Wpisy 2 059 581 – 2 059 680
28 maja 2014 14:04 → 28 maja 2014 17:39, 100 wpisów
kundzia ty znów ocipiała???
kondziu kto cie tam wie...a co byś miała???
miał...
kondziu byk i koziorozec 3/6
kondi wieczorkiem blizniaki waga i wodnik...
no i ciag 20-tek poleciał...
kondi co na wieczór? jaikie ciągi???
kondi co na wieczór? jaikie ciągi???
gowka co?
medusia i co bo ide...
3/10,3/10,3/10-o 14ej porazkazka
wczorajsze liczby z tajniaka dały własnie 4/5 cza grac na nie ze 2 dni...
kondi te co podawałam wczoraj...
medusia andre
blizniaki 12,19,22,27,39,42 wga 1,5,24,27,36,38 wodnik 2 ,8,15,26,36,42
islandorka30,5-
Moze cos wieczorem sie trafi
a tajniak...3,7,17,21,23 9,16,24,32,50
mm bongo
mm bongo
Dopisano wygrane multi multi
Odnotowano 35 wygrane 6/6
Na razie to Hu..ia z Grzybnia!!!-nic nie idzi-to co sie fartlo juz dawno oddane TS
ok spadam
Internautów obstawiających Lotto w sieci nie odstrasza prowizja ani brak oficjalnej współpracy z Totalizatorem Sportowym. Ich wątpliwości nie wzbudza również brak jakiejkolwiek gwarancji, że firmy rzeczywiście kupują losy zadowalając się kilkudziesięciogroszową prowizją, zamiast pokusić się na przejęcie całej wartości kuponu. Takie oszustwo wydałoby się dopiero w przypadku padnięcia szóstki, czyli nagrody, której firma nie byłaby w stanie wypłacić z własnej kieszeni. Podobnie nie ma pewności, czy w przypadku wysokiej wygranej firma przekaże nam pieniądze.
...to taka cisza przed burzą..?
...nie! >>> to wieczorem wygranych dużo
hejka hej
...nie! >>> to wieczorem wygranych dużo
hejka hej
Bongolas przy większych wygranych myślenie ludzkie ulega dużym zmiana trudno co kolwiek przewidzieć w tedy
janek35 9/10
jedna 9/10 moze janek wyslal
kupiłem SUPER7 zdrapałem i są 4 siódemki w tym 3 czerwone
Zgadnijcie, ile wygrałem??
Karwa no zgadnijcie
Zgadnijcie, ile wygrałem??
Karwa no zgadnijcie
kondi ja sie na zdrapkach nie znam ale cos mowie ze ok 500zl
karwa, normalnie smiac sie czy plakać, ale to i tak jadna z najwiekszych moich zdapranych wygranych
kondia jaka najwieksza wygrana miales w zdrapkach ?
moze szczecie zawita w moje progi portfelowe, wiec mam lotto i mm
ide pitrasic obiad...moze zajade jeszcze do automatu lotto, bo skoro było w super7, to zazwyczaj w całym miejscie jest cos w takiej samej zdrapce...juz to "wykryłem"
kondi ja kiedys mial 100zl w zdrapce vabank dwa losy byly kupione po 1 zl kazdy i od tamtego czasu juz nie gralem w zdrapki
mini pozostawmy dziewczyna z ładnymi nogami
mirnam61 widzialem i sie zastanawialem czy wysles czy znowu nie
mirnam61 7/10 i to bez plusa to tragedi nie ma jak nie wyslane .janek35 9/10 trafil a to juz jest jak nie wyslal
mirnam61 jak dobry to graj bo mozesz załować
trisetum 10/10 tez tu bylo pare dni temu w czterech zakladach na dodatek i nie wyslane bylo
Zeby grac to trzeba wyłożyć 20 zl rsz na jakis czas mozna zagrac ale nie co dnia. Trzeba wyczuć kiedy zagrac
trisetum na tyle dobrze ze plus nie wpadl chociaz bo z plusem przemarnowac ponad 2,5mln toz to nie do przezycia