Wpisy 207 833 – 207 932
12 stycznia 2011 15:11 → 12 stycznia 2011 18:05, 100 wpisów
wesoły a lubisz tak?
czy wymyślili już tabletki, albo jakieś kropelki na pożucenie hazardu

wesoły z przodu
to zadna przyjemnosc dla faceta dlatego sie dziwie
JEstes MASOCHISTA??????
to zadna przyjemnosc dla faceta dlatego sie dziwie
JEstes MASOCHISTA??????co ty nie powiesz wesoły... kolegę!!! to uważaj, jeden tu maił za szefa przyjaciela i co olał go nie mały a wielkim ciurem 

Wesoły uważaj na siebie ....ja nie wiem co Ty za masochistyczne tańce odprawiasz ale nie wnikam

ja bym się napił kawusi
z przodu
nie tudno się domyśleća kolegę kierownika nie raz bym pobił buhaha

nikczemnick mi też zrób

dzięki korn
dzięki mag..
bez kawy zaraz zasnę a jeszcze 11 minut pracy
wesoły no to jak jedziesz do dziewczyny no to ona napewno sie domysli
Miłej zabawy
Miłej zabawy
ps Wesoły tylko nie zapomnijj o niej o jej ;;przodzie;;

Czytam. I już ma chęci. Lubieżnie i oblesnie rechotając podjąłem decyzję. Idę też po filiżankę herbaty.
ojciec uspokój sie
sam9 i co??23 wczoraj wlazła w lotto, dziś ta cholera w mm i ośmieliła się jeszcze zostać plusem!!!!!
pa sam9 powodzenia

pa sam9 powodzenia

Wesoły bo fantazja jest od tego by sie bawic na całego

ty k..................................................................................................................................................................................................................................

wesoły masz jechać to jedź
Ty ojciec nie pisz tu głupot.. skup się lepiej na liczbach i wygranej, inaczej zawsze będziesz dostawał od szefa bury....

Ty ojciec nie pisz tu głupot.. skup się lepiej na liczbach i wygranej, inaczej zawsze będziesz dostawał od szefa bury....

ojciec ty normalny to chyba nie jestes?
wątpie żeby ciebie jakaś pokochała wogule to s***alaj i nie prubój juz nic więcej pisać

ja nie dostalem od szefa bury, tylko mnie zdenerwował, ja swoje obowiazki wykonuje dobrze w pracy, tylko ten pajac nic nie robi.
Kup mu nervosol.
Mi też, moi byli już pracownicy kupili.
Podziało. Choc nie piłem.
Mi też, moi byli już pracownicy kupili.
Podziało. Choc nie piłem.
tak dziwni ludzie są, nawet blisko nas i na zdjęciu też dziwnie wychodzą. Zobaczcie na dole strony.

Rynek Pewniaków się sprawdza.Ogranicza prawdopodobieństwo i to sporo. Zwykle masz 1 do czterech aby trafić jednego Pewniaka. A tu masz przeważnie 1 do 3. Kłopot w tym, że zwykle wybieram te liczby które nie padną.
ULA Zobacz to http://www.youtube.com/watch?v=1ENZlFMI8d8&feature=aso
elos 

jak tam wygrane??????
no szkoda że tak mało płacą
A ty cos ostatnio unikasz .......
A ty cos ostatnio unikasz .......nie
Dorcia Słoneczko moje

Dorcia Słoneczko moje

ojciec 

pozwól ze przemilczę .
ojcie co słychać?????
ja byłam na koncercie
i bujam sie dalej ........
ojcie co słychać?????
ja byłam na koncercie

i bujam sie dalej ........
Ale ich tępota nie zna granic. Więc dla DARKA i dla KRZYŚKA żółte kartki blokuję was 

U mnie nic ciekawego, jeszcze nikt mnie nie zabił. Jakoś żyje, ale słyszałem że szykuje sie na mnie zamach.
a ja mam świetny początek roku.....
oby tak dalej
oby tak dalej
ja dzisiaj z tych cos wybiore: 2,4,22,35,36,42,61,71,72,78. albo zagram,zeby wpadlo 8/10 

A może 12-ka?Co myślicie?

Ojciec,czy te kłótliwe bużki to dla mnie?
srać na wszystko. Anulowali mi gnoje zamówienie w plusie, *** wie czemu i jeszcze jakąś kaucje naliczyli, co za syf.

ojciec
ktoś chce?

Czarodziejka