Wpisy 2 089 633 – 2 089 732
7 lipca 2014 21:55 → 7 lipca 2014 23:52, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Kumulacja Jokera: 450 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Witam. Zmiany w toku. Ale faktycznie na stronie głównej nie będzie towarzystkiego czatu, trzeba kliknąć w link "czat multipasko". Informacja pojawi się jeszcze za chwilę, tak aby było to oczywiste.
Agatkaa
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 184 522,30 zł
a teraz dobrze
Dobranoc wszystkim bo laptop nie wytrzymuje temperatury
Dobranoc wszystkim bo laptop nie wytrzymuje temperatury
Dopisano wygrane jokera
no wreszczieodblokowany
Neko
jocia
jocia
Podejrzewam, że ta zmiana jest WYMUSZONA przez TS.
.......................................................
.......................................................
Ao liczbach:7,8,27,28,29,i końcowych 70-kach,nie wysłale,tylko wyslalem z typowania
Mat.. .
Te nagłe zmiany nic dobrego nie wróżą.. .
Zbliża się koniec Multipasko. .
..............................................
Te nagłe zmiany nic dobrego nie wróżą.. .
Zbliża się koniec Multipasko. .
Przerwa na... .
..........................................
..........................................
Teraz na stronie startowej nie ma czatu.
Tylko są wyniki losowań, wygrane... .
Tylko są wyniki losowań, wygrane... .
Jak widzicie jest trochę zmian. Na stronie głównej jedynie informacje Lotto, natomiast czat z użytkownikami po wejściu na dodatkowy link.
Może być taka zmiana.
Tylko rzecz najtrudniejsza - trzeba się przyzwyczaić do tego eksperymentu.
Tylko rzecz najtrudniejsza - trzeba się przyzwyczaić do tego eksperymentu.
a co tu się przyzwyczajać. Wystarczy kliknąć w jeden link i jest po staremu
Ja tak sobie żartuję.. .
U mnie za oknem: +20. Może być.
.................................
.................................
Prawdopodobnie niedługo pojawi się logowanie... w praktyce po pierwszym podaniu logina i hasła będzie się już zalogowanym i znikną pola do ich wprowadzania po raz kolejny.
Logowanie wprowadzi nowe możliwości np. możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do użytkowników.
Logowanie wprowadzi nowe możliwości np. możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do użytkowników.
w tej chwili liczba osób śledzących czat mocno spadła, ale są to osoby które świadomie tu wchodzą. Poprzednio jak ktoś "przelatywał" przez stronę np. idąc do działu "WYNIKI", to trafiał na czata i był liczony.
Widać zmianę w oglądalności 25 osób teraz a wcześniej o tej porze czat oglądało kilkaset osób, oczywiście nie wszyscy brali udział, ale część wpisów była dla każdego od razu widoczna, często ja dodałem jakiś wpis pod wpływem tego co zobaczyłem, a teraz nie będzie okazji do tego, czat straci pewnie większość zasięgu
Jak pisałem wcześniej przy wchodzeniu na stronę główną np. z google.pl ktoś od razu przez moment śledził czata przez pierwsze parę sekund, nawet jeśli jego celem było coś zupełnie innego i ignorował sam czat.
stąd mocno zawyżony licznik osób, które faktycznie chciały brać udział w czacie
no ale zobaczymy w trakcie losowania... tutaj również będzie losowanie jak wcześniej. W sumie nie ma różnicy tylko trzeba kliknąć w ten link.
Brawo Pasko..dobre posunięcie.
tym "donosicielom", którzy chcieli namieszać, pozbyć się części uczestników.. JEDEN argument obaliłeś.
Dla tych, którzy faktycznie chcieli poprawy poziomu dyskusji...hm... raczej bez zmian
Ale...najważniejsze, że COŚ zmieniasz...
tym "donosicielom", którzy chcieli namieszać, pozbyć się części uczestników.. JEDEN argument obaliłeś.
Dla tych, którzy faktycznie chcieli poprawy poziomu dyskusji...hm... raczej bez zmian
Ale...najważniejsze, że COŚ zmieniasz...
ja mam np. od google licznik osób obecnych na stronie, w tej chwili pokazuje 290, z tego większość jest w wynikach multi multi.
Pasko, mysle,ze tak jest lepiej , bo czasami tylko : siąść i płakać nawet nie tylko wulgaryzmy ale i denny poziom zwykłych wpisów ..żenująca wizytówka na pierwszej stronie
no zobaczymy jak to wpłynie w najbliższych dniach na stronę... każdy ruch jest możliwy jeszcze. Zdaję sobie sprawę, że wiele osób będzie chciało powrotu do tego jak było
witajcie, czemu jest tak ze jak coś dobrze działa to usiłuje się to jeszcze poprawić co później daje odwrotny skutek do zamierzonego.
Szkoda tylko,że nie mozna osobno pisać tylko merytorycznie, bo wymiana przemysleń, pewniaków ..staje sie niemożliwa albo bezsensowna .Bo jak pisać o pewniakach między tym co kto zjadł , albo ile wypił to tak delikatnie napisałam
Właśnie to miałem na myśli, lecz myślę że spora część osób na ten czat jednak zerknęła przez te parę sekund, dlatego najświeższe wpisy miały o wiele większy zasięg niż teraz, najczęściej jednak rzeczywiście wpisy nie były stricte związane z tematem strony, lecz bardzo towarzyskie, oraz często zawierały jedynie jedno słowo, lub maksimum jedno zdanie niedbale napisane i dotyczące sfery towarzyskiej, co odpychało, ale czasem jakiś ciekawy wpis z konkretną treścią można było ujrzeć co urozmaicało korzystanie ze strony
jocia: być może będzie tak że na głównej będzie osobny czat merytoryczny dopuszczony, a nie tylko informacje od bota.
pieknaja ma rację,tak też uważam,że ważny jest poziom towarzyskiego czatu o to trzeba zadbać , bo nieprzyjemnie sie robi, jak czytam np. ile razy sie komus odbiło , z tej drugiej strony też .Żenada Niby to ludzkie,ale -bez przesady ...
Jak ja tu weszlem pierwszy raz to odrazu żucil mi się w oczy czat, zacząłem czytać i tak tu jestem parę lat już, gdyby były tylko wiadomości od bota zapewne więcej bym tu nie zajrzał. Czat jednak jest tu bardzo ważny i powinien być na głównej stronie.
neko
Ja przepraszam za to że tak długo pojawiał temat szpitala
Ale mnie naprawde sie mega nudziło, a duzo osób sie dopytywalo co tam jak tam
Ale mnie naprawde sie mega nudziło, a duzo osób sie dopytywalo co tam jak tam
Neko. Takie poważne tematy jak szpital są OK. Bardziej chodzi o problem głupkowatych wpisów na poziomie gimnazjum.
W sumie,miałem ich 102,szwagier jeżdzi po kraju to mi przywozi,bo on nie chce,ich wysyłać a jest graczem we wszystkie gry Lotto
Multipasko ma ten problem/szczęście, że na tematycznej stronie rozwinął się bardzo ogólnotematyczno-towarzyski czat, co może być pozytywną wizytówką strony lecz czasem może być też utrapieniem
jak szukasz utrapienia to wez se moją babę kawał zołzy
to jest dopiero utrapienie
zartowałem
uciekam