Wpisy 208 380 – 208 479
13 stycznia 2011 15:32 → 13 stycznia 2011 16:31, 100 wpisów
wesoły
mów mi tu zaraz kim jesteś.....
a korn zaraz petycja do Pasko jak nie umie liczyć to... ach te chopaki!!!
mów mi tu zaraz kim jesteś.....
a korn zaraz petycja do Pasko jak nie umie liczyć to... ach te chopaki!!!dowód masz w typowaniach jakie były liczby ja już kiedys tu pisałem ze gram tylko na dwie lub trzy liczby
guzik prawda, ruszcie mozgami . milan sciemnial chyba wygral 160zl a nie 1600. jak byly tylko 94 trafienia 2/2. a on niby mial stawke 100 czy tam 10 kuponow na stawce 10. to by bylo w tabeli ponad 100 jednostek wygranych 2/2
tak własnie o to chodzi że jak ktoś wygra 10/10 stawką 10 to automatycznie bedzie w tabeli 10 x 10/10 !!!
już nie raz tak było ale w przypadku 8/8 i nikt mnie tu nie wkreci
HARTGE>>

HARTGE>> ja ci juz wczesniej przyznawal a powzyej pisalem jak bylo z ta 8/8 plusem
w tabeli sa podane ilosc trafien podstawowych czyli jak kots trafil te 2/2 x100 to w tabeli jest liczone 100
niedawno był przypadek 8/8 w tabeli było 11 wygranych 8/8 i co na drugi dzień się okazało 8/8 stawka x10 i 1 x 8/8 zwykłe

HARTGE>>

Albin nie posiadam tych wygrywających liczb dlatego się zastanawiam 

Damian , Masz racje
nie ma co czasu tracic na takich ludzi. Kazdy ma prawo wygrywac nawet miliony, ale niech milan nie pie*rzy glupot bo jesli puscil by 10kuponow ze stawka 10x to widnialoby w wygranych min 100 trafnych 2/2. I tak juz jest!
to samo z plusem jak ktos trafi 5/5 x 5 z plusem to widnieje po 5 wygranych w plusie i normalnych...
nie ma co czasu tracic na takich ludzi. Kazdy ma prawo wygrywac nawet miliony, ale niech milan nie pie*rzy glupot bo jesli puscil by 10kuponow ze stawka 10x to widnialoby w wygranych min 100 trafnych 2/2. I tak juz jest!to samo z plusem jak ktos trafi 5/5 x 5 z plusem to widnieje po 5 wygranych w plusie i normalnych...
HARTGE>> ale zeby wygrac to trzeba grac a czasmi nawet i ten 1 zaklad starszczy i to z chybika 

Resume: Konfabulacje dysortografa- niby matematyka po studiach są nieco infantylne.
ja ide sobie juz poslac, bo taka pogoda ze potem bym sie z domu juz nie ruszyl..tragedia 
no pewnie od 0 do 100%
nic złego sie nie stanie jak wyślesz he he
moja trójka 49-65-69
65-69
nic złego sie nie stanie jak wyślesz he he
moja trójka 49-65-69
65-69

to jak?? wsoły... Ty to pan kapitan, ten co tak niby spaceruje po korytarzu
a zeka w stronę.. no tam....
ostatnio zamykam drzwi zostawiam nawet klucz w zamku by pan nie dostał przeciągu od podglądania 
a zeka w stronę.. no tam....
ostatnio zamykam drzwi zostawiam nawet klucz w zamku by pan nie dostał przeciągu od podglądania 
ok!! nie będe to na portalu multipasko z mojego przybranego "syneczka" pajacykowa robiła... zachwalam chłopak urodny, mądry, bogaty, ma furę i chatę... kasiory... fiu fiuuuuuu... brać dziewczyny.. nie grymasić!!!

mag bedzie zona miała wesoło z synkiem fajny z niego chłopak od razu go polubiłam

Co ciekawe że jesteś fajny-ja wyczuwam ludzi dobry masz charakter...

tyż po mamie

dobra dobra ulka ty nie lukruj mojemu synkowi bo... jeszcze sie rozmyśli.. i co wtedy?..

dobra dobra ulka ty nie lukruj mojemu synkowi bo... jeszcze sie rozmyśli.. i co wtedy?..
wesoły pironie
na chat trzymaj gębe... nie kłap co ślina na łozur przyniesie
na chat trzymaj gębe... nie kłap co ślina na łozur przyniesie
A JESZCZE NIE LECI
A MAG.. PAMIETAJ
VERBA- MOGLIŚMY DOJŚĆ NAJDALEJ ZE WSZYSTKICH

A MAG.. PAMIETAJ
VERBA- MOGLIŚMY DOJŚĆ NAJDALEJ ZE WSZYSTKICH

1.Poprzez morza i przez Oceany
płynie statek wśród spienionych fal
A na statku chłopak zakochany
zakochany w morzu tyle lat
ref: Biała mewo leć daleko stąd,leć daleko na Ojczyzny Ląd Poleć powiedz że marynarz chwat, morze kocha od dziecinnych lat
2.Nad okrętem biała mewa leci
nad pokładem gdzieś się zerwał wiatr
A nad statkiem czarne chmury wiszą
a marynarz swą melodię gra
ref: Biała mewo leć daleko stąd,leć daleko na Ojczyzny Ląd Poleć powiedz że marynarz chwat, morze kocha od dziecinnych lat
Na Ojczystej ziemi piosnka padła
biała mewa też upadła w piach
i o marynarzu opowiada
co na morzu przeżył tyle lat

{{muzyka} taniec dla "Młodych" ok! synku leć na nauki tańca...
płynie statek wśród spienionych fal
A na statku chłopak zakochany
zakochany w morzu tyle lat
2.Nad okrętem biała mewa leci
nad pokładem gdzieś się zerwał wiatr
A nad statkiem czarne chmury wiszą
a marynarz swą melodię gra
Na Ojczystej ziemi piosnka padła
biała mewa też upadła w piach
i o marynarzu opowiada
co na morzu przeżył tyle lat

{{muzyka} taniec dla "Młodych" ok! synku leć na nauki tańca...KSIĄDZ
no musze godzić sie z tym co nie do przyjęcia
i znosić rzeczy nie do zniesienia

no musze godzić sie z tym co nie do przyjęcia
i znosić rzeczy nie do zniesienia

po ślubie to wesołego juz nie bedzie
będzie Mój Anołek warzniejszy
będzie Mój Anołek warzniejszy

ty już tak nie godej... "aniołe" bo jo jak się jej dobrze przyjrzała to taki "jakby maluśki różek zobaczyła, ale tak na 100% to jo pewna nie jest, bo ona strasznie się wtedy wierciła

Wesoły słuchasz Verby?
buhaha

głowa do góry.. będzie dobrze...