Wpisy 2 070 544 – 2 070 643
12 czerwca 2014 10:53 → 12 czerwca 2014 14:30, 100 wpisów
Coś mi się wydaje,że w Starogardzie jeden człowiek zgarnął te wygrane w keno
Tczewianka
To padła chyba jedna wygrana 200.000,00
Błąd w komunikacie.
To padła chyba jedna wygrana 200.000,00
Błąd w komunikacie.
Monet.
Emerytko,no może,ale i tak miał farta.Ja jak puszczę 4/4 to wpada mi jedna liczba
Monet
Emerytko,jak tam pogoda?Jeszcze macie takie upały?
Doradzie,co mam zrobić w tym przypadku:Notorycznie jestem straszony SMS-ami,od pseudo wróżek,ktoś z życzliwych,podał moje dane,oszustom i naciągaczom,są to numery SMS:73099,73083,73089,738383.
Czyli jak przychodzi taki sms musisz zapłacić 3,65...
Dodaj te numery do czarnej listy w tel, albo do blokowanych nie wiem jak się to u ciebie w tel nazywa i one wtedy nie powinny ci przychodzić. Musisz wtedy sprawdzać stan konta czy nie masz nic doliczone
A jesli to nie pomoze to zadzwon do biura obslugi klienta swojej sieci oni to powinni zablokować
Dodaj te numery do czarnej listy w tel, albo do blokowanych nie wiem jak się to u ciebie w tel nazywa i one wtedy nie powinny ci przychodzić. Musisz wtedy sprawdzać stan konta czy nie masz nic doliczone
A jesli to nie pomoze to zadzwon do biura obslugi klienta swojej sieci oni to powinni zablokować
Witam!na zach.pogoda
Brajan>>można śmigać-temp.pozwala<< hahaha
MaTq>>rysujesz coś?czy nie ma jak?
Brajan>> po prostu kasuj! i ignoruj!(,,coś taki bojaźliwy''hahaha/można też chyba przez np.:internet namierzyć firmę i nr kasujący takie ,,źródła"i sms-em zlikwidować,ale na 100 %>>nie wiem/do mnie też wróżki...ale straszenie-nie,kasowałem i spokój
Brajan>>można śmigać-temp.pozwala<< hahaha
MaTq>>rysujesz coś?czy nie ma jak?
Brajan>> po prostu kasuj! i ignoruj!(,,coś taki bojaźliwy''hahaha/można też chyba przez np.:internet namierzyć firmę i nr kasujący takie ,,źródła"i sms-em zlikwidować,ale na 100 %>>nie wiem/do mnie też wróżki...ale straszenie-nie,kasowałem i spokój
Te osoby,życzliwe,które lubią się bawić,w tak niepoważnej sprawie
pokazują się od czasu do czasu na MP.
pokazują się od czasu do czasu na MP.
Baxter8 nie ma jak
Ale jezeli za kazdy przych. sms musisz placic te 3zl to kasowanie nic nie pomoze dalej ci będa przch bo usuwasz je wtedy z tel i to nic nie daje
Ale jezeli za kazdy przych. sms musisz placic te 3zl to kasowanie nic nie pomoze dalej ci będa przch bo usuwasz je wtedy z tel i to nic nie daje
Brajan z tego co się na szybko z orientowałem to usługa z sms 73099 należy do Locon Sp. z.o.o ,wyślij pod adres:
reklamacje@magicznewrozby.pl , grzeczny meil, że zastrzegasz swoje dane tele-adresowe dotyczące nr-ów xxxxxxxxx , podziękuj.
po dwóch tyg. będziesz miał spokój. tak sobie sprawdź każdy numer sms, wpisując w wyszukiwarkę "sms 73xxx" wyskoczy ci właściciel usługi i powinny gdzieś być warunki usługi, a tam znajdziesz jak zastopować te sms, lub adres meil do złożenia reklamacji.Pozdrawiam
reklamacje@magicznewrozby.pl , grzeczny meil, że zastrzegasz swoje dane tele-adresowe dotyczące nr-ów xxxxxxxxx , podziękuj.
po dwóch tyg. będziesz miał spokój. tak sobie sprawdź każdy numer sms, wpisując w wyszukiwarkę "sms 73xxx" wyskoczy ci właściciel usługi i powinny gdzieś być warunki usługi, a tam znajdziesz jak zastopować te sms, lub adres meil do złożenia reklamacji.Pozdrawiam
Tak te nr są obslugiwane wylacznie przez automaty mysli ze ktosto czyta co im piszesz? Nie
dionicos
Brajan,a ,,żarło''Ci z konta za te sms-y?Kontrolowałeś?bo koszt podają,ale jak odpowiesz..to kasują-ja tylko takie miałem
Brajan,a ,,żarło''Ci z konta za te sms-y?Kontrolowałeś?bo koszt podają,ale jak odpowiesz..to kasują-ja tylko takie miałem
Stalking,jest karalny,kk 190ad lat 3 do 10 lat pozbawienia wolności
Brajan ja też otrzymywałam takie esm, zadzwoniłam do sieci i mam płatne esm zablokowane, a nadal otrzymuje rożne od naciągaczy, dowiedziałam się nawet jak wyślesz cokolwiek, loterjade czy inna nagrodę do radia zet, to te firmy same między sobą udostępniają numery,tu nikt twojego numeru nie udostępniał z osób o których myślisz,
Jak ci sie chce chodzic po sądach..
Nie chcesz mnie posluchac to nie
Nie chcesz mnie posluchac to nie
Brajan ,to szczgóły tak jak dionicos podał,ale coś musisz zadziałać
Bywajcie,powodzenia mus już mykać
Bywajcie,powodzenia mus już mykać
2 065 154. emeryt 2014-06-05 (10:35
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2756.16
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2756.16
Brayan w sądy to ty się możesz zacząć bawić jak wygrasz w euromilions dla rozrywki, a teraz zrób jak Ci napisałem
Ja też mam blokadę. Tyle że mnie wszystko pasuje.
Ale nic nie wchodzi.
Ale nic nie wchodzi.
hehe gdybym grała w reralu moze bym sie martwiła a tak troche mi szkoda ze nie skorzystales
Dzień dobry obecnym
astrolog witaj
sorelka
cześć lila
lila dziśiaj nie jest tak gorąco
ja tam za zimnem nie tęsknie
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
07,13,14,25,27,28,33,35,37,39,40,50,52,54,55,57,59,64,65,77
Plusem jest liczba: 77
07,13,14,25,27,28,33,35,37,39,40,50,52,54,55,57,59,64,65,77
Plusem jest liczba: 77
ja już myślę że mógłbym skreślić 80 z 80 to i tak miałbym oboki