Wpisy 2 094 052 – 2 094 151
14 lipca 2014 00:00 → 14 lipca 2014 08:36, 100 wpisów
Gary Lineker:
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy".
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy".
Owszem, ale gała kopana to nie jazda figurowa na lodzie i tu wrażenie artystyczne nie jest premiowane...
Argentyna miała kilka "setek", a sytuacje niewykorzystane lubią się mścić.
Argentyna miała kilka "setek", a sytuacje niewykorzystane lubią się mścić.
Fakt, mecz na miarę finału,Niemcy>>farciarze..
for Argentina
...teraz ,,jodłowanie''do kolejnych mistrzostw....
for Argentina
...teraz ,,jodłowanie''do kolejnych mistrzostw....
Zaiste-pasjonująca jest tu dyskusja,ale jakoś mnie nie wciąga,
...więc...
...więc...
Cód powiadasz może skoro cód , to nie jest tak cudownie , ja tam wolę cud
2 094 068. jocia 2014-07-14 (01:39) Hańba temu,kto myśli o tym źle
05 mi mocno wychodzi na 14:00
05 mi mocno wychodzi na 14:00
http://ofsajd.onet.pl/plotki/korea-polnocna-na-pilkarskich-ms/ezqbg
W sieci natknęliśmy się na zabawne wideo - północnokoreańska telewizja wyemitowała materiał, według którego reprezentacja tego kraju gra na piłkarskich mistrzostwach świata.
Jakby tego było mało, podano, że w fazie grupowej reprezentanci Korei Północnej pokonały Japonię 7:0, Stany Zjednoczone 4:0 i Chiny 2:0. W 1/8 finału MŚ piłkarze z tego wyjątkowego kraju mają zmierzyć się z Portugalią. Tę zapewne też pokonają...
Niebywałe, że w XXI wieku dzieją się takie rzeczy. Dla niewtajemniczonych przypominamy, że Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata. 13 lipca, ostatniego dnia mundialu o Puchar Świata zagrają natomiast Niemcy i Argentyńczycy.
"Dla niewtajemniczonych przypominamy" Winno być : Niewtajemniczonym przypominamy
Abo :
Dla niewtajemniczonych : Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata.
Abo :
Dla niewtajemniczonych : Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata.
Gonzazgaguniu idę sobie, bo zaraz się okaże ,że jestem córką młynarza
witam
krasnalka
i nimce wygrały.....
nie jedzcie dziś do niemiec
bo u nich straszne pijaństwo dziś
spadam arbeitowac
widowisko było super jak dla mnie choć na piłce się nie znam ale szkoda mi Argentyny
to przykra sprawa jak nie oberwałeś od kogoś to nie wiem co to może być lekarzem nie jestem
albo sobie coś kurcze naciągłem..ja trenuje taniec..
skąd wiesz ze spałem sam
skąd wiesz ze spałem sam
dzwoń po masażystkę może być partnerka od tańca o ile jest to taniec towarzyski
dzwoń po tą koleżankę z klasy powiedz że jesteś w nagłej potrzebie