Wpisy 2 097 594 – 2 097 693
20 lipca 2014 14:32 → 20 lipca 2014 20:19, 100 wpisów
Fifi- chyba by mi szczęka wypadła, jakby Maxiu nagle się zrobił, taki grzeczniutki i świętoszkowaty, a tak to przynajmniej wiadomo, że z nim całkiem w porządku jest
Maxo
a co by było, gdyby na zdjęciu zamiast hitlera był, ktoś z zespołu ZZ Top
to by było oooooooo feeeeeeeeeee
a co by było, gdyby na zdjęciu zamiast hitlera był, ktoś z zespołu ZZ Top
to by było oooooooo feeeeeeeeeee
Maxo- nic a nic, ani ze swoich, ani z chybiła, normalnie oboki jak zaklęte wyskakują- juz mi się karwa odechciewa tego hazardu
wracam do lodówki, bo znów mi się zwoje mózgowe ( a posiadam takowe) przegrzewają
strzałeczka dla Wszystkich i zimne
strzałeczka dla Wszystkich i zimne
ten markiet jest dla mnie szczęśliwy- to tam miałem 1000w krzyżówce i wczoraj 5/9+ i 3/3 w lotto
a kupiłem tylko wodę mineralną i mm 10/10+ no i tą kasę na życie
a kupiłem tylko wodę mineralną i mm 10/10+ no i tą kasę na życie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 403 000
ale przecież my jako klienci nie wiemy, czy wogóle główne wygrane są przedłożone do sprzedaży w żb, czy zalegają jeszcze w magazynach - a jeśli są w kolekturach to stawiam na takie gdzie drapki poprostu nie schodzą; 3-5 głównych powinno już paść, a padła tylko jedna
chyba nieprędko-przecież jest jej duzo
chyba nieprędko-przecież jest jej duzo
pod koniec lipca wejdzie vabank po 1zł, a pełny będzie prawie co piąty los, aczkolwiek wygrane niezłe
kup z 20szt i już będzie ruch w interesie, a tam koło Ciebie pada bardzo dużo głównych...
w zdrapkach blisko mnie to szok w majtkach tak lecą i właśnie nie kupuja nic bo chyba nie dali tu wygranej w knż
ja 7.5; alem rano miał w keno 4/6 2x i popołudniu 50 w drapce, także nie jest źle; wczoraj też 68zł ugrałem
neko, jakiś czas temu pewien scyzoryk miał chyba 11 pod rząd; jocia zapewne będzie wiedzieć dokładnie
Witam
Ależ Gorąco !
w stolicy pada od rana
jacek
grzmotnęło przed chwilką że ho ho
ten "nowy" chat to symulacja oryginału.....kużwa teraz tak cicho jak obecnie w restauracji Sowa i Przyjaciele
Oglądał ktoś kabareton z Mrągowa?
Polecam występ kabaretu LIMO!!! Pierwsza liga.
Oglądał ktoś kabareton z Mrągowa?
Polecam występ kabaretu LIMO!!! Pierwsza liga.
Najpopularniejsza restauracja w Polsce ! jak kiedy bedę w Warszawie to napewno tam zawitam i zamówię wiadomo co
co się z tym chatem stało
Siemano wszystkim,po 12godzinach w pracy -wchodzi jak nóż w masło!!
Przed rewolucją na czacie średnio w czasie doby było około ... 1600 wpisów.
Dzisiaj od rana było tylko około... 400 wpisów. Do północy przybędzie około... 200.
Wniosek jest taki:
Z czatu ZNIKŁO około ... 1 o0o wpisów.
Niepotrzebna była ta zmiana. Czat... bankrutuje.
Dzisiaj od rana było tylko około... 400 wpisów. Do północy przybędzie około... 200.
Wniosek jest taki:
Z czatu ZNIKŁO około ... 1 o0o wpisów.
Niepotrzebna była ta zmiana. Czat... bankrutuje.
Kasa jest porażajaca-w tym kraju ludzi się nie ceni dlatego wypi.....ją za granice,ja mam pensje stałą-o dupe rozbić,dlatego gram w TS,a może się kiedyś uda
Dotam.. .
...................................
...................................