Wpisy 2 081 245 – 2 081 344
26 czerwca 2014 14:14 → 26 czerwca 2014 19:15, 100 wpisów
no to idziesz ostro
Tczewianka... .
Brawo.
..................................
Brawo.
..................................
no to stawka podstawowa z BB ?
TREBEL 441 ZETA
parki po 45 ...bajecznie
TREBEL 441 ZETA
parki po 45 ...bajecznie
Na przykładzie Tczewianki widać, że nie warto grać w wynalazki TS.
................................................
................................................
tak,gram z BB
Wędruś,ale ciężko rzucić MM
Dziś nadal Księżyc zbliżający się do nowiu w Bliźniętach
Mój ulubiony astrologiczny magik dał takie liczby :
Bliźnięta 43,12,17,15,29,23 czyli 4/6
Mój ulubiony astrologiczny magik dał takie liczby :
Bliźnięta 43,12,17,15,29,23 czyli 4/6
wedrowco dokładnie tak jak piszesz
na szczęście tu też coś wchodzi
dzięki
liczby ukradłem m.in. od gonzagi z czata 9-50; bolka 1-29, 11 od chyba tianszi, nie weszło 19 od ryszarda i 58-mój typ
no i plus też nie wszedł
liczby ukradłem m.in. od gonzagi z czata 9-50; bolka 1-29, 11 od chyba tianszi, nie weszło 19 od ryszarda i 58-mój typ
no i plus też nie wszedł
jociu
witajcie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
Gracz z miejscowości Tarnów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Szybkie 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Sokółka wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Bitwa morska
KTOŚ W ZDRAPKACH MA FUKSA NA 3 TAKIE SAME KWOTY ZAJEBISTA WYGRANA-A JA W PENSJI MIAŁEM 4 LICZBY WYGRYWAJĄCE CZYLI JAKBY 4 WYGRANE NA LOSIE ,ZASZALAŁEM MYŚLAŁEM ŻE CHOCIAŻ 1Z 4 BEDZIE KASIASTA-A TU.....4 RAZY 10 ZŁ -QURWICA JEDNA NIBY FART,A NIEFART
ja tak mia miałem w srebro i złoto cztery razy wygrane na jednym losie i każda po 2zł też myślałem że chociaż jedna będzie coś warta a tu d.....
4 z 5 trafione, 3 z 4 trafione i 3 z 7 weszło
Drapek, też miałem 7/9 ale pare lat temu kiedy było 150zł ale dałem stawka x 2 i tez 300zł wpadło to czasy kiedy jeszcze było tanio i wesoło,nawet stawkami x 10 się puszczało
dzięki
ja praktycznie codziennie mam 1 zakład 9/9 więc się należało, a ostatnie 7/9 było chyba ze 3lata temu na liczby z sufitu, a dziś nakradłem
9,50-gonzaga z nocnego czata
1,29-bolek31 z jego żelaznej trójki
11-hekate(a nie tianszi jak wcześniej pisałem) z tematu forum-pewniak jedna liczba
19-ryszard z gr. xxx
23,58,76-moje typy
jutro liczę na powtórkę z rozrywki
ja praktycznie codziennie mam 1 zakład 9/9 więc się należało, a ostatnie 7/9 było chyba ze 3lata temu na liczby z sufitu, a dziś nakradłem
9,50-gonzaga z nocnego czata
1,29-bolek31 z jego żelaznej trójki
11-hekate(a nie tianszi jak wcześniej pisałem) z tematu forum-pewniak jedna liczba
19-ryszard z gr. xxx
23,58,76-moje typy
jutro liczę na powtórkę z rozrywki
Jak ci wypłacą te 300zł to przez tydzień nawet na trójki nie będa mieć
niedawno 4/5 w keno-18zł w markiecie wypłacałem i sklepowa się burzyła że z kasy alkoholowej musi wypłacić, bo jeszcze totków nie sprzedała
nigdzie nie ma ruchu ludzie przestają grać a na pewno ograniczają się,pani która siedzi w kolekturze gdzie ja zachodzę a siedzi tam od lat chce zrezygnować nawet nie ma 300 zł utargu a dostaje 6 procent czyli siedzi od 8:00 do 14:00 albo od 14:00 do 20:00 i jak jest w kasie 300 zł to zarobiła gdzieś 18 zł za 6-godzin
idę tam do kuchni- mój chybik mini 28-30-31-34-42
a mm 1,13,24,28,37,58,65,66,76- moje własne typy bez liczb kradzionych
a mm 1,13,24,28,37,58,65,66,76- moje własne typy bez liczb kradzionych
u mnie to jak nie ma z kasy ts to idzie do kasy na kosmetykach i zawsze coś wyszarpie
marcinek/jak mają ludzie grać kiedy nawet dużyyy lotek zaczyna przypominać parodię z tymi wygranymi
marcinek ale jak jest kumulacja to utarg znacznie rośnie; wiadomo samodzielne kolektury to mały procent; większość jest po sklepach/kioskach jako dodatek
Drapek czemu grasz na 9 liczb zamiast na 10?i grasz o maksymalna wygrana wowczas.gratki za wygrana 7/9 i prosze o precyzyjna odpowiedz
trisio żadnej parodii nie ma- poprostu 4zł za jedno okienko to drogo, cały kuponiaszek 24/32z+ czyli flaszka
no właśnie niedługo pozamykają żółto niebieskie budki które stoją od lat i maszynki będą wstawiać do sklepików,stacje paliw itd;
damian dzięki, a precyzyjna odp. jest taka: zazwyczaj gram z + i jak w 10/10 trafisz 6/10+ masz 36zł,a w 9/9 jak trafisz 6/9+ masz 122zł - więc grając na 9/9z plusem liczę właśnie na atrakcyjne wygrane(oczywiście wtedy gdy trafisz plusa); sam wiesz 7/9+ =900zł; 7/10+ =380zł
trisio ale w de jak padną niskie liczby to czwórka też jest nisko płatna
dawniej czesto coś wpadało nie wiele ale,zawsze na następny kuponik było była to zabawa a teraz koniec imprezy
jak chodziłem dom liceum, to stać mnie było na cały kupon dużego-kalkowy jeszcze i chyba 6 zakładów na nim było; a tera 6zał. to 18zł, czyli 9vipów
w de za trójkę można mieć 8 a nie raz 14-eu
Ponoć V.I.P będzie kosztował 0,99gr bo zmiana puszki na woreczek
drapek to z czym ja skup złomu pójde
na skup miało byc
to ja bez słomki poproszę jakoś dam rade
Drapek masz prawo grac jak uwazaszi masz w tym racje.tylko nigdy nie trafisz glownej wygranej i bonusa.....poprostu nie dajesz szansy gry o ta maksymalna wygrana a mysle ze w tych grach o to wlasnie chodzipozdrawiam
powodzenia wieczorkiem życzę
idę do biedronki
idę do biedronki
może ta już też można puścić kuponik
tylko za vipy
Sędzia faulował zawodnika.
Trisio.
Sędziemu wszystko wolno.nawet zapieprzyć mecz.
Trisio.Nie kibicujesz ?
Wiadomo.
emerytka 46 , trisetum
albinlotto