a nie mogło by być po Naszemu ? - stasiek samuel sam ?
łap - uważaj - myszowata - mocno CZepie
i narka
łap - uważaj - myszowata - mocno CZepie
i narka