Wpisy 2 094 037 – 2 094 136
13 lipca 2014 23:44 → 14 lipca 2014 07:53, 100 wpisów
ja się zaraz tez upiję
fiolka
gaja
Mati
Ok. to nie pije, idę spaćPa
Ok. to nie pije, idę spaćPa
Gary Lineker:
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy".
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy".
Owszem, ale gała kopana to nie jazda figurowa na lodzie i tu wrażenie artystyczne nie jest premiowane...
Argentyna miała kilka "setek", a sytuacje niewykorzystane lubią się mścić.
Argentyna miała kilka "setek", a sytuacje niewykorzystane lubią się mścić.
Fakt, mecz na miarę finału,Niemcy>>farciarze..
for Argentina
...teraz ,,jodłowanie''do kolejnych mistrzostw....
for Argentina
...teraz ,,jodłowanie''do kolejnych mistrzostw....
Zaiste-pasjonująca jest tu dyskusja,ale jakoś mnie nie wciąga,
...więc...
...więc...
Cód powiadasz może skoro cód , to nie jest tak cudownie , ja tam wolę cud
2 094 068. jocia 2014-07-14 (01:39) Hańba temu,kto myśli o tym źle
05 mi mocno wychodzi na 14:00
05 mi mocno wychodzi na 14:00
http://ofsajd.onet.pl/plotki/korea-polnocna-na-pilkarskich-ms/ezqbg
W sieci natknęliśmy się na zabawne wideo - północnokoreańska telewizja wyemitowała materiał, według którego reprezentacja tego kraju gra na piłkarskich mistrzostwach świata.
Jakby tego było mało, podano, że w fazie grupowej reprezentanci Korei Północnej pokonały Japonię 7:0, Stany Zjednoczone 4:0 i Chiny 2:0. W 1/8 finału MŚ piłkarze z tego wyjątkowego kraju mają zmierzyć się z Portugalią. Tę zapewne też pokonają...
Niebywałe, że w XXI wieku dzieją się takie rzeczy. Dla niewtajemniczonych przypominamy, że Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata. 13 lipca, ostatniego dnia mundialu o Puchar Świata zagrają natomiast Niemcy i Argentyńczycy.
"Dla niewtajemniczonych przypominamy" Winno być : Niewtajemniczonym przypominamy
Abo :
Dla niewtajemniczonych : Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata.
Abo :
Dla niewtajemniczonych : Korea Północna nie gra na tegorocznych mistrzostwach świata.
Gonzazgaguniu idę sobie, bo zaraz się okaże ,że jestem córką młynarza
witam
krasnalka
i nimce wygrały.....
nie jedzcie dziś do niemiec
bo u nich straszne pijaństwo dziś
spadam arbeitowac
widowisko było super jak dla mnie choć na piłce się nie znam ale szkoda mi Argentyny