Wpisy 2 078 080 – 2 078 179
22 czerwca 2014 01:02 → 22 czerwca 2014 01:43, 100 wpisów
Lila..zimno ci nie jest
Lila...zimno jak uj
Lila...a wyć umiesz
Lila...jeszcze troszkę i wejdę
profesorze ja spokojny człowiek ale jak trzeba to i przy***ić umiem tak,że pacjent z butów wyskakujeale wiesz jak jest,człowiek dorósł t sie opamietał z deka
Lila...wiem ok
https://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI caro emerald
Lila..nie daj sobie wskoczyć na glowe
odrazu wyp****j z grubej rury
profesorze na głowę mogą mi wskoczyć moje dzieci a reszta to źle może na tym wyjśc
Lila..no i pewnie ze tak
jociamy takie dziwne jakies ,ja tłusta świnia Ty znowu niedożywiona ,to nam tylko szczekanie zostaje
Lila..a poczekaj luknę jeszcze raz
jak ja jestem to ciebie nie ma,tylko w gębie do innych jesteś cwany
jocia taaa zajebiście przystojny.Wary po cyc,cyc po wary ,wary po kolana
Lila...spoko loko nic się nie cofnęlo poszlo wpizdu
jocia wkierwiaja mnie takie ciołki,ma coś do mnie niech pisze prosto z mostu i podyskutujemy na dany temat a nie mi KG zaśmieca
zauważyłam,że w sumie tu nikt do nikogo nic nie ma,wszyscy sięśmieją typują,żartują,dopóki sie nie pojawi jakaś menda i nie zacznie szykać dziury w całym.
nikt nie szuka dziury w dupie bo nikogo prywatnie nikt nie interesuje,chcą to się na @ FB albo NK pikają i dyskutują a Ci którzy szukają dymu,to zazwyczaj chcieliby wszystko wiedzieći nawet wiedzą więcej niż sami zainteresowani na swój temat
i tu napiszę wyraźnie tak jak Ulka na mój temat że niby nie mam dzieci bo nie wkleiłam ich zdjęć na fb
Lila...spoko nie ma zadniej mendy w tym czsie
Lila..nic nie pokazuj powiedz pokazywałam jak mała bylam
profesorze ja tam nie wiem jak inni ale ja nic nie pokazywałam nawet jak mała byłam
Lila...
jocia....te wszystkie wiecznie zaczepki do mnie to naweet mnie już nie wkurzają tylko bawią
jest spoko
Mnie juz tez, ale wcześniej przezywałam i to bardzo.. bo... , ale doszłam do wniosku, że nie są aż tacy jak się wydawało drzewiej
ale szpiedzy są sledzą
Lila...dobranoc
jocia nie pisz DRZEWIEJ bo podejrzewam,że ponad połowa nie wie o co loto
ja też spadam
jocia....
Witam Wszystkich
Tego typu zachowania są wyrazem frustracji,
która może byc spowodowana kłopotami z
własną osobowością.
Tego typu zachowania są wyrazem frustracji,
która może byc spowodowana kłopotami z
własną osobowością.
mAster podejrzewam,że żadno z nas nie ma problemu z osobowością a jak ty masz to już nie nasz problem
master tyle sosobowości co ma pochylony to nam się nawet nie śniło