Wpisy 2 094 705 – 2 094 804
15 lipca 2014 10:09 → 15 lipca 2014 14:36, 100 wpisów
siemanko
nie
tris, panoramix - nie zgadzam się
pokażcie mi - kto tu miał rzeczywiście, w realu - tego rzędu wygrane w mm ? przy takich/ w realu/ zfajdolili by się w majty - bez urazy i ajhołp powyższe nie jest zbyt wulgarne
nie
tris, panoramix - nie zgadzam się
pokażcie mi - kto tu miał rzeczywiście, w realu - tego rzędu wygrane w mm ? przy takich/ w realu/ zfajdolili by się w majty - bez urazy i ajhołp powyższe nie jest zbyt wulgarne
Jasne że fajna sumka 60tys ale za taki fart 5/42 to kwota śmieszna jak mowa korwina w europarlamencie
Monet
Monet
tris
jednak, nawet nie w tych takich prehistorycznych losowaniach /- kiedy koszt był jeszcze w groszach i "grała cała Polska" / wygrane bywały jeszcze niższe...
jednak, nawet nie w tych takich prehistorycznych losowaniach /- kiedy koszt był jeszcze w groszach i "grała cała Polska" / wygrane bywały jeszcze niższe...
To Warszawa.
Robal
Trisio
Robal
Trisio
wygrane były niższe bo ts teraz więcej daje kasy dla ludzi a mniej dla siebie,ono dba o swoich grających
Ceny wzrosły tylko dla dobra grających,przeca kiedyś 10zł za 3/6 a dziś 24zł to tylko aby żyło się lepiej
cóż - ja - widzę i tego i sarkazm i kpinę i ironię
jednak tak tak - oby dla dobra graczy - skoro Nasi DRODZY obserwanci z teesa czytają takie strony, skoro jest taka 'grywalność' - ktoś genialny znowu tam nie podniósł i w tym ceny - tak tak -
dla dobra graczy
oczywiściem
jednak tak tak - oby dla dobra graczy - skoro Nasi DRODZY obserwanci z teesa czytają takie strony, skoro jest taka 'grywalność' - ktoś genialny znowu tam nie podniósł i w tym ceny - tak tak -
dla dobra graczy
oczywiściem
i kiedyś tam możesz sobie siedzieć w parku na ławeczce i z tablecika zagrać w lotka płacąc przelewem,,tylko dobro klienta się liczy
taaaa
tysiąc tablecików
każdEN jeden za jedyne pięć zeta - od szansy, plus ew. 1,23 /z esa/ a wszystkie - za dość mocno rozbudowaną bazę adresową ?
tysiąc tablecików
każdEN jeden za jedyne pięć zeta - od szansy, plus ew. 1,23 /z esa/ a wszystkie - za dość mocno rozbudowaną bazę adresową ?
kto tam płaci 1,23 a nawet jak wywali na losy 1 700zł i wygra tablet wart 500 to radocha jest
oj, mam wrażenie - zdziwiłbyś się - ile takich esów pójdzie...
w drugim - pełna zgoda - brutto/netto - jaka różnica ...
A z ciekawości - ogarniasz po ile /w hurcie/ może chodzić taki tablecik ?
w drugim - pełna zgoda - brutto/netto - jaka różnica ...
A z ciekawości - ogarniasz po ile /w hurcie/ może chodzić taki tablecik ?
Moja trójeczka .46 wieczorem
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Trisio.
Ja jej dam wakacje
Ja jej dam wakacje
loteriada>>,,szał'' dla zmysłów..
..,,smakowych''>><<ts..)
ps.>wolny wybór/1015szt. fantów,a większość kuponów trafia do kosza,pewnie losują nr z tych wywalonych...(hahaha)hej
sorelka/obsluguję się w 4-ech punktach(zależnie jak mi pasuje),we wszystkich,,tony''tych loteriad się wywala,mało kogo to interesuje,a Twoje dane, no to przecież GWARANT...że adresat jak najbardziej właściwy../hej mykam narka
ja nie gram w lotto wogole, ale jak sądze losują z tych co ludzie zafrejsstrują....
