Wpisy 2 097 552 – 2 097 651
20 lipca 2014 14:08 → 20 lipca 2014 16:20, 100 wpisów
zuzi ..tak to prawda ...wąsy są feeeeeee {{zniesmaczony}ale wszystko inne
Za co ..to jest mój profil ..i nikomu nie kazałaem tam wchodzić .. tylko joci ..bo miałem dla niej pewniaka
MAX fotka odjechana aczkolwiek moze nie tutaj aczkolwiek kto komu kazde odwiedzac profile lepsze to niz moherozada itp z tym zwiazane ps takich wasikow nie specialnie lubie
krasia ..wywołałaś panike ..oglądalność profilu była większa niz losowanie MM
moze ciekawsze byłoby zdjęcie wszych panowie....męskości. Chętnie pooglądam,aczkolwiek no pewnie oprócz moherozady
mrówka ..chyba cie pogieło ze takie zdjęcie wstawiłas ..zapasłas tego biednego kotka ..ze ledwo pewnie chodzi
i wiecej do mnie nie pisz ok mrówka
i wiecej do mnie nie pisz ok mrówka
męzczyzny nie trzeba wiazać,
by nie uciekł,
wystarczy go pochwalić, pogłaskać i dać kość,
by nie uciekł,
wystarczy go pochwalić, pogłaskać i dać kość,
MROWKA BEZ URAZY ALE GDYBY MAX BYL KOBIETA MOZE BY WSTAWIL LODZIKA A ZE JEST FACETEM WSTAWIL WASIKI DOBRA LECE DLA ZMYSLOWYCH UROCZYCH KOBIET PIOSENKA POD TYULEM FACET TO SWINIA A DLA PANOW
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 400 000 zł
Fifi- chyba by mi szczęka wypadła, jakby Maxiu nagle się zrobił, taki grzeczniutki i świętoszkowaty, a tak to przynajmniej wiadomo, że z nim całkiem w porządku jest
Maxo
a co by było, gdyby na zdjęciu zamiast hitlera był, ktoś z zespołu ZZ Top
to by było oooooooo feeeeeeeeeee
a co by było, gdyby na zdjęciu zamiast hitlera był, ktoś z zespołu ZZ Top
to by było oooooooo feeeeeeeeeee
Maxo- nic a nic, ani ze swoich, ani z chybiła, normalnie oboki jak zaklęte wyskakują- juz mi się karwa odechciewa tego hazardu
wracam do lodówki, bo znów mi się zwoje mózgowe ( a posiadam takowe) przegrzewają
strzałeczka dla Wszystkich i zimne
strzałeczka dla Wszystkich i zimne
ten markiet jest dla mnie szczęśliwy- to tam miałem 1000w krzyżówce i wczoraj 5/9+ i 3/3 w lotto
a kupiłem tylko wodę mineralną i mm 10/10+ no i tą kasę na życie
a kupiłem tylko wodę mineralną i mm 10/10+ no i tą kasę na życie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 403 000
ale przecież my jako klienci nie wiemy, czy wogóle główne wygrane są przedłożone do sprzedaży w żb, czy zalegają jeszcze w magazynach - a jeśli są w kolekturach to stawiam na takie gdzie drapki poprostu nie schodzą; 3-5 głównych powinno już paść, a padła tylko jedna
chyba nieprędko-przecież jest jej duzo
chyba nieprędko-przecież jest jej duzo
pod koniec lipca wejdzie vabank po 1zł, a pełny będzie prawie co piąty los, aczkolwiek wygrane niezłe
kup z 20szt i już będzie ruch w interesie, a tam koło Ciebie pada bardzo dużo głównych...
w zdrapkach blisko mnie to szok w majtkach tak lecą i właśnie nie kupuja nic bo chyba nie dali tu wygranej w knż
ja 7.5; alem rano miał w keno 4/6 2x i popołudniu 50 w drapce, także nie jest źle; wczoraj też 68zł ugrałem
neko, jakiś czas temu pewien scyzoryk miał chyba 11 pod rząd; jocia zapewne będzie wiedzieć dokładnie