Wpisy 2 075 178 – 2 075 277
19 czerwca 2014 00:01 → 19 czerwca 2014 09:35, 100 wpisów
Cześć jaki samochód kupić sobie bo się zastanawiam aha nie za drogi.
Do 3000 zł.
Jaki kupić ?
http://allegro.pl/porsche-cayman-s-pierwszy-wlasciciel-full-i4307429470.html może kiedyś o jak wygram w końcu w Mini Lotto albo Keno
http://otomoto.pl/porsche-911-991-C26554500.html
A co byś na po9czątek radził kupić ? Coś z Mercedesów, BMW czy coś innego ?
Początek.
http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-180-klima-C33476892.html na takim myślałem.
krzysztof c tym mercem przejedziesz co najwyzej pare metrow
Cześć wszystkim
Jestem w gościnie u przemiłych znajomych , więc ..i gościnnie z netu korzystam
Jestem w gościnie u przemiłych znajomych , więc ..i gościnnie z netu korzystam
Miłego słonecznego świątecznego dnia , wysokich wygranych i dobranoc
jocia gościna
jocia jak by to bylo 10/10 i nie wyslane to pewnie murowany zawal na szczescie nie typuje powyzej 7 skreslen(obecnie) bez wysylania
i to z + wpadlo te 7/7
Witam.Ale dobry mecz,kolejny tego dnia.Holandia,Chile,teraz-Chorwacja.Same emocje i do tego....Wprost..Mundial jest super.Dobranoc i efektywnych typowań
Jeszcze na dobranoc pioseneczka lub wierszyk-jak kto woli.,,Ojciec Wirgiliusz uczył dzieci swoje,a miał ich wszystkich sto dwadzieścia troje.Hejże dzieci,hejże ha!Róbcie wszystko ,co i ja!,,...I.-Zdrowe podejście do życia to podstawa.Dużo
witam z rana w poranek
dzisiaj żółte budy zamknięte, tylko stacje zostały, nie gram dzisiaj, tylko kupony w dużego mam
dzisiaj żółte budy zamknięte, tylko stacje zostały, nie gram dzisiaj, tylko kupony w dużego mam
witam
Cześć jaką byście mi zaproponowali otworzyć działalność w domu od drogi ? Myślałem nad barem dobry pomysł a obok jest szkoła podstawowa. Za pomysły dziękuje.
A inne pomysły ?
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/fotoo.pl-zdjecia-files-2010-03-d50e3b88.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/fotoo.pl-zdjecia-files-2010-03-d50e3b88.gif
emerytkatriestum krzysztof
Krzysztof
Trisio.
Trisio.
Gaja.Dzień dobry.
------
................................
<< Dzień dobry >>
................................
<< Dzień dobry >>
Trisetum.. .
...................................
...................................
WN.
Loteriada.
Emerytka.. .
..................................
..................................
Gaja.. .
...............................
...............................
Trisio.
Taaaaaak.Mnie tylko skuterek do szczęścia jest potrzebny.
Taaaaaak.Mnie tylko skuterek do szczęścia jest potrzebny.
Trisio.
Najpierw by było bum,bum do brum już by nie doszło.
Najpierw by było bum,bum do brum już by nie doszło.
gaja
Mam z chybika tak śliczne liczby do mini,że 5/5 murowane
01,02,03,04,09
01,02,03,04,09
Dobre.
Lotto.de
Nie było wczoraj szóstki. Kumulacja ... 5 o0o o0o euro.
................................................................
Nie było wczoraj szóstki. Kumulacja ... 5 o0o o0o euro.
................................................................
Jackwar
Dopiero wieczorem w domu spojrzałam.
Dopiero wieczorem w domu spojrzałam.
To Monet ma szansę w lotto de.
Trisio.
Powodzenia.
Powodzenia.
Swoją drogą to ci nasi dziennikarze to też się nadają do d.
nie potrafią zadawać pytania
Jedynie Monika Olejnik potrafiła zadać celne pytanie na które premier zamilkł na chwilę
nie potrafią zadawać pytania
Jedynie Monika Olejnik potrafiła zadać celne pytanie na które premier zamilkł na chwilę
Jackwar Monika to sie dopiero obudziła, bo do tej pory była bezkrytyczna w stosunku do rządu, łamała naczelną zasade dziennikarstwa mianowicie nie była obiektywna...
cała ta polityka to dno i wodorosty...myslą tylko o tym jak sobie kieszenie napchać...
Jackwar.. .
............................................
............................................
prawda jest taka
taśmy były rok temu nagrane - wykorzystano teraz
redakcje finansuje zagraniczny koncern
Belka się naraził w raz premierem koncernom zagranicznym
zabierając kasę z OFE i zmieniając ustawę Bankową która uniemożliwiła by zarabianie zagranicznym bankom na obsłudze obligacji Polskich
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASĘ
taśmy były rok temu nagrane - wykorzystano teraz
redakcje finansuje zagraniczny koncern
Belka się naraził w raz premierem koncernom zagranicznym
zabierając kasę z OFE i zmieniając ustawę Bankową która uniemożliwiła by zarabianie zagranicznym bankom na obsłudze obligacji Polskich
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASĘ
gaja , polityka jest ciekawa ale jak się zajmują ludzie którzy na niczym się nie znają i by dodać sobie pewności posługują się słownictwem z rynsztoku to mamy taki efekt
jackwar, masz racje, ja sie interesuje polityką ale to co sie teraz wyrabia sprawiło ze mam dosc...nie jestem zdeklarowana politycznie niemniej jednak dziwi mnie to, jak media jednym potrafią wybaczac duze błędy a innym wytykają najmniejsze...dopiero teraz jak sprawa dotknęła bezposrednio dziennikarzy to jest wielkie oburzenie...
Tusk mając do tej pory 3/4 mediów za sobą czuł sie bezkarny, nie musiał nic robić, wystarczyło ze straszył Pis-em....
dobra kończe juz te swoje smętne wywody, zycze Wszystkim powodzenia w losowaniu...
Agatka.. .
......................................
......................................
gaja , masz rację ale ty widzisz to jak zwykły Polak , ja staram się to widzieć zakulisowo . Niestety za wszystkim zawsze stoją ludzie z kasą . Niestety , większość polityków jest w rękach jednego banku z Londynu , wystarczy zobaczyć że Kwaśniewski zarabiał w tym banku , Gronkiewicz była tęż tam w Londynie , , premierzy Bielecki , Marcinkiewicz też , wice minister skarbu Aldona Kornasiewicz która prywatyzowała PZU i domy centrum oraz inne firmy ,Też tam była . Wszyscy pracowali tam jako dyrektorzy Banku na kraje wschodnie tylko że obok mieli inne gabinety takich dyrektorów z innych kraji . Niestety , mamy skorumpowanych polityków .