tak myślę, ale zawsze moge sie mylić
tak myślę, ale zawsze moge sie mylić
http://finanse.wp.pl/kat,1013819,title,Wygral-1-mln-funtow-musi-podzielic-sie-ze-swoim-szefem,wid,16754488,wiadomosc.html?ticaid=113164
rusza liga mistrzów
można nieźle się obłowić u buków
typy
a 1
b 1
c 1
d 2
e 1
f 1
g 1
h 2
i 1
j 1
k 1
stawka yyy
X 5
EWK ZZ ZZZ
można nieźle się obłowić u buków
typy
a 1
b 1
c 1
d 2
e 1
f 1
g 1
h 2
i 1
j 1
k 1
stawka yyy
X 5
EWK ZZ ZZZ
Dzień Dobry jakże nielicznej ferajnie
Coś mi to wygląda na powolny uwiąd chatu Miejmy nadzieję, że tylko do końca wakacji
Coś mi to wygląda na powolny uwiąd chatu Miejmy nadzieję, że tylko do końca wakacji
Medea
Dotam.
medea ten uwiąd to jakoś niebezpiecznie brzmi, czy to nie jest coś zakaźnego dla organizmu
No dobra może nie uwiąd tylko zwykłe leniwe słoneczne dni gdy człowiek najchętniej by się w leżaczku położył z drinkiem w ręce
medea76
wyjątkowo niebieskie róże
bo tylko tu w Kołobrzegu takie można spotkać
wyjątkowo niebieskie róże
bo tylko tu w Kołobrzegu takie można spotkać
medea76
mozmedea76szpodasć skład drinku ?
chętnie skorzystam z przepisu
mozmedea76szpodasć skład drinku ?
mmedea76
miało być
możesz podać skład drinku ?
miało być
możesz podać skład drinku ?
Torsan masz jakieś uprzedzenia względem prowadzących?
Dyskryminujesz?
Dyskryminujesz?
torsan lubi wszystkich prowadzacych , w szcególności panie w szczególności Marysię i Anię
A ja tam nie wyróżniam i nie deprecjonuje żadnego z prowadzących,dla mnie wszyscy oni jednakowo .. do bani
oj wiesz masz pecha bo ja róż nie lubie wysil sie na inne kwiatki
MOnet
pssssss - bez - zapodaj bez
no tak, czasem rzeczywiście i zabawnie i pozaglądać, a i coś tam czasem sobie pod kopułką poukładać, a zaglądałeś może jeszcze w lutym na stronę Karola ?
- wtedy, kiedy ktoś podpisujący się tam 'niskopochylony' miał niebywałe wprost szczęście i wytypował i wysyłał, jak pisał, /czy nie bójmy się nawet tak szurniętego pomysłu - pisała / - trzy - trzy dokładnie takie same zestawy na mini, jak robak ?
a więc - tak, tak z innej jeszcze strony patrząc...
... znalezione w necie :
/.../
Pali się dom.
Trzeba wielu rąk do gaszenia pożaru. Ochotnicy biegną na pomoc ze wszystkich stron. Jeden z nich zauważa ze zdziwieniem, że na czele biegnących znajduje się znana w okolicy szajka złodziei. Przechodzi mu przez myśl, że to niemożliwe, by tacy łajdacy kierowali się chęcią pomożenia innym ludziom. Muszą więc mieć jakieś własne złodziejskie powody. Może potajemnie zakopali w piwnicy swe łupy, stąd tak bardzo im zależy by dom ocalał? Może... Nie rozstrzygnąwszy tej wątpliwości, nasz ochotnik biegnie dalej, bo teraz najważniejsze, by ratować ludzki dobytek. Zresztą, myśli dalej, jeśli oprócz nich będą gasić pożar i porządni ludzie, utrudni to złodziejom ich zamysły. Będzie szansa, że aby się nie zdradzić, zachowają się, bodaj chwilami, jak cała reszta przykładająca się do ratowania domu,
Inny z biegnących też zauważa szajkę, a za chwilę widzi, że jej członkowie, najszybsi w nogach, dopadają piewsi i już gaszą pożar. Wtedy mówi do siebie.
Ooo... co to, to nie! To się po mnie nie pokaże! Żebym coś robił ramię w ramię ze złodziejami? Oni w tym gaszeniu muszą mieć jakiś ciemny interes. Mam się narazić na podejrzenia, żem ich wspólnikiem? Zresztą, mają interes, czy nie mają, porządny człowiek nie zadaje się ze złodziejami.
To pomyślawszy, obraca się ma pięcie i zaczyna biec w przeciwnym kierunku, jak najdalej od podejrzanych typów.
/.../
pssssss - bez - zapodaj bez
no tak, czasem rzeczywiście i zabawnie i pozaglądać, a i coś tam czasem sobie pod kopułką poukładać, a zaglądałeś może jeszcze w lutym na stronę Karola ?
