Wpisy 2 092 137 – 2 092 236
11 lipca 2014 21:10 → 11 lipca 2014 21:34, 100 wpisów
Maxo,
Krasnalka skali nie ma- jest bramkarz, obrońca, pomocnik i napadacz
Krasnalka skali nie ma- jest bramkarz, obrońca, pomocnik i napadacz
Mati ..jeśli nie możesz wytrzymać ..to pisz do niej codziennie ..i rozmawiaj z nią .sam zobaczysz czy Cię spławia bo nie ma czasu czy tez chcetnie z Tobą rozmawia ..a reszta przyjdzie z czasem
witam lila
Mati ..widziałeś na jaiej pozycji jestes tak jak ja do krasnalki na straconej ..masz rozmawiać z nija nic jej nie mówiąc ona sama zobaczy ze coś jest z tych
Maxo-
2 092 102. jetta 2014-07-11 (20:44) Galicja Zachodnia
Maxo dobrze napisał. Nie wiadomo gdzie i kiedy
Mati, nie mów jej wprost. Macie jakiś kontakt na codzień? Jeśli tak to staraj się byc przy niej, zaprzyjaznic. Pokaż się od tej najlepszej strony. Niech zobaczy ile jesteś wart
to mu napisałam
2 092 102. jetta 2014-07-11 (20:44) Galicja Zachodnia
Maxo dobrze napisał. Nie wiadomo gdzie i kiedy
Mati, nie mów jej wprost. Macie jakiś kontakt na codzień? Jeśli tak to staraj się byc przy niej, zaprzyjaznic. Pokaż się od tej najlepszej strony. Niech zobaczy ile jesteś wart
to mu napisałam
Żetta ..zle napisałaś ...jak ma sie pokazać ..wyskoczyć z szafy i powoiedzieć akuku ..
nic nie mówie tylko spytałem co słychać i odpisała że dobrze, i tyle
bo sam się napalił, że zrobi to jeszcze dziś, a przecież nie musi co do słowa mówić to co my mu radzimy- domorośli psychologowie
cześć obecnym
Mati - i dobrze, mówię Ci, poczekaj i daj temu czas, zobaczysz co się rozwinie
jetta
Witaj Neko jak tam
mati- to net- mało kto tu się zna w realnym świecie- powtarzam- zawsze mozna się wylogować
Torsan- nie- chłopak- jeśli udaje że jest super, cudny i w ogóle to i tak prędzej czy później wyjdzie jaki jest naprawdę, więc po co?
jetta-nie chodzi mi o udawanie tylko dziewczyna zobaczy że facet się stara i może to wykorzystać a po jakimś czasie powiedzieć bay,bay
Max
Napisałem jej czy w przyszłym tyg. nie będzie można się gdzieś przejść bo troche nudy czasem.
Napisałem jej czy w przyszłym tyg. nie będzie można się gdzieś przejść bo troche nudy czasem.
nowatelka
fiolka
fiolka
lila
Mati ..spoko ..bardzo dobrze ..tylko wiecej nie pisz ze się nudzisz ..super ..w taki sposób super napisałeś
elo,elo
Lila...
fiolka...
Neko wszystko
profesor
nowatelka..
jetta...
jetta...