Wpisy 2 065 392 – 2 065 491
5 czerwca 2014 20:36 → 5 czerwca 2014 21:43, 100 wpisów
pyza w papę to Ty tak wyłapiesz kiedyś,że nawet się nie zdążysz obliznąć .
Witaj Lila, widzę,że doczytałaś jak węglowodany Cię tu prowokowały
zablokuj admin abym ........ jej nie pojechała
dionicos...no poczytałam.Czekam od 3 lat żeby dostac od niej w papę ale jakoś chyba strach to*** wymyslił
nie strasz nie strasz bo się zesrasz,jak zawsze zresztaStraszyć to ty sobie możesz dzieci zprzedszkola a nie mnie
http://www.youtube.com/watch?v=wypJ7WTgCwY
nie dość,że to pieprznięte pisze sama ze sobą to mnie jeszcze straszy jprdl cyrk na kółkach.Za malutka jesteś.
dlatego zostanę przy ***niętą szmato-> starczy
na bana myślę tez
na bana myślę tez
no niczego innego się po tobie nie można spodziewać.Nic innego nie potrafisz jak tylko szukać zadymy i siać zamętWidze,że wrota znowu zostały za szeroko otwarte
ciesz się,że inaczej to się nie skończyło bo i Ty byś bekła nawet Ty więc spadówka
znalezinay komentarz gdzieś z internetu
.....................................
bezczelnosc poslow wysmiewajacych sie ze zwyklych ludzi przechodzi wszelkie granice! niech ida na nasyp szczaw jesc! takich to strach ze swiniami nawet trzymac bo z koryta by wszystko wyzarly! banda zlodziei!
.....................................
bezczelnosc poslow wysmiewajacych sie ze zwyklych ludzi przechodzi wszelkie granice! niech ida na nasyp szczaw jesc! takich to strach ze swiniami nawet trzymac bo z koryta by wszystko wyzarly! banda zlodziei!
więc na kolana i do kościoła z modlitwami dziękczynnymi ja nie mam nic do stracenia - swojego życia nie cenie wysoko no chyba tylko aby ścierze pokazać,że nie jest tak ponad bo jest $ zakumała
siemka....
Lila....
marcysia...witam
emeryt....
i jeszcze jedno na wypadek gdyby mi się coś złego przytrafiło wszystko jest gdzieś tam na dyskach w dość bezpiecznym miejscu i wie o tym kilka osób jestem za malutka? A Ty za głupia aby z kimś takim "grać" jak ja.Aby grac trzeba umieć
dawać losowanie
Lila...jeszcze raz
Monet siedź cicho bo zaraz i Ty w pape wyłapiesz jak papniaków nie masz to Ci załatwię
a teraz sobie pogdakaj jak to masz w zwyczaju tyle to możesz
Lilkapo całości
dzikus-nasze kawalerskie
Lila...jak się uda to trzeci
Lilka-no jutro też zadziałamy
U mnie w nocy pewnie będzie grzmiało
bo się ciemno zrobiło
a co będzie babochłop
Lila obłowiłąś się u żylastej???
Lila całe 3/7...
torsan no to mnie pocieszyłeś tylko żeby nie było tak jak ostatnio że miał być moreno a wyszedł januszek
dawać losowanie
ooo shrek...
Lila i co my z tym poczniemy???
Lila a gdzie on ma przedziałek???
a nie wiecie jak tam mój kolega kondi sobie radzi???
Lila a okularów ty nie powinnas nosić???
torsan ma rozdwojenie...