Wpisy 206 721 – 206 820
10 stycznia 2011 22:03 → 10 stycznia 2011 23:07, 100 wpisów
na 22..15 moga byc duze wygrane bo nie gram na 22,,15 bo puscilem mocne systemy na 14.00 i nic nie wygralem
nie,pitagoras.
mala1438 dopiero Nowy Rok się zaczął, przed Tobą jeszcze dużo wygranych

aha no wiem
to naprawde nie ma znaczenia ,cos miałem dalej pisac i nie wykasowałem W
to naprawde nie ma znaczenia ,cos miałem dalej pisac i nie wykasowałem W
mala557 - ja też tak myślę
Siemano, na dzisiaj na mm posalne 5 x piatki
9,77,78,79,80
7,8,9,78,79
9,14,78,79,80
9,14,77,78,79
8,9,14,78,79
Powodzenia Wszystkim!
9,77,78,79,80
7,8,9,78,79
9,14,78,79,80
9,14,77,78,79
8,9,14,78,79
Powodzenia Wszystkim!

o nie...wieleba...przegralem

nie wiem czy pedal, ale co fakt to fakt
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 09,15,19,21,32,33,34,45,46,48,49,50,51,58,68,69,73,75,78,80 - Plusem jest liczba: 51
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 18, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,08,11,44
to chyba fatum. jak był Pan R.R. to nie ukrywam że koszty sie zwracały...a teraz. szkoda gadac..
2 x 3/5 

a ja mówiłem że od 1-80 będzie 20 liczb !!
To gdzie jeździ ten ósmy merol ?

Czy to jakaś tajemnica ? NIC nie powiedzieli ??
Czy ogłuchłem ?

Czy to jakaś tajemnica ? NIC nie powiedzieli ??
Czy ogłuchłem ?
dzieki mirek
kaaliczw - zapodaj na jutro i będę bił ci pokłony
ja trafiłem kulą w płot
na 9 i 8
nikczemnick@gmail.com
Witaj Lila.Najpierw latem pogięło mnie przy komputerze,pozniej pojawiły się bolesne skurcze w obu nogach,co po pewnym czasie zaowocowało że bolą mnie obydwa nerwy kulszowe nie licząc innych dolegliwości.Przeliczyłem siwe włosy i jest ich więcej,koszmar.
nawet 4-10pukpon trafiony
teraz mydełko fa bo nic tu pomnie
ULA niebo dla Ciebie

teraz mydełko fa bo nic tu pomnie
ULA niebo dla Ciebie

mala1438>>> jestes?
to ja jutro spytam sie bałwana jak grać zeby wygrac
no tak ,ale z mojego bałwana została kałuża
ULA nie wiem ale dzieeki typowaniom dobrze gram
tylko pasko wiecej zarabia
pasko
no tak ,ale z mojego bałwana została kałuża

ULA nie wiem ale dzieeki typowaniom dobrze gram
tylko pasko wiecej zarabia
pasko

ja opijam przegrana piwkiem
***olony totek nie da ludzia wygrac
***olony totek nie da ludzia wygracDoszedłem do wniosku,że na mszach o uzdrowienie panuje jakaś blokada,najpierw jest pełny kościół potem po kilku razach,gdy nie widać cudów jest coraz mniej ludzi i pózniej hipcio nie ma już sił aby tam pójść,bo przestaje wierzyć ,ze coś tam może się stać.
Podobno(a nawet więcej,bo widziałam fotkę w ANGORZE - i rooobi wrażenie..)-w Złotych Tarasach dobry ,poczciwy TS wystawił-pewnie w ramach wizualizacji,i ku ukróceniu tych niepochlebnych pogłosek o ich szwindlach - 23mln w gotówce (to a'propos owej grudniowej wygranej..) za szklaną szybką publika może za friko mieć orgazm-bezcenne..dobrze że mam ciut więcej niż rzut beretem do Wa-wy,ale komu bliżej i nie ma problemu ze ślinotokiem-polecam ;-D
Przykładem człowieka którym się posłużył Jezus może być święty Gerard.Nie miał on pieniędzy,ale miał wielką wiarę i czyste serce.I wtedy Bóg mógł przez niego dokonywać wielkich cudów.
Agrest75
Emotka przy Twoim niku koresponduje z wpisem.
Zatem pouczę.
Fikcyjne wygrane. Falsyfikaty w Złotych Tarasch.
Emotka przy Twoim niku koresponduje z wpisem.
Zatem pouczę.
Fikcyjne wygrane. Falsyfikaty w Złotych Tarasch.
nawiasem mówiąc aby mieć dobre zdrowie też lepiej posiadać trochę gotówki,bo wiele możliwości leczenia niestety nie chce cudu ,ale finansów
agrest75.Chodzi mi głównie o zdrowie psychiczne.I tylko my sami możemy sobie pomóc.

danek777 podaj pewniaki na jutro
nie siej tu propagandy
bo przestana grać
tyle stadionów nie zbudowanych k..... ławki bez oparcia a ty nalatujesz na Ojca co kasę rozdaje

nie siej tu propagandy
bo przestana grać
tyle stadionów nie zbudowanych k..... ławki bez oparcia a ty nalatujesz na Ojca co kasę rozdaje

Ula

dla wygranych