- wtedy, kiedy ktoś podpisujący się tam 'niskopochylony' miał niebywałe wprost szczęście i wytypował i wysyłał, jak pisał, /czy nie bójmy się nawet tak szurniętego pomysłu - pisała / - trzy - trzy dokładnie takie same zestawy na mini, jak robak ?
a więc - tak, tak z innej jeszcze strony patrząc...
... znalezione w necie :
/.../
Pali się dom.
Trzeba wielu rąk do gaszenia pożaru. Ochotnicy biegną na pomoc ze wszystkich stron. Jeden z nich zauważa ze zdziwieniem, że na czele biegnących znajduje się znana w okolicy szajka złodziei. Przechodzi mu przez myśl, że to niemożliwe, by tacy łajdacy kierowali się chęcią pomożenia innym ludziom. Muszą więc mieć jakieś własne złodziejskie powody. Może potajemnie zakopali w piwnicy swe łupy, stąd tak bardzo im zależy by dom ocalał? Może... Nie rozstrzygnąwszy tej wątpliwości, nasz ochotnik biegnie dalej, bo teraz najważniejsze, by ratować ludzki dobytek. Zresztą, myśli dalej, jeśli oprócz nich będą gasić pożar i porządni ludzie, utrudni to złodziejom ich zamysły. Będzie szansa, że aby się nie zdradzić, zachowają się, bodaj chwilami, jak cała reszta przykładająca się do ratowania domu,
Inny z biegnących też zauważa szajkę, a za chwilę widzi, że jej członkowie, najszybsi w nogach, dopadają piewsi i już gaszą pożar. Wtedy mówi do siebie.
Ooo... co to, to nie! To się po mnie nie pokaże! Żebym coś robił ramię w ramię ze złodziejami? Oni w tym gaszeniu muszą mieć jakiś ciemny interes. Mam się narazić na podejrzenia, żem ich wspólnikiem? Zresztą, mają interes, czy nie mają, porządny człowiek nie zadaje się ze złodziejami.
To pomyślawszy, obraca się ma pięcie i zaczyna biec w przeciwnym kierunku, jak najdalej od podejrzanych typów.
/.../
Mirnam
Robal>> po pewnej rozmowie z pewną pania nie zaglądam tam właściwie wcale.Wiec nie wiem co w temacie.
A obywatela w/w-n/p to nie chcę nawet komentować bo to jedna z bardziej paskudnych person jakie tu sie pojawiały.Mierzi mnie.
A obywatela w/w-n/p to nie chcę nawet komentować bo to jedna z bardziej paskudnych person jakie tu sie pojawiały.Mierzi mnie.
Emerytko >> może Ty przyjmiesz kwiatka od Moneta bez focha i wybrzydzania?
?
?
Monet.Z radością.
Torsan.
Biorę wszystko jak leci,bo drugi raz może się nie zdarzyć.
Nawet 2 zł z kaskady.
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,12,18,22,30,38,39,41,43,45,46,50,55,57,69,71,72,75,78,79
Plusem jest liczba: 72
03,12,18,22,30,38,39,41,43,45,46,50,55,57,69,71,72,75,78,79
Plusem jest liczba: 72
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
domino200 7/10
Mechanik EU-07 5/6
krysieńka 4/4
feher 8/10
withinka 7/10
withinka 7/10
withinka 7/10
piotrusPan 7/10
Drapek
Czy 36 ma coś na swoją obronę ?
e46 daj znać w którym losowanku zejdą się te Twoje cyferki i thx
Drapek.
Puszczam tę trójkę od dwóch dni.
Sama chciałabym wiedzieć,kiedy wpadnie.
Chyba jak przestanę ją puszczać.
Puszczam tę trójkę od dwóch dni.
Sama chciałabym wiedzieć,kiedy wpadnie.
Chyba jak przestanę ją puszczać.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 320 000 zł
e46
no tak
w końcu 80 brzmi lepiej niż te skromne imo 79x 3/3
jeszcze raz
a te 36 pewnie w końcu, kiedyś, się poprawi
no tak
w końcu 80 brzmi lepiej niż te skromne imo 79x 3/3
jeszcze raz
a te 36 pewnie w końcu, kiedyś, się poprawi
a te poniżej 20 tysi 4/10 - i prawie zwrot stawki ...
hmmmm - no nie jest dobrze typerzy, nie jest dobrze
- może jest tak, że zanęciło nieźle w keno i tam poszła część graczy ? {detektyw}}
powodzenia, zwłaszcza wysłanym
hmmmm - no nie jest dobrze typerzy, nie jest dobrze
- może jest tak, że zanęciło nieźle w keno i tam poszła część graczy ? {detektyw}}
powodzenia, zwłaszcza wysłanym