Wpisy 2 066 028 – 2 066 127
6 czerwca 2014 14:05 → 6 czerwca 2014 16:24, 100 wpisów
Dzisiaj Testy MM były na NIE:
1. A - 3/20.
2. B - 3/20.
1. A - 3/20.
2. B - 3/20.
zainteresowana czyimś życiem,bo własnego brak
Mat.. .
...........................................
...........................................
wejdzie coś takiego na czat i bąki puszcza potem tylko smród
5/10,3/5,3/7 4/10
kondi
Dopisano wygrane multi multi
z samej ciekawości Pasko odsłon ip zobaczymy kto zmienia osobowość wraz z nickiem o zmianie płci nie wspomnę
mogłoby być nawet zabawnie
Bonus Multi Multi: 470 000 zł
jakby się okazało,że ktoś pierw robi za kobietę po 30 a za chwile Pana po 50
lub caryce
http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/716319,Empatia-zabija-logike
nie można jednocześnie współczuć i poprawnie rozumować. Jedno wyklucza drugie - wynika z badań.
logika i emocje zwykle stoją po przeciwnych stronach barykady. Wielokrotnie próbowano jakoś je ze sobą pogodzić, ale najnowszy werdykt naukowy jest dość jednoznaczny: albo współczujesz, albo myślisz logicznie. To wynika z budowy naszych mózgów.
nie można jednocześnie współczuć i poprawnie rozumować. Jedno wyklucza drugie - wynika z badań.
logika i emocje zwykle stoją po przeciwnych stronach barykady. Wielokrotnie próbowano jakoś je ze sobą pogodzić, ale najnowszy werdykt naukowy jest dość jednoznaczny: albo współczujesz, albo myślisz logicznie. To wynika z budowy naszych mózgów.
lila czytam,że jesteś ekspertka to znajdź mianownik wspólny dla w/w a jeżeli nie potrafisz to zewrzyj wary jak masz to w zwyczaju pisać i nie projektuj swojej choroby psychicznej na innych
Kluska, z kim Ty rozmawiasz? Masz jakąś niewidzialną przyaciółkę?
nie - czytającą z drugiego monitora bardzo chora osobę,która kopie i dokopała się do choroby - własnej.
dlatego też o odkrycie ip bo myślę,ze śmiga tutaj na rożnych osobowościach bez żadnego logicznego uzasadnienia jak np. blokada
Kluska, ale zdajesz sobie sprawę, że póki co tylko Ty szalejesz tutaj? I nie wygląda to ciekawie.
nie ja jedna
w trosce o tą osobę,bo zaczyna projektować na innych swoją chorobę
origami
a ja nie mam ochoty czytać pod swoim adresem jakiś chorych tekstów
Kluska, cofnij trochę wpisy. Rozmawiasz sama ze sobą. Inni pouciekali. Daj spokój. Chcesz pogadać, nie ma problemu, ale nie wykłócaj się tu ze sobą, bo to bez sensu Ja też Cię witam
No i po losowaniu - jak zwykle - jest proste. Tak łatwo było coś trafić, kurczę
ustosunkowałam sie do wpisu niejakiej lili a że znikła wróci i poczyta
a po co ja mam czytaj jej chore teksty
jak chora to niech sie leczy a nie jakieś opowieści dziwnej treści
kluska widze ze znów borute siejesz...
Ale to nasza wina? Załatwcie to sobie między sobą. Po co publicznie?
tu jest fajnie jak są normalni ludzie z kórymi można sie pochichraż a nie czepiac sie hu...wie czego i kogo...klucha lubisz tak...
napisz jej to aby schowała swoje urojenia
islandorka30,5
kluska albo się zachowuj albo poprosimy przełożonego o banika...
islandorka30,5 Ty za tekst czas powiesić się to bujaj się
ooo i to jest zachowanie na miejsku albinku
Skoro wracasz jak bumerang na MP , to znaczy,że się jednak interesujesz wpisami Lili
isia zaliczę doła
a Ty jocia moimi ?
klucha na ciebie to już dawno czas....
na Ciebie tez i nie pisz do mnie lub z sensem
Pasko musisz wprowadzać jakiś czas próbny dla nowych bo nie da się tu pisac normalnie...nie wiem skąd ich wypuszczają z wariatkowa czy co???
jocia
Nie pochlebiaj sobie, kluseczko
Idę odpocząć.
islandorko
albinlotto
Idę odpocząć.
islandorko
albinlotto
klucha ja mam diamencik jak byś nie zauważył? /a/ bo hu wie kto ty...a ty tu czego???
02,05,07,09,10
24,26,27,29
33,38
61,62,69
71,74,78
21,23,30
31,34
41,44
51,53,56,57,60
65,67
16,18,19
32,37
46,48,49
75,80
035,40
43,45
72,76,79
22,25
63, 70
24,26,27,29
33,38
61,62,69
71,74,78
21,23,30
31,34
41,44
51,53,56,57,60
65,67
16,18,19
32,37
46,48,49
75,80
035,40
43,45
72,76,79
22,25
63, 70
jocia ja też spadam bo szkoda nerwów na durni posranych...wypuszczonych chyba z "sanatorium"...
albo lila odpisze dlaczego próbuje wmówić chorobę psychiczna albo przyjmę to jako atak i gnębienie - a ona ma to w swoim zwyczaju - jak pisała jocia spływasz po mnie
tak isia i projektują swoja choroba na innych,że tez nie ma im kto pomóc a teraz wyjazd
klucha taka obślizła i rozgotowana skocz mi na pukel...
tyle co sobie popiszesz
tekstami i zwrotami się zdradzasz
dotam
dotam to ja trzymaj krótko bo rozrabia
widzieliście jak Krysieńka trafnie śniła....ja i tak skreslam swoje(z marnym zresztą skutkiem) ale z ciekawosci sprawdzam na forum...dzis ze snu Krysi bodalze 7/8....
niedopchnięta pewnie
gaja sympatyczna kol.
Kto za aby odsłonić część ip prócz ostatniej cyfry
W malopolsce caly czas
jocia przekaz w jakiś sposób swojej drugiej ( z kolei ) osobowości nie wiem może zostaw list na stole żeby sie odwaliła od mojej osoby bo ja wrażliwiec jestem i każdy atak przyjmuję do siebie.Nim zaprzeczysz to -> jesteś za odsłonięciem ip czy nie? ( milczenie też będzie wymowne ) ponadto <- dla Ciebie
zresztą http://www.multipasko.pl/typowania/pieknaja/multi-lotek/ plus dzisiejszy tekst lili mówi sam za siebie i jeszcze raz dużo
jocia zrobiłam wpis do Pasko - w trosce o Twoje zdrowie mam nadzieję,że nie będziesz mi miała tego za złe i nie przyjmiesz jako złośliwość.
jak skarżyć to faktycznie o coś ważnego a nie o lekkie jakieś przepychanki słowne
wujek>>> luzzz
kluska wennę złapała.
Jeszcze trochę ja potrzyma i puści.
Jak zawsze.
kluska wennę złapała.
Jeszcze trochę ja potrzyma i puści.
Jak zawsze.