Wpisy 2 084 824 – 2 084 923
1 lipca 2014 16:04 → 1 lipca 2014 17:32, 100 wpisów
I żadnego pomysłu na wieczór też nie mam...
Jakaś niemoc mnie ogarnęła...
Jakaś niemoc mnie ogarnęła...
Maxo tak publicznie, ofen, to chcesz załatwić???
Świadków potrzebujesz?
Widzę, że nic się tutaj nie pozmieniało, a może częściej wygrane padają.. .
Maxo, jaki cały pakiet? Co to Cyfrowy Polsat z paszportem korzyści???
Hehe to nic nowego, u mnie to samo, ostatnio nawet skusiłem się posłać mini na 10 zakładów(chybił) i praktycznie w każdym zakładzie po 1 liczbie, normalnie szook!
Esco, to mini to jakaś farsa jest. Od grudnia gram wciąż tymi samymi numerkami i nawet 3/5 nie było
No widzisz, a jak czytam aktualności na lotto.pl z MM lub mini to więcej jest ludzi co trafia z własnych liczb także albo to jakieś przekręty albo na prawdę ludzie mają mega szczęście!
Maxo, ale, ale... To Ty chcesz ja chcę cosik wygrać, to bądź tak miły i wyrzuć tę lalę a ja Ci dam
Esco, albo te moje szczęśliwe numerki wcale nie są szczęśliwe a jak nie puszczę to wlecą...
KTO WYGRYWA?WIDZIAŁEŚ?PIERDZISTOŁEK Z TS ALBO RUDY DONEK ALBO POCIOTEK WYGRYWA
No cóż mogą być szczęśliwe ale nawet za 15 lat.. . ale wtedy może być za późno, bo może trafić się dzień w który tych liczb nie trafisz.
Dzisiaj skuszę się na 5-tkę, 2,19,64,68,72 ostatnio padła ona 05.03,19.03. więc może i dzisiaj padnie..
Żetta ..to bądź tak miły i wyrzuć tę lalę a ja Ci dam ...o tak mi sie to lepiej podoba
Esco, wiem i na szczęście jeszcze ceny zakładu nie podnieśli, bo by mi się już nie usmiechalo przy 6 losowaniach w tyg...
POBUDOWALI ORLIKI A POLSKIE DZIECIAKI I TAK NIE BĘDA WALIC W GAŁE -TYLKO BĘDA WALIC HAMBACZE W mACDONALDZIE
Żetta dokładnie, w ogóle teraz patrząc na te wygrane to szkoda gadać, w poniedziałek ktoś trafi piątkę i ma 195tys., a we wtorek również ktoś pośle trafi piątkę i ma 285tys. w kieszeni, ludzie nadal grają starą datą losowań w mini, bo kogo stać na codzienne posyłanie.
http://youtu.be/YWM6PoZg6ks BRAŁEŚ TUSKU OD HELMUTA WYNIESIEMY CIE NA BUTACH-A SIO PO
Zresztą teraz tylko i wyłącznie na chybił gram, nie mam czasu na siedzenie w mapach..przygotowanie do egzaminu teo.kat.B..szkoda gadać
Witajcie kochani
Teraz są takie pytania niesformułowane, że ciężko odpowiedzieć które będzie pozytywne..np. Czy możesz kierować samochód po wyrwanym zębie i znieczuleniu takie mam pytanie na płytce i są 3 odpowiedzi :
a) po godzinie
b) po 30 minutach
c) nie można w ogóle kierować
Zaznaczyłem odpowiedź A, a ma być odpowiedź C.
Policjant złapie mnie do kontroli i będzie patrzył czy miałem wyrwanego zęba? To jest normalnie porażka co się dzieje w tej Polsce..
a) po godzinie
b) po 30 minutach
c) nie można w ogóle kierować
Zaznaczyłem odpowiedź A, a ma być odpowiedź C.
Policjant złapie mnie do kontroli i będzie patrzył czy miałem wyrwanego zęba? To jest normalnie porażka co się dzieje w tej Polsce..
Troszkę późno się zapisałem na te nowe zasady, no ale cóż po malutku jakoś dam radę
pewnie c dlatego ze o wyrwania uzywaja znieczulenie a to powoduje,że Twoje reakcje są dużo opożnione.....
Esco o karwa... W czasach prehistorycznych, gdy ja zdawalam, o czymś takim nie bylo mowy...
No tak, ale znieczulenie przeważnie znika do 2 godzin, więc dlaczego już w ogóle nie można kierować danego dnia, bez przesady.. .
esco- ja kiedyś bylam zmulona dwa dni..... wiec to pewnie zależy od człowieka i rodzaju znieczulenia
Żetta, dlatego mówię teraz co się dzieje w tej Polsce to jest przerażające, w Rzeszowie zapisanych zostało 15 osób na egzamin teo.kat.B zeszłego tygodnia, przyszło 13, nie zdała ani jedna osoba, bardzo ciekawe.. . dawniej zdawalność wynosiła 8/10 osób, a teraz zaledwie 4/10 , a to co się ostatnio przydarzyło w zeszłym tygodniu to porażka.. . Niech żyje
Sorelka. Mnie wyrwali, wsiadlam w auto i pojechalam do domu... Nic kompletnie mi sie nie działo, a meczyli sie z tym zebem pół godziny bo jeden korzeń był krzywy...
Przepisy miały się natychmiast zmienić po tym jak sami instruktorzy śmiali się z pytań w bazie danych, wymiary tablic rejestracyjnych, czy wielkość drążka skrzyni biegów, takie również są pytania. Prawo o ruchu drogowym ma zamiar zmienić, że zdawalność będzie już przy 64 punktach, a nie jak dotychczas 68. Ale już w to wątpie, bo ciągle coś przedłużają i to się ciągnie i ciągnie i końca nie widać.
Esco. Zależy. Nas te parenascie lat temu na testy przyszło 20. Na plac manewrowy 18, bo 2 oblalo testy, w miasto wyjechało już tylko 8, a zadaliśmy tylko ja i jakiś chłopak... Wiec nie ma reguły.
hmmmm bo wiesz bedzie wypadek to wysiądziesz i bedziesz mierzyc tablice czy legalna
Tak stare zasady były takie, że było 500 czy 800 pytań, każda nauka prawa jazdy posiadała tą bazę pytań i dawała płyty, można było się wyuczyć na pamięć, a teraz nawet nie posiadają od roku jeszcze tych pytań, pytania są aktualnie robione na podstawie nagrań instruktorów itp.
Maxo, to śmieszne nie bylo rozerwany kącik ust i boląca przez tydzień szczęka
Esco. Nam mówili żeby nie cwaniakować. Nie trząść się jak osika, ale nie zgrywać hojraka przy egzaminatorze, bo oni tego okropnie nie lubią
Juz nic nie można przy Tobie powiedzieć/napisać se zawsze dopowiadasz
jeszcze w tym roku nie grałem kupiłem dwa zakłady dużego na chybił mam nadzieję ?? 6 zł: gdyby wszyscy tak grali jak ja to lotto by ???
Cze..\Max Ty o korzeniach zaraz pogadasz... teraz lepiej pisz jak ustawiasz dzisiaj Argentynę?
Argentina pokaze dzisiaj całe swoje oblicze ..rozpierniczy na maxa wszystko