Wpisy 2 077 308 – 2 077 407
21 czerwca 2014 19:05 → 21 czerwca 2014 19:43, 100 wpisów
Sorelka właśnie zajmij sie swoimi dziećmi, a nie wyżywaniem sie na niewinnym człowieku.
sorelko, będe sie ciepie czepiać jak sie nie odwalisz od krzysztofa
Martusiu Twój portal też nie, a za znęcanie się nad chłopakiem w sieci również możesz beknąć
przyczepiłaś się do tego krzysztofa jakby był Twoim workiem treningowym. Masz problem to poradnia czeka. Nikt nie widzi, że chłopaka ta baba prześladuje?
Może go podrywa.. i wstępnie go dociera a Ty nirvana się wcinasz i wkładasz kija w szprychy.
Ale mnie Argentyńcy wcurwiają!!!!!!!!
Ale mnie Argentyńcy wcurwiają!!!!!!!!
Sorelko,myślę,że rzeczywiście trochę przesadzasz...Ludzie są różni i nie powinniśmy z nikogo szydzićKtoś Tu kiedyś napisał coś o Krzysztofie i jeśli to prawda to dajmy mu spokój
nirwana .. rzeczywiście masz ciekawe zajęcie.... notuj dalej co kto i kiedy o kim powiedizał
Pewnie to nic nie zmieni ale grzecznie zapytam..
Za co? ( )
Nic nie uważam.To był żart. Nie ma powodu żeby robić dym.
Za co? ( )
Nic nie uważam.To był żart. Nie ma powodu żeby robić dym.
Przecież trzeba mieć zero współczucia.Zero emoatii Prześladuje go zwyczajnie. A może hipoteza. On jest ze szkoły specjalnej? co wtedy? A jak sobie chłopak coś zrobi? Kto za to poniesie odpowiedzialność?
...,,Być tu,to jakby słuchać kłótni rybek w akwarium o to,która dziś będzie spała na suchym,,-to nie moje słowa,to ,,Kolekcjoner Absurdu ,,wymyślił.
Dobry wieczór wszystkim
2 077 328. nirwana 2014-06-21 (19:24)
Monet to z miłości
Aaa jak tak to lej! mogę nawet kajdanki sobie założyć..
Monet to z miłości
Aaa jak tak to lej! mogę nawet kajdanki sobie założyć..
Lilato Ty już wygrałaś?że tak puszczasz
idę za nim się ihahaaha rozkręci. Bo ma jej mózg jest o jeden zwój mniejszy od mózgu kury
uważaj bo kobyła ci takiego kopa może za***ć,że nie będziesz wiedziała MADZIU jak masz na imie
Robal_36
lila podobno to nie madzia..... coż imię można zmienić zawsze....
czekam, ale nie masz odwagi się pojawić ihaahaha potataj-prrrrrrrr
Lilawysłana
MaTq
chyba cię pogięło żebym ja się jeszcze do ciebie fatygowałaprzyjedż ty,będzie bardzo szybko
Kobyła potataj Goliat też był większy. Czekam ihahahah.
Właśnie szpanero, jak masz stracha to siedź cicho. Zrozumiano?
Właśnie szpanero, jak masz stracha to siedź cicho. Zrozumiano?
Tak się kończy Twoje straszenie. Wpadnij na osiedle to Cię podpicujemy
potataj ty się samastracha? Nie narodził sie jeszcze taki który by mi zaszkodziłdostałabyś 3 szybki nawet nie zdążyłabyś się mazepo oblizać.
ty z tym twoim osiedlem i zulami do bicianie strasz nie strasz bo się zesraszkrowa która dużo ryczy mało mleka daje.Straszysz mnie jakimś osiedlem? NIe stać cię samej na odwagę?
dostałabyś takiego kopa w dupę że tydzień matka by cię w locie karmiła
zabki z ziemi pooglądaj jeszcze baśnie z mchu i paproci bo w realu nie byłoby z ciebie co zbierać
krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Właśnie ryczysz i mleka nie dajesz. Niegroźny piesku raczej koniku. Tylko mocna w gębie nic więcej. Ihahaha
co ty potrafisz? Tylko ihahahha prrrrr a nazad znasz takie słowo?Tak się będziesz nazad z wedzidłem cofac ,że na własnym gównie sie zabijesz.
ja na ciebie czekam od lat i jakos nie przyjeżdżaszstrach to*** wymyslił
sorelka za głupia jest i za cykor,mocna tylko na czacie a w realu gacie posrane
Monet mój mąż obtawił że Argentyna wygra,to jemu póki co wystarczył by jeden,ale chyba nici z tego