Wpisy 208 373 – 208 472
13 stycznia 2011 15:28 → 13 stycznia 2011 16:27, 100 wpisów
jak byla wygrana 8/8 stawka razy 10 z plusem to bylo w wynikach 10 i w plusie i 10 bez plusa a byla tylko jedna wygrana 1,3 mln
wesoły ty siedź na d... cicho...
ok!! wgrał to wygrał jego sprawa ja mu nie dałam kasy na gre i jej mu nie zabiorę!!! a ty korn x jeszcze

ok!! wgrał to wygrał jego sprawa ja mu nie dałam kasy na gre i jej mu nie zabiorę!!! a ty korn x jeszcze

masz racje robal
jak podważono kiedyś moją wygraną to dałam foty w profilu... ok!!! milanie wstawiaj kupony na profil........
jak podważono kiedyś moją wygraną to dałam foty w profilu... ok!!! milanie wstawiaj kupony na profil........mag .. ja jestem lepszy od ac milana
bo ja jestem .....................zgadnij kto? nerwusko!!!

bo ja jestem .....................zgadnij kto? nerwusko!!!

z kogos gatki jak ktoś wygra 10/10x25 zł to na wygranych bedzie 10 osób ?
wesoły
mów mi tu zaraz kim jesteś.....
a korn zaraz petycja do Pasko jak nie umie liczyć to... ach te chopaki!!!
mów mi tu zaraz kim jesteś.....
a korn zaraz petycja do Pasko jak nie umie liczyć to... ach te chopaki!!!dowód masz w typowaniach jakie były liczby ja już kiedys tu pisałem ze gram tylko na dwie lub trzy liczby
guzik prawda, ruszcie mozgami . milan sciemnial chyba wygral 160zl a nie 1600. jak byly tylko 94 trafienia 2/2. a on niby mial stawke 100 czy tam 10 kuponow na stawce 10. to by bylo w tabeli ponad 100 jednostek wygranych 2/2
tak własnie o to chodzi że jak ktoś wygra 10/10 stawką 10 to automatycznie bedzie w tabeli 10 x 10/10 !!!
już nie raz tak było ale w przypadku 8/8 i nikt mnie tu nie wkreci
HARTGE>>

HARTGE>> ja ci juz wczesniej przyznawal a powzyej pisalem jak bylo z ta 8/8 plusem
w tabeli sa podane ilosc trafien podstawowych czyli jak kots trafil te 2/2 x100 to w tabeli jest liczone 100
niedawno był przypadek 8/8 w tabeli było 11 wygranych 8/8 i co na drugi dzień się okazało 8/8 stawka x10 i 1 x 8/8 zwykłe

HARTGE>>

Albin nie posiadam tych wygrywających liczb dlatego się zastanawiam 

Damian , Masz racje
nie ma co czasu tracic na takich ludzi. Kazdy ma prawo wygrywac nawet miliony, ale niech milan nie pie*rzy glupot bo jesli puscil by 10kuponow ze stawka 10x to widnialoby w wygranych min 100 trafnych 2/2. I tak juz jest!
to samo z plusem jak ktos trafi 5/5 x 5 z plusem to widnieje po 5 wygranych w plusie i normalnych...
nie ma co czasu tracic na takich ludzi. Kazdy ma prawo wygrywac nawet miliony, ale niech milan nie pie*rzy glupot bo jesli puscil by 10kuponow ze stawka 10x to widnialoby w wygranych min 100 trafnych 2/2. I tak juz jest!to samo z plusem jak ktos trafi 5/5 x 5 z plusem to widnieje po 5 wygranych w plusie i normalnych...
HARTGE>> ale zeby wygrac to trzeba grac a czasmi nawet i ten 1 zaklad starszczy i to z chybika 

Resume: Konfabulacje dysortografa- niby matematyka po studiach są nieco infantylne.
ja ide sobie juz poslac, bo taka pogoda ze potem bym sie z domu juz nie ruszyl..tragedia 
no pewnie od 0 do 100%
nic złego sie nie stanie jak wyślesz he he
moja trójka 49-65-69
65-69
nic złego sie nie stanie jak wyślesz he he
moja trójka 49-65-69
65-69

to jak?? wsoły... Ty to pan kapitan, ten co tak niby spaceruje po korytarzu
a zeka w stronę.. no tam....
ostatnio zamykam drzwi zostawiam nawet klucz w zamku by pan nie dostał przeciągu od podglądania 
a zeka w stronę.. no tam....
ostatnio zamykam drzwi zostawiam nawet klucz w zamku by pan nie dostał przeciągu od podglądania 
ok!! nie będe to na portalu multipasko z mojego przybranego "syneczka" pajacykowa robiła... zachwalam chłopak urodny, mądry, bogaty, ma furę i chatę... kasiory... fiu fiuuuuuu... brać dziewczyny.. nie grymasić!!!

mag bedzie zona miała wesoło z synkiem fajny z niego chłopak od razu go polubiłam

Co ciekawe że jesteś fajny-ja wyczuwam ludzi dobry masz charakter...

tyż po mamie

dobra dobra ulka ty nie lukruj mojemu synkowi bo... jeszcze sie rozmyśli.. i co wtedy?..

dobra dobra ulka ty nie lukruj mojemu synkowi bo... jeszcze sie rozmyśli.. i co wtedy?..
wesoły pironie
na chat trzymaj gębe... nie kłap co ślina na łozur przyniesie
na chat trzymaj gębe... nie kłap co ślina na łozur przyniesie
A JESZCZE NIE LECI
A MAG.. PAMIETAJ
VERBA- MOGLIŚMY DOJŚĆ NAJDALEJ ZE WSZYSTKICH

A MAG.. PAMIETAJ
VERBA- MOGLIŚMY DOJŚĆ NAJDALEJ ZE WSZYSTKICH

1.Poprzez morza i przez Oceany
płynie statek wśród spienionych fal
A na statku chłopak zakochany
zakochany w morzu tyle lat
ref: Biała mewo leć daleko stąd,leć daleko na Ojczyzny Ląd Poleć powiedz że marynarz chwat, morze kocha od dziecinnych lat
2.Nad okrętem biała mewa leci
nad pokładem gdzieś się zerwał wiatr
A nad statkiem czarne chmury wiszą
a marynarz swą melodię gra
ref: Biała mewo leć daleko stąd,leć daleko na Ojczyzny Ląd Poleć powiedz że marynarz chwat, morze kocha od dziecinnych lat
Na Ojczystej ziemi piosnka padła
biała mewa też upadła w piach
i o marynarzu opowiada
co na morzu przeżył tyle lat

{{muzyka} taniec dla "Młodych" ok! synku leć na nauki tańca...
płynie statek wśród spienionych fal
A na statku chłopak zakochany
zakochany w morzu tyle lat
2.Nad okrętem biała mewa leci
nad pokładem gdzieś się zerwał wiatr
A nad statkiem czarne chmury wiszą
a marynarz swą melodię gra
Na Ojczystej ziemi piosnka padła
biała mewa też upadła w piach
i o marynarzu opowiada
co na morzu przeżył tyle lat

{{muzyka} taniec dla "Młodych" ok! synku leć na nauki tańca...KSIĄDZ
no musze godzić sie z tym co nie do przyjęcia
i znosić rzeczy nie do zniesienia

no musze godzić sie z tym co nie do przyjęcia
i znosić rzeczy nie do zniesienia

po ślubie to wesołego juz nie bedzie
będzie Mój Anołek warzniejszy
będzie Mój Anołek warzniejszy

buhaha

głowa do góry.. będzie dobrze...