Wpisy 206 393 – 206 492
10 stycznia 2011 14:08 → 10 stycznia 2011 18:22, 100 wpisów
kilka dni temu miałem 3/3 i 4/4 w jednym losowaniu mialem 2 zaklady puszczone i oba trafne 138 zł chyba jakos tak bylo
kaaliczew i ty cos trafisz ,nie wkurzaj sie graj moze jakas trojka hm albo 8 licz
mam 2 zaklady 2,5,8,9
5,8,18,20,27,37,42,44 ja juz takei skreslilem na kuponie
ale nei sugeruj sie za bardzo
powodzenia
5,8,18,20,27,37,42,44 ja juz takei skreslilem na kuponie
ale nei sugeruj sie za bardzo
powodzenia
Witam .Na 14 nie typowałem a na nockę podam 11 cyferek :3,22,46,50,52,56,57,69,71,77,79.Cztery kuponiki po 6 skreśleń zapuszczę w sieci multi ,może coś złapię
..w końcu kiedyś musi się coś w tych kulkach po***zielić
.Nie proponuje na 22 grać cyferek z przedziału 17-31,dwa razy pod rząd wchodziły dość licznie czas na odpoczynek.
..w końcu kiedyś musi się coś w tych kulkach po***zielić
.Nie proponuje na 22 grać cyferek z przedziału 17-31,dwa razy pod rząd wchodziły dość licznie czas na odpoczynek.ludziska czemu nie gracie w gre 49
tam za 1zl za zaklad mozna grac na 2 , 3 , 4 ,5 liczb i np za trafiona pareczke wyslana za 1zl mozna wygrac 45zl roznica duza w porownaniu z multi
tam za 1zl za zaklad mozna grac na 2 , 3 , 4 ,5 liczb i np za trafiona pareczke wyslana za 1zl mozna wygrac 45zl roznica duza w porownaniu z multi
na 22..15 moga byc duze wygrane bo nie gram na 22,,15 bo puscilem mocne systemy na 14.00
?????Co to za gra o nazwie "49" ,bo nie łapię 

jest to loteria irlandzka i mozna nia przez internet grac u buka bet365
ja tez czestochowa
poczytajcie sobie forum tematy 49 oraz pareczki znad wisly
super top secret a jak dzielnica
super top secret a jak dzielnica
a twoja jaka dzielnica ?
mirów
milan latwiej jest trfaic 1z6
niz 4z10 w multi a wygrana wieksza w 49
niz 4z10 w multi a wygrana wieksza w 49
fajnego masz psa na fotce
cygus75 dzieki za info,zabieram sie więc do "pracy"

jacek naprawde warto zobacz sobie ostatnie dwa dni w temacie pareczki z wisly tam jest skan kuponu tomcia wygrana na parce 6700
to stary avatar
to stary avatar
Cygus75.
Patrze na ten temat i nic nie widzę. Zachodzi podejrzenie, że starasz się tu nas naciągnąc na grę, która pewnei tez jest ustawiona.
Patrze na ten temat i nic nie widzę. Zachodzi podejrzenie, że starasz się tu nas naciągnąc na grę, która pewnei tez jest ustawiona.
daniel w temacie tym jest ten skan
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
parze na motylka ,bo na pierwszym miejsu jest w rankingu 3-jek
tak ,ale 3-ke trafiła co najmniej 10losowań do tyłu

tak ,ale 3-ke trafiła co najmniej 10losowań do tyłu

daniel ja nikogo nie naciagam tylko pisze gdzie taniej mozna grac i wiecej wygrac , bo na 10 w multi to nie masz co liczyc
cygus drobny błąd ,,,tu to masz o czym mówiłeś
http://i51.tinypic.com/scxf5u.jpg
http://i51.tinypic.com/scxf5u.jpg
wiem jasiu
myslalem ze w twoim teamcie ten skan jest
zreszta to chce to skorzysta z tej gry kto nie to niech dalej sobie gra w multi
myslalem ze w twoim teamcie ten skan jest
zreszta to chce to skorzysta z tej gry kto nie to niech dalej sobie gra w multi
Nie gram już 10/10. To prawdopodobnie oszuści. lepiej grać na małe stawki. Wtedy jest możliwe, że dadzą mi wygrać. Bo los tu nie ma nic do rzeczy.
Widzę. 6700. Ładnie. Oby to była prawda. I nie żaden tam pracownik tej Loterii wygrał.
Widzę. 6700. Ładnie. Oby to była prawda. I nie żaden tam pracownik tej Loterii wygrał.
danielku 777 zaloguj sie na bet365 wplac sobie z 50zl i zacznij grac zobaczysz ze zaczniesz miec przody
daniel w tym temacie co jest ten skan wczesniej jest tez pare skanow gracza tomcia
cygus
wyniki sa tez na stronie bet ale z 4ost losowan a wczesniejsze na tej stronie http://webmon9.betfred.com/numbers/results/index.asp
wyniki sa tez na stronie bet ale z 4ost losowan a wczesniejsze na tej stronie http://webmon9.betfred.com/numbers/results/index.asp
parka 1,33 lub 2,43 itd
jesli chodzi o 3 liczby to jeszcze jest w miare mozliwosc trafienia ja trafilem 4liczby ale wtedy nie wyslalem kuponiku i 5tys przeszlo kolo nosa za zaklad za 1zl
jesli chodzi o 3 liczby to jeszcze jest w miare mozliwosc trafienia ja trafilem 4liczby ale wtedy nie wyslalem kuponiku i 5tys przeszlo kolo nosa za zaklad za 1zl
No nie.
Dlaczego sie tak dzieje? Kaprys losu?
Znamy pewne cyfry i nie wysyłamy.
A jak wysyłamy to pudło.
Dlaczego sie tak dzieje? Kaprys losu?
Znamy pewne cyfry i nie wysyłamy.
A jak wysyłamy to pudło.
daniel brak szczescia lub nie trzymanie sie swoich liczb do dnia kiedy wejda tylko je zmieniamy caly czas bo niby cos sie ulepszy
hey daniel777>> trzeba było ponowić pareczkę
jak nie podam na dalsze losowanie to ponawiaj

nauki mam od mistrza

jak nie podam na dalsze losowanie to ponawiaj

nauki mam od mistrza

sam9 jesteś jeszcze? w keno mam obstawione stałe liczby i jak jestem w kolekturze to puszczam.... przychodzę do domu i okazuje się że nic nie wygrałam
mala1438>> jak typujesz liczby w keno ?
pisałam już wcześniej że mam stały zestaw liczb do keno jak i do multi a te liczby to 3 5 8 10 11 12 18 24 26.....
mala1438> nie lepeij by bylo granie na sam przedzial od 1do 19?
może i tak,ale ja jestem uparta co to tych liczb i wierzę że kiedyś przyniosą mi szczęście i 

mala1438>>> przed chwila bylo az 9z 19 a przez caly dzien kilka po 8 z 19
faktycznie.... z moje za bardzo nie chcą wejść.... musiałabym spróbować twoją metodę, ale pozostaje problem jak je ustawić żeby weszło ich jak najwięcej
mala1438>>> zobacz gre o 13:45 bardzo duze prawd. na wganie wiekszej \kasy az 11 z 19 !!!
mala1438 ja mysle ze warto i tylko czekac na wysyp w tym przedziale
gram ale zadko
i znów tyły...
kaliczw
??