Wpisy 2 089 346 – 2 089 445
7 lipca 2014 16:30 → 7 lipca 2014 19:24, 100 wpisów
jocia...dziś tzn na wieczorne losowanie nie ma i dlatego mam problem, na 14 weszły 4 z 6 przeze mnie wybranych
stawiam na 51,11,27,71,22 59
zobaczymy co z tego wyjdzie
tak
zazwyczaj są od 3 - 6, na 21.40 widzę mało powtórek, ale te 3 tak mi wychodzą
zazwyczaj są od 3 - 6, na 21.40 widzę mało powtórek, ale te 3 tak mi wychodzą
widzę też 76,38 i 7 ale nie jestem ich pewna
21,51,71 jest fajna
stawiasz na jakieś powtórki ?
ok, dzięki za pomoc, muszę spadac
papa i powodzenia
papa i powodzenia
7,17,51,62,66,70,72,76,78,80,na 21:40
je tam kto
Cześć chcę zrobić skalniak w ogrodzie jakiego kształtu byście proponowali bo chyba zrobię w kształcie jaja.
masz jajcarski pomysł
Albo zrobić skalnika z oczkiem też by było ładnie co ?
Witam.
Obecny czat na stronie głównej jest niejako wizytówką strony, a jak wiadomo wizytówka to jedna z najważniejszych rzeczy.
Potrzebne są zmiany i będą zmiany. Więcej na stronie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
Chciałbym aby ilość piszących osób przyrastała (nie mylić z ilością wpisów) i będziemy działać w tym kierunku, aby czat był czat kojarzył się pozytywnie dla jak największej liczby osób.
Obecny czat na stronie głównej jest niejako wizytówką strony, a jak wiadomo wizytówka to jedna z najważniejszych rzeczy.
Potrzebne są zmiany i będą zmiany. Więcej na stronie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
Chciałbym aby ilość piszących osób przyrastała (nie mylić z ilością wpisów) i będziemy działać w tym kierunku, aby czat był czat kojarzył się pozytywnie dla jak największej liczby osób.
Jestem nowy się witam i piszę "witam,a mam pytanie dotyczące gry ts"-dostaje odpowiedź "a ty kuźwa znowu klon jakiś?" nowy sobie idzie z tej strony
Pasko>>to najśmieszniejszy żart(???) do tej pory...
a jakość...a klony(..?)
Sorry za szczerość,ale nie chce mi się ,,gadać''.................ups
dobra dobra
triset
bo spójrz na to z drugiej strony - trzynaście wpisów, powiedzmy, i zna i historię życia i życiorys zawodowy /włącznie z numerami telefonów/ prawie każdej uczestniczki/ka
triset
bo spójrz na to z drugiej strony - trzynaście wpisów, powiedzmy, i zna i historię życia i życiorys zawodowy /włącznie z numerami telefonów/ prawie każdej uczestniczki/ka
Admin>> to w końcu Ty masz wgląd w IP i wiesz kto klony produkuje.
Bardziej lub mniej zlośliwe.
Czy nie?
Bardziej lub mniej zlośliwe.
Czy nie?
Robal_36 > Ty pijesz do tematu gdy intruz faktycznie zakłada po raz drugi nick, ale to prędzej czy później wychodzi. My tu mówimy o sytuacji kiedy podobnie jak Ty i setki innych osób po raz pierwszy piszą na czacie i są faktycznie kolejnymi nowymi osobami. Statystyki pokazują, że stronę główną codziennie otwiera min. 1000 osób, które nie były tutaj nigdy.
IP nie świadczą o klonach. Te najbardziej złośliwe klony piszą tak, żeby nie było widać że są klonami. Czyli teraz zamykam laptopa i idę napisać z komórki, a potem z komórki koleżanki, a potem biorę kolejną kartę SIM którą kupiłem za 5 zł, a potem wyłączam i włączam komórkę i loguję się do T-Mobile z nowym IP, itd.
Chodzi przede wszystkim o wpisy. Jeśli klon się zaloguje i będzie grzeczny, pytał o gry liczbowe, liczby, mówił pozytywnie o ludziach, to w czym problem ???
To znaczy ,ze Tobie nie robi czy ktoś np. z pięciu rożnich kont pisze aby był tzw. słodkopierdzący?
Dobrze rozumiem?
Dobrze rozumiem?
Dzień dobry..czasami zaglądam..
Pasko.. chcesz zmian?
zlikwiduj WSZYSTKIE emotki..zostaną tylko ci, co mają COŚ do powiedzenia
Do widzenia.
Pasko.. chcesz zmian?
Do widzenia.
Pasko
istotnie
O Wielki Wodzu - wystarczająco pozytywnie, jak mniemam ?
widzisz - już tak szybko ciała, jak w /typowanie na żywo - nie dadzą, oj nie dadzą, ale dajmy sobie spokój - zobacz np. na wpisy np kol. wielce czcigodnego niskopochylonego - czy to nie nekstłan idiota pierwszej wody ? A przecież - nie jest ani wulgarny, ani zbyt napastliwy - nieprawdaż ?
istotnie
O Wielki Wodzu - wystarczająco pozytywnie, jak mniemam ?
widzisz - już tak szybko ciała, jak w /typowanie na żywo - nie dadzą, oj nie dadzą, ale dajmy sobie spokój - zobacz np. na wpisy np kol. wielce czcigodnego niskopochylonego - czy to nie nekstłan idiota pierwszej wody ? A przecież - nie jest ani wulgarny, ani zbyt napastliwy - nieprawdaż ?
dobra - siema - trolle, klony, userzy, podglądacze, gracze i typerzy - cza mi zerknąć, co w puli hula
monet jeśli ktoś wyzywa ale używa różnych ajpi to wszystko wporządku tak?
dokładnie - n i e Pasko
ale widać komuś przeszkadzało, że było widać
ale widać komuś przeszkadzało, że było widać
... a to 2089393 - czytałem - jednak w ten sposób wyeliminujesz tak z 1/3 idiotów
"monet jeśli ktoś wyzywa ale używa różnych ajpi to wszystko wporządku tak? "
A do czego Ty to podpiąles?
No bo chyba nie do mojego pytania?
A je śli to znaczy że chyba mnnie nie zrozumiałeś
A do czego Ty to podpiąles?
No bo chyba nie do mojego pytania?
A je śli to znaczy że chyba mnnie nie zrozumiałeś
jaka będzie najniższa wylosowana cyferka w multi? Macie swój typ? Mi chodzi po łysinie 7.
dotam,Holandia-Niemcy rewanż za 1974 rok.....
już nie będzie prognozy pogody ani żadnych pierdoł tylko cyferki
holandia 3 razy w półfinale i 3 razy go wygrała....1974,1978,2010
Krasnalka.
Za gorąco i są wakacje.Obsada mniejsza.
Za gorąco i są wakacje.Obsada mniejsza.
ale statystyki nie kłamią ...
2 089 400. pięknaja 2014-07-07 (18:53) verba volant, scripta manent
Dzień dobry..czasami zaglądam..
Pasko.. chcesz zmian?
Do widzenia.
Bez emotek ?