Wpisy 2 084 324 – 2 084 423
30 czerwca 2014 20:57 → 30 czerwca 2014 21:25, 100 wpisów
2 084 313. krzysztof c 2014-06-30 (20:53)
Język polski 21% i matematyka 22% czyli za rok powtórka niestety.
oj to tak jak mówiłem na targ i do będzina
tam kupisz mature
Język polski 21% i matematyka 22% czyli za rok powtórka niestety.
oj to tak jak mówiłem na targ i do będzina
tam kupisz mature
Slawek, ja nie czułam tzw. głodu, tylko nie miałam co z rękami na początku zrobić... A potem z głupoty znow...
Sławek.
A mecz Radwańskiej oglądaliście ? Sam też w tenisa gram ale muszę jeszcze poprawić grę.
Bo gram z panem konserwatorem gdzie pracuje i nie mogę z nim wygrać. Co byście radzili żeby pokonać go ?
jetta
w tej Arce PANA
na 7 stopniu schodów na przeciw tabernakulum widać w tabernakulum świecący kamień przywieziony z księżyca przez astronautów amerykańskich którzy darowali papieżowi Pawłowi I
a ten darował naszemu papieżowi
Nasz podczas jednej z wizyt przekazał temu kościołowi SOLIDARNOŚCI i został wmurowany w tabernakulum
w tej Arce PANA
na 7 stopniu schodów na przeciw tabernakulum widać w tabernakulum świecący kamień przywieziony z księżyca przez astronautów amerykańskich którzy darowali papieżowi Pawłowi I
a ten darował naszemu papieżowi
Nasz podczas jednej z wizyt przekazał temu kościołowi SOLIDARNOŚCI i został wmurowany w tabernakulum
Już za nie cały rok matura.
krzysio c
21% i 22% oj to sie zastanów
21% i 22% oj to sie zastanów
Emeryt jak będę w okolicy, to sie tam wybiorę i zobaczę. chociaż nie wiem kiedy to nastąpi.
Krzysztof NIECAŁY, karwa, nie z przymiotnikami piszemy razem! Jak dalej tak pójdzie to i za ten niecaly rok nie zdasz
Trochę zabrakło.
Bo za szybko napisałem.
Będzie lepiej.
jettka to samo mu pisze
Kiedyś zdam e chyba.
a 21 a 22 procent to za mało
Wyjątki są, owszem, np. opisujac- Nie caly mecz, tylko połowę. Ale to już wyższa szkola wychodzi
Jak mogłem nie zdać z języka polskiego ?
krzysio c no kiedys nadzieja
lili wyłaz z fiorum
Dopóki piłka w grze ujmę to tak.
ale pirdzem ino nie fim po czym
tfuu
A wy tacy po maturze wszyscy ?
Wasyl, bo kiedyś sie ksiazki czytało, gdzie piekna polszczyzna bez bykow była, a teraz? Co oni czytaja? Streszczenia w necie naszpikowane bykami jak pole Pawlaków niewypałami
jetka dlatego pierwszy milion cza ukrasc
a mature kupic
a mature kupic
sławek ja juz po
Bo matura z polskiego to nie takie chop siup a z resztą może mi matura nie pisana ?
Idę nakarmić kota sąsiadki.
Wasyl. Ja maturę zdalam.
Prawko kupiłam
Wasyl. Ja maturę zdalam.
Prawko kupiłam
3 paróweczki
pomidorek
rzodkiewka
ogórek
papryka
sałatka lodowa
kalarepka
4 pajdy chleba
i pojedzonym
pomidorek
rzodkiewka
ogórek
papryka
sałatka lodowa
kalarepka
4 pajdy chleba
i pojedzonym
jettka ja matury nie potrzebuje na dole to silnych i głupich
a pl zdałem za 1 wszym razem tak jak ty
a pl zdałem za 1 wszym razem tak jak ty
MAX już więcej z Tobą nigdzie nie jadębo mnie karwa powykręcałotzn szyję
krzysztof c ..ale nie martw sie ze nie zadałeś ..teraz bedziesz chodził na kurs ...mechanik operator koparki ręcznej ...czy łopata ziemia powietrze i
To na razie.
mjciczne
p..x
3