Wpisy 2 077 357 – 2 077 456
21 czerwca 2014 19:30 → 21 czerwca 2014 20:12, 100 wpisów
idę za nim się ihahaaha rozkręci. Bo ma jej mózg jest o jeden zwój mniejszy od mózgu kury
uważaj bo kobyła ci takiego kopa może za***ć,że nie będziesz wiedziała MADZIU jak masz na imie
Robal_36
lila podobno to nie madzia..... coż imię można zmienić zawsze....
czekam, ale nie masz odwagi się pojawić ihaahaha potataj-prrrrrrrr
Lilawysłana
MaTq
chyba cię pogięło żebym ja się jeszcze do ciebie fatygowałaprzyjedż ty,będzie bardzo szybko
Kobyła potataj Goliat też był większy. Czekam ihahahah.
Właśnie szpanero, jak masz stracha to siedź cicho. Zrozumiano?
Właśnie szpanero, jak masz stracha to siedź cicho. Zrozumiano?
Tak się kończy Twoje straszenie. Wpadnij na osiedle to Cię podpicujemy
potataj ty się samastracha? Nie narodził sie jeszcze taki który by mi zaszkodziłdostałabyś 3 szybki nawet nie zdążyłabyś się mazepo oblizać.
ty z tym twoim osiedlem i zulami do bicianie strasz nie strasz bo się zesraszkrowa która dużo ryczy mało mleka daje.Straszysz mnie jakimś osiedlem? NIe stać cię samej na odwagę?
dostałabyś takiego kopa w dupę że tydzień matka by cię w locie karmiła
zabki z ziemi pooglądaj jeszcze baśnie z mchu i paproci bo w realu nie byłoby z ciebie co zbierać
krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Właśnie ryczysz i mleka nie dajesz. Niegroźny piesku raczej koniku. Tylko mocna w gębie nic więcej. Ihahaha
co ty potrafisz? Tylko ihahahha prrrrr a nazad znasz takie słowo?Tak się będziesz nazad z wedzidłem cofac ,że na własnym gównie sie zabijesz.
ja na ciebie czekam od lat i jakos nie przyjeżdżaszstrach to*** wymyslił
sorelka za głupia jest i za cykor,mocna tylko na czacie a w realu gacie posrane
Monet mój mąż obtawił że Argentyna wygra,to jemu póki co wystarczył by jeden,ale chyba nici z tego
wujek bo zasłużyłeś,widziałeś jak się MaTq ze mnąprzywitał a jak ty??/
mój a mąż napisałam Piotrze,a nie wspólny z kochankami zawieruchacha
Monet to już chyba zaawansowane,ja się kompletnie na tym nie znam,a mój mąż to tak dla sportu
Monet jeszcze tylko 2wczoraj odstęp między jedną bramką a drugą był ok.66sekund,ale nie powiem w którym meczu
nowatelko>> nie ma takiej opcji. Ale przynajmniej Twój mąz wygrał.
Ja sobie odbije na Niemcach..
Ja sobie odbije na Niemcach..
Monet jeszcze nie wygrał,bo ma 3mecze na jednym kuponie,jeszcze musi wygrać Bośnia i Niemcy,ale może być ciężko,a i tak kurs taki że nie wiem czy to miało sens
Lila.. .
................................................
................